Rakenneuudistus shampoo kuiville tai vaurioituneille hiuksille, Rasayana Biokosmesi, 200ml
Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Rakenneuudistus shampoo kuiville tai vaurioituneille hiuksille, Rasayana Biokosmesi, 200ml
  • Rakenneuudistus shampoo kuiville tai vaurioituneille hiuksille, Rasayana Biokosmesi, 200ml

Rakenneuudistus shampoo kuiville tai vaurioituneille hiuksille, Rasayana Biokosmesi, 200ml

Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Erityinen shampoo kuiville, hauraille hiuksille, joihin kemialliset käsittelyt tai ulkoiset tekijät ovat vaikuttaneet. Sisältää ayurvedisia uutteita (Amla, Brahmi ja Methi), kasviproteiineja ja ylang ylangin eteeristä öljyä, jotka vahvistavat, uudelleenrakentavat ja suojaavat hiuksia ja torjuvat kuivuutta.

Hiukset jäävät pehmeiksi, kiiltäviksi ja vahvistetuiksi.

* Tehostettu koostumus

* Tiivistetympi: tarvitaan vähemmän

* Uusi biomuovipakkaus (valmistettu sokeriruo'osta)

1635 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: RSYN-003
Šiuo metu išparduota


AIAB 6 kuukautta avaamisen jälkeen

Tämä rakenneuudistus-shampoo sisältää kasvipohjaisia tensidejä, jotka puhdistavat hellävaraisesti ja tehokkaasti vahingoittamatta ihoa.

Ayurvedisten meti- (sarviapila - Trigonella Foenum-Graecum), brahmi- (Bacopa Monnieri) ja amla- (Emblica Officinalis) -uutteiden synergia, joilla on ayurvedassa tunnustettuja monia hyödyllisiä ominaisuuksia, uudistaa ja vahvistaa kuivia, hauraita hiuksia, joihin kemialliset käsittelyt tai ulkoiset tekijät ovat vaikuttaneet.

Vehnäproteiini vahvistaa hiuksia ja antaa niille volyymia. Eteerinen ylang ylang -öljy elvyttää ja auttaa torjumaan hiustenlähtöä.

Shampoo sisältää runsaasti hiuksille hyödyllisiä aktiivisia ainesosia, joten sitä voivat käyttää myös ne, joilla on normaalit hiukset mutta jotka haluavat lisätä hiuksiinsa voimaa, volyymia ja keveyttä.

Amla on paras Rasayana-kasvi. Ayurveda tunnustaa tämän hedelmän monet ominaisuudet, mukaan lukien sen kosmeettiset ominaisuudet. Se vahvistaa, elvyttää, ehkäisee hiustenlähtöä ja edistää kasvua. Se lisää hiusten volyymia, tekee niistä paksummat ja kiiltävämmät. Se torjuu ennenaikaista hiustenlähtöä (anti-graying).

Brahmi, toinen rasayana-kasvi, vaikuttaa virkistävästi. Se stimuloi hiusten kasvua, ehkäisee hiustenlähtöä ja torjuu ennenaikaista harmaantumista. Se paksuuntuu ja estää hiusten katkeilua ja hiusten halkeilua.

Methi eli sarviapila on ayurvedan tunnustama yrtti, jolla on monia ominaisuuksia, kuten hiusten vahvistaminen, hiustenlähdön torjunta ja hiusten kasvu.

Runsaasti luonnollisia antioksidantteja sisältävät amla, brahmi ja meti edistävät hiusten pitkäikäisyyttä, tekevät niistä kiiltävät, vahvistuvat ja hoitavat niitä.

Käyttösuositukset:

Levitä pieni määrä päänahkaan ja hiero sisään. Parhaan tuloksen saat, kun annat vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Älä hiero hiusten pituuteen, joka pestään pois huuhtelun jälkeen jäljelle jääneellä vaahdolla. Huuhtele hyvin.

Levitä Rasayana Restructuring 2-in-1 Conditioner Mask -hoitonaamiota.

* Voimakkaamman vaikutuksen saavuttamiseksi suosittelemme Restructuring Shampoo ja Restructuring 2-in-1 Conditioner Mask -hoitonaamion käyttämistä yhdessä.

Ulkonäköä koskevat tiedot:

Tuote on ravistettava ennen käyttöä. Pullon pohjalle mahdollisesti jääviä jäämiä pidetään normaaleina ja ayurvedauutteista johtuvina. Mahdolliset pienet värierot erien välillä johtuvat luonnollisten ainesosien normaalista vaihtelusta.

Ainesosat (INCI): Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin, Hamamelis Virginiana Leaf Water*, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Bacopa Monnieri Extract, Cananga Odorata Flower Oil, Glyceryl Oleate, Parfum, Maltodextrin, Lactic Acid, Sodium Phytate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate.

* luomuviljelystä.

Hiustyyppi
Heikoille, kuiville hiuksille
Alkuperämaa:
Italia
Valmistusmaa:
Italia
Määrä:
200 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Nolla jätettä Nolla jätettä
Out of stock