Ayurvedic korjaava shampoo Rose Repair Elixir, Khadi, 200ml
Tuotemerkki: Khadi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Ayurvedic korjaava shampoo Rose Repair Elixir, Khadi, 200ml
  • Ayurvedic korjaava shampoo Rose Repair Elixir, Khadi, 200ml
  • Ayurvedic korjaava shampoo Rose Repair Elixir, Khadi, 200ml
  • Ayurvedic korjaava shampoo Rose Repair Elixir, Khadi, 200ml
  • Ayurvedic korjaava shampoo Rose Repair Elixir, Khadi, 200ml
  • Ayurvedic korjaava shampoo Rose Repair Elixir, Khadi, 200ml

Ayurvedic korjaava shampoo Rose Repair Elixir, Khadi, 200ml

Tuotemerkki: Khadi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Ylellisyyttä ja rakkautta hiuksiin: intensiivistä uudistumista ja erityisesti ravitsevaa vaurioituneille ja kuiville hiuksille.

Heti kun aloitat hiusten pesun, huomaat kuinka hiustesi kunto paranee sisältäpäin.

Eliksiiri tunkeutuu syvälle hiuksiin ravitseen ja hoitaen niitä.

Koet rauhoittavan uusiutumisen ja ylellisen intensiivisen hiusten ja päänahan hoidon.

* Valmistettu Saksassa, parannettu koostumus, jälleen kerran testatussa khadi-pullossa.

* Ylellisyyttä ja rakkautta hiuksillesi – intensiivistä uudistumista ja ravitsevaa hoitoa vaurioituneille hiuksille

* Khadi ruusua korjaavan eliksiirin ayurvedic ravitseva voima: vahvistaa hiusvartta sisältä ja uudistaa kestävästi

* Ruusu, kukkien kuningatar, ravitsee runsaasti huokoisia hiuksia, tarjoaa terveellistä joustavuutta, kosteutta ja hyvin hoidettua kiiltoa

1635 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 6 yksikkö
Tuotekoodi: KH-SHP-12-VE

BDIH

Khadi Rose Repair Ayurvedic Elixir Shampoo korjaa hiuksia ja palauttaa niiden luonnollisen kimmoisuuden. Tämän maagisen vaikutuksen salaisuus piilee Khadi Rose Repair Elixirissä. Tämä ayurvedinen kasviuute yhdistää käsin poimittujen intialaisten yrttien yksittäiset vaikutukset kokonaisuudeksi ja tehostaa niiden voimaa. "Khadi Rose Repair Elixir on tulosta yrttien varovaisesta hauduttamisesta avotulella perinteisessä prosessissa ikivanhojen ayurvedisten kaavojen mukaisesti.

Heti kun aloitat hiusten pesun, huomaat, miten hiuksesi paranevat sisältäpäin. Eliksiiri tunkeutuu syvälle hiuksiisi ravitsemaan ja parantamaan niitä. Koet rauhoittavan uudistumisen ja ylellisen intensiivisen hiusten ja päänahan hoidon.

Kukkien kuningattarena Damaskin ruusu ravitsee ja parantaa hiuksiasi. Lakritsijuuri sisältää runsaasti antioksidantteja ja toimii ikääntymistä ehkäisevänä aineena. Amla-superhedelmä vahvistaa juuria. Shikakai-yrtti antaa intensiivistä kosteutta ja antaa hiuksillesi todellista sileyttä ja tervettä kiiltoa.

Hiusten ja päänahan tavoin Rose Repair Ayurvedic Elixir Shampoon pH-arvo on 4,0-5,0. Se palauttaa hiusten pH-tasapainon luonnollisesti. Jos värjäät hiuksesi luonnollisesti, esimerkiksi käyttämällä luonnollista Khadi-hiusväriä, suosittelemme kolmivaiheista rituaalia, jolla valmistaudut Khadi Rose Repair Elixir Shampoon käyttöön. Tämä auttaa suojaamaan värin voimakkuutta näkyvästi.

Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Rose Repairin avulla tunnet ravitsevan vaikutuksen hiuksiisi ja päänahkaasi heti hiusten pesusta lähtien. Ayurvedisen kaavan parantava taika paljastuu. Tunne kosmeettisen shampoopohjan hellävarainen luonnollinen puhdistusvaikutus ja Khadi Rose Repair Elixirin uudistavat vaikutukset. Koska Rose Repair Shampoo ravitsee niin intensiivisesti, suosittelemme sen vuorottelua miedomman shampoon, kuten khadi Shikakai Elixir Shampoon tai khadi Orange Vitality Elixir Shampoon kanssa.

Miten saat parhaan hyödyn irti khadi Rose Repair Elixir Shampoosta:

Purista oikea määrä shampoota käsiisi ja kostuta vedellä vaahdon muodostamiseksi.
Khadi Rose Repair Elixir Shampoo suositellaan jätettäväksi päänahkaan niin pitkäksi aikaa kuin koet tarpeelliseksi, jotta aktiiviset ainesosat voivat tehdä täyden työnsä. Huuhtele sitten perusteellisesti haalealla vedellä.

Hiusten puhdistus Ayurveda-ajattelussa: Sillä, mitä länsimaissa pidetään päivittäisenä välttämättömyytenä, on Ayurveda-filosofiassa korkeampi tarkoitus. Hiusten pesu on osa kokonaisvaltaista seremoniaa, joka ei ainoastaan puhdista auraa ja fyysistä kehoa vaan myös vapauttaa sen ulkoisista energioista. Ayurvedisen Khadi Elixirin avulla kehosi, henkesi ja sielusi ovat jälleen joka kerta harmonisesti linjassa.

Khadi Rose Repair Elixir Ayurvedic Shampoo voidaan käyttää yhdessä seuraavien Khadi hiustenhoitotuotteiden kanssa:

Khadi Ayurvedic Elixir Rose Repair Shampoon avulla tunnet ravitsevan vaikutuksen hiuksiisi ja päänahkaasi heti hiusten pesusta lähtien. Ayurvedisen kaavan parantava taika paljastuu siitä hetkestä lähtien, kun aloitat hiusten pesun. Tunne, kuinka kosmeettisen shampoon hellävarainen luonnollinen pohja puhdistaa hiuksesi, samalla kun khadi Rose Repair Elixirin uudistavat vaikutukset avautuvat. Koska Rose Repair Shampoo ravitsee niin intensiivisesti, suosittelemme sen vuorottelua miedomman shampoon, kuten khadi Shikakai Elixir Shampoon tai khadi Orange Vitality Elixir Shampoon kanssa.

Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Amla Volume lisää hiusten voimaa ja volyymia entisestään.

Khadi Ayurvedic Hair Oil Rose Repair on syvä apu ja ylimääräinen ravintoainecocktail hiuksillesi: kosteutta, vitamiineja, antioksidantteja, mineraaleja.

Khadi Ayurvedic Hair Oil Strong Amla tukee Khadi Rose Repair Elixir Shampoon vaikutuksia. Se vahvistaa hiuksia juuresta kärkeen ja auttaa ehkäisemään hiustenlähtöä.

Ainesosat (INCI): Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Lauryl Glucoside, Betaine, Sodium Pca, Coco-Caprylate/Caprate, Citric Acid, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Sodium Citrate, Oryza Sativa Bran Oil*, Squalene, Ksantaanikumi, glyseryylioleaatti, Acacia Concinna -hedelmäuute*, Aloe Barbadensis -lehtiuute*, Emblica Officinalis -hedelmäuute*, Glycyrrhiza Glabra -juuriuute*, Hibiscus Sabdariffa -kukkauute*, Rosa Damascena -kukkauute*, Symplocos Racemosa Bark Extract*, Vetiveria Zizanoides Root Extract*, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool**, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Hydrolysoitu vehnäproteiini, Sodium Gluconate, Sinkki Pca, Kaliumsorbaatti, Limoneeni**, Azadirachta Indica siemenöljy*, Natriumkokoisoglutamaatti, Geranioli**, Citronelloli**, Hydroksisitronellaali**, Natriumbentsoaatti, Tokoferoli, Hydratut palmuglyseridit-sitraatti, Lesitiini, Askorbyylipalmitaatti.

* luomutiloilta
** luonnollisista eteerisistä öljyistä.
*** valmistettu luonnonmukaisista ainesosista

-------------------------------------------------------

Khadi Rose Repair Elixir Shampoon ihmeellinen vaikutus perustuu Khadi Neem Balance Elixiriin, joka valmistetaan huolellisella prosessilla ikivanhojen ayurvedisten kaavojen mukaisesti. Intialaiset lääkekasvit, hedelmät ja lehdet on yhdistetty tähän ihanaan sekoitukseen:

Yli 400 yksittäistä aktiivista ainesosaa tekee ruususta kaikkien kasvien kuningattaren. Ruusun eteeriset öljyt antavat khadi Rose Repair Elixir Shampoolle aromaattisen tuoksun ja ravitsevat hiuksia ja päänahkaa runsailla vitamiineilla. Käytämme tehohoitoon myös arvokkaita kukan terälehtiä, jotka sisältävät erittäin voimakkaita flavonoideja, polyfenoleja ja ravinteita.

Shikakai puhdistaa hiukset intensiivisesti mutta hellävaraisesti. Akaasiapuun uutteen tiedetään stimuloivan hiusten kasvua, lisäävän hiusten rakennetta ja luovan luonnollista kiiltoa ja tervettä täyteläisyyttä.

Akaasiauutteen tiedetään stimuloivan hiusten kasvua, luovan tekstuuria hiusten sisäpuolelle ja luovan tervettä kiiltoa ja luonnollista täyteläisyyttä.

Lakritsijuuri sisältää aktiivisia ainesosia, jotka muodostavat suojaavan kalvon vaurioituneille hiuksille. Se kosteuttaa, lievittää kutinaa ja suojaa hiuksia ja ihoa vapailta radikaaleilta.

Lodhra vahvistaa ja ravitsee hiuksia ja suojaa päänahkaa.

Amla antaa hiuksille runsaasti C-vitamiinia ja antioksidantteja. Amla-marja vahvistaa vaurioituneita hiuksia tehokkaiden ainesosiensa avulla sisältäpäin - tarjoten luonnollisen ikääntymisvaikutuksen.

Vetiver-öljyllä on rauhoittava vaikutus ja se tukee hiusten uudistumista.

Hibiskus ja Aloe Vera kosteuttavat ihoa ja hiuksia ja edistävät niiden kimmoisuutta.

Reetha Indian Soap Nut muodostaa pehmeän vaahdon, joka puhdistaa ja korjaa hellävaraisesti. Hull Saponin puhdistaa hiukset niin hellävaraisesti, että se sopii myös ärtyneen päänahan hoitoon.

Tutustu yhteenvetoon Khadin aktiivisista ainesosista ja opi lisää ayurvedisten lääkekasvien hämmästyttävistä vaikutuksista.

Ayurvedan - maailman vanhimman luonnonlääketieteen - voima yllättää sinut. Khadin shampoot on sertifioitu luonnonmukaisia ja luonnonkosmetiikkatuotteita koskevan kansainvälisen COSMOS-standardin AISBL:n tiukkojen ohjeiden mukaisesti, ja niiden laatu testataan säännöllisesti eurooppalaisen kosmetiikka-asetuksen vaatimusten mukaisesti.

Hiustyyppi
Heikoille, kuiville hiuksille
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
200 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock