Shampoo ja hoitoaine Walnut Volume & Bounce, Biotique, 190ml
Tuotemerkki: Biotique
  • Uutuus
Shampoo ja hoitoaine Walnut Volume & Bounce, Biotique, 190ml
  • Shampoo ja hoitoaine Walnut Volume & Bounce, Biotique, 190ml

Shampoo ja hoitoaine Walnut Volume & Bounce, Biotique, 190ml

Tuotemerkki: Biotique

Tämä täyteläinen, vartaloa vahvistava koostumus puhdistaa ja elvyttää hiukset ja saa ne näyttämään täyteläisemmiltä, paksummilta ja kohottavammilta.

pH-tasapainotettu koostumus auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä.

Sisältää saksanpähkinää, saksanpähkinän kuorta, amla-hedelmää ja bhringrajia.

1532 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: 8904352000805

Ravitseva shampoo, joka on erityisesti suunniteltu puhdistamaan ja elvyttämään hiuksia, jotta ne näyttäisivät täyteläisemmiltä, paksummilta ja pirteämmiltä. Sen pH-tasapainotettu koostumus ehkäisee tehokkaasti hiustenlähtöä ja ehkäisee kaikkia hiustenlähtöön liittyviä vaivoja. Se stimuloi hiuksia juuresta kärkeen ja jättää hiuspohjan sävykkääksi, pirteäksi, kuivaksi ja ärsytyksettömäksi.

Pähkinäuutteet ja voimakas bhringrajin ja amlan yhdistelmä toimivat sopusoinnussa parantaakseen päänahan ravitsemusta, edistääkseen tervettä hiusten kasvua, ehkäistäkseen hiustenlähtöä ja elvyttääkseen päänahkaa.

Tämä tuuheuttava shampoo torjuu tehokkaasti hiustenlähtöongelmia ja puuttuu niiden syihin. Hiuspohjan parempi ravitsemus ja hiusten vahvistaminen sisältäpäin edistävät terveempiä ja kimmoisampia säikeitä.

* Suojaa hiustenlähtöä vastaan

* Elvyttää hiuksia

* Hiusten volyymi ja kiilto

Tietoja tuotteesta

Mitä se on: Tämä ravitseva hiusshampoo puhdistaa ja elvyttää hiukset, jotta ne näyttävät tuuheammilta, paksummilta ja kohottavammilta. pH-tasapainotettu koostumus auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä ja ehkäisee kaikkia hiustenlähtövaivoja. Se stimuloi hiuksia juuresta kärkeen.

Walnut Volume and Bounce Shampoo sisältää saksanpähkinän hyvyyttä, kun taas bhringraj ja amla vahvistavat yhdessä hiuspohjan ravitsemusta, edistävät tervettä kasvua, ehkäisevät hiustenlähtöä ja elvyttävät hiuspohjaa.

Tärkeimmät hyödyt: Tämä hienoille hiuksille tarkoitettu tuuheuttava shampoo torjuu ja hoitaa tehokkaasti hiustenlähtöongelmia. Vahvistaa päänahan ravitsemusta ja vahvistaa hiuksia sisältäpäin. pH-tasapainotettu koostumus ehkäisee hiustenlähtöä ja lisää päänahan verenkiertoa.

Ayurvedinen kaava on valmistettu 100 % luonnollisista kasviuutteista eikä sisällä haitallisia kemikaaleja.BiotiqueTämä shampoo on dermatologisesti testattu ja sopii hienoille ja ohuille hiuksilleJaa " " tuuheuttava shampoo kosteisiin hiuksiin levittäen vaahtoa päänahasta hiusten päihin. Huuhtele huolellisesti vedellä ja varo, ettei sitä joudu silmiin.

Kohderyhmä: Unisex

WALNUT: Saksanpähkinöitä on viljelty rautakaudelta lähtien, ja niitä arvostetaan niiden arvokkaan öljyn vuoksi, jolla on monenlaisia terapeuttisia ominaisuuksia ja joka puhdistaa, tasoittaa ja kirkastaa ihoa hellävaraisesti ja tehokkaasti.

AMLA: Amla sisältää runsaasti antioksidantteja ja C-vitamiinia, jotka auttavat kirkastamaan ihoa ja vaalentamaan ihon sävyä. Paras tapa saada amlan ihohyödyt on nauttia mehua päivittäin tai käyttää sitä kasvopakkauksena.

BHRINGRAJ: Bhringraj on ikivanha yrttikasvi, joka sisältää runsaasti proteiinia ja jota on käytetty vuosisatojen ajan estämään hiustenlähtöä ja ennenaikaista harmaantumista. Se estää hilseen syntymistä ja auttaa pitämään hiukset kiiltävinä ja terveinä.

Walnut Shampoo on ympäristöystävällinen. Se koostuu 100 % luonnollisista kasviuutteista eikä sisällä haitallisia kemikaaleja. Tämä hienojakoisille hiuksille tarkoitettu shampoo on dermatologisesti testattu, ja se sopii niille, joilla on hienot ja ohuet hiukset, ja tarjoaa turvallisen ja hellävaraisen hiustenhoitoratkaisun.

Käyttö: Parhaan tuloksen saat levittämällä tätä tuuheuttavaa shampoota kosteisiin hiuksiin. Työskentele hiuspohjasta hiusten päihin varmistaaksesi, että vaahto peittää hiukset hyvin. Huuhtele hiukset huolellisesti vedellä, jotta kaikki shampoon jäämät saadaan poistettua. Varo, ettei shampoota joudu silmiin. .

Ainesosat (INCI): Akhrot chal (Jugens regia), Amla (Emblica officinalis), Ritha(Sapindus mukorossi), Bhringraj (Eclipta alba), Himalayan water Q.S.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
190 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock