Ayurvedinen elvyttävä shampoo Orange Vitality Elixir, Khadi, 200 ml
Tuotemerkki: Khadi
Ayurvedinen elvyttävä shampoo Orange Vitality Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ayurvedinen elvyttävä shampoo Orange Vitality Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ayurvedinen elvyttävä shampoo Orange Vitality Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ayurvedinen elvyttävä shampoo Orange Vitality Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ayurvedinen elvyttävä shampoo Orange Vitality Elixir, Khadi, 200 ml

Ayurvedinen elvyttävä shampoo Orange Vitality Elixir, Khadi, 200 ml

Tuotemerkki: Khadi

Uutta keveyttä elämään: virkistävä puhdistus hiuksille ja hiuspohjalle, joka antaa lisää elinvoimaa, voimaa ja kimmoisuutta.

Khadi Orange Vitality Elixirin ayurvedinen voima: antaa energiaa tylsille ja hieman rasvoittuville hiuksille, antaa intensiivistä kosteutta painottamatta hiuksia ja elvyttää hiusjuuria.

Käsin poimitun intialaisen barberin, pähkinäpensasruohon ja eteerisen appelsiininkukkaöljyn elämänvoima on kuin raikas tuulahdus tylsille hiuksille

Perinteinen ayurvedinen koostumus: 100 % luonnollinen ja vegaaninen, silikoniton

1695 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: KH-SHP-10-VE

* Uutta keveyttä elämään: virkistävä puhdistus hiuksille ja hiuspohjalle, joka antaa lisää elinvoimaa, voimaa ja kimmoisuutta.
* Khadi Orange Vitality Elixirin ayurvedinen voima: antaa energiaa tylsille ja hieman rasvoittuville hiuksille, antaa intensiivistä kosteutta painottamatta hiuksia ja elvyttää hiusjuuria.
* Käsin poimitun intialaisen barberin, pähkinäpensasruohon ja eteerisen appelsiininkukkaöljyn elämänvoima on kuin raikas tuulahdus tylsille hiuksille.
* Perinteinen ayurvedinen koostumus: 100 % luonnollinen ja vegaaninen, silikoniton

Uutta elämän keveyttä: eloisaa keveyttä, virkistävää raikkautta ja hiusten luonnollista voimaa.

Khadi Orange Vitality Ayurvedic Elixir Shampoo on tuulahdus raikkautta kalpeille hiuksille, joilla on taipumus rasvoittua nopeasti.

Virkistävän vaikutuksen ja keveyden salaisuus on Khadi Orange Vitality Elixir. Tämä ayurvedinen kasviuute yhdistää käsin poimittujen intialaisten lääkekasvien yksittäiset vaikutukset kokonaisvaltaiseksi kokonaisuudeksi ja tehostaa niiden voimia. Khadi Orange Vitality Elixir on tulosta avotulella hellävaraisesti kypsennetyistä yrteistä perinteisessä prosessissa ikivanhojen ayurvedisten kaavojen mukaisesti.

Heti kun alat pestä hiuksiasi, huomaat, kuinka ne ovat yhtäkkiä virkistyneet ja kuinka niiden juuret stimuloituvat. Ayurvedinen kaava, joka on valmistettu yrteistä ja hedelmäuutteista, puhdistaa päänahan hellävaraisesti ja elvyttää hiukset. Ne ovat tuntuvasti kevyemmät ja niissä on näkyvästi enemmän voimaa.

Intialaisen barberin, pähkinäpensasruohon ja appelsiininkukan eteeristen öljyjen tuoksu tuo mieleen muistoja upeasta kesälomasta ja virkistää kehoa ja sielua. Intiassa tuhansia vuosia käytetty muskottipähkinäyrtti aktivoi epätasapainoista ja yliaktiivista päänahkaa. Appelsiiniöljy elvyttää tylsät hiukset ja avaa sydänchakran, jolloin olo tuntuu kuin olisit saanut raikkaan kesäsateen. Barberilla ja Mimosa Catechulla on antiseptinen puhdistava vaikutus päänahkaan ja hiuksiin, ja ne kosteuttavat painottamatta hiuksia. Amla luo erinomaista voimaa ja volyymia.

Miten saat kaiken irti Khadi Orange Vitality Elixir Shampoosta:

Purista oikea määrä shampoota käsiin ja kostuta vedellä vaahdon muodostamiseksi.
Suosittelemme, että jätät shampoon päänahallesi niin pitkäksi aikaa kuin koet tarpeelliseksi, jotta aktiiviset ainesosat voivat tehdä täyden työnsä. Huuhtele sitten shampoo huolellisesti haalealla vedellä.

Hiusten puhdistus Ayurveda-ajattelussa: Sillä, mitä länsimaissa pidetään päivittäisenä välttämättömyytenä, on Ayurveda-filosofiassa korkeampi tarkoitus. Hiusten pesu on osa kokonaisvaltaista seremoniaa, joka ei ainoastaan puhdista auraa ja fyysistä kehoa vaan myös vapauttaa sen ulkoisista energioista. Ayurvedisen Khadi Elixirin avulla kehosi, henkesi ja sielusi ovat jälleen joka kerta harmonisesti linjassa.

Khadi Orange Vitality Ayurvedic Elixir Shampoota voidaan käyttää yhdessä seuraavien Khadi-hiustenhoitotuotteiden kanssa:
* Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo "Amla Volume" lisää hiusten voimaa ja volyymia.
* Khadi Ayurvedic Hair Oil "Vitality Grow" elvyttää hiuspohjaa ja elvyttää hiusten juuria pitkävaikutteisesti. Ihana täydennys Orange Vitality Elixir Shampoolle.
* Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Rose Repair on täydellinen kumppani Orange Vitality Elixir Shampoolle. Käytä vuorotellen optimaaliseen hoitoon ja kuivien päiden korjaamiseen.

Ainesosat (INCI): Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Lauryl Glucoside, Sodium Pca, Limonene**, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Erythritol, Citric Acid, Caprylyl/Caprylyl Glucoside, Sodium Citrate, Coco-Caprylate, Oryza Sativa Bran Oil*, Acacia Catechu -puuuuteuute*, Berberis Aristata -juuriuute*, Cyperus Scariosus -juuriuute*, Lawsonia Inermis -lehtiuute*, ksantaanikumi, glyseryylioleaatti, Aloe Barbadensis -lehtiuute*, betaiini, Citrus Limon -kuoriöljy*, Citrus Nobilis -kuoriöljy, Natriumglukonaatti, natriumlevuliinaatti, dinatriumkokoisyyliglutamaatti, Acacia Concinna -hedelmäuute*, Curcuma Longa -juuriuute*, Emblica Officinalis -hedelmäuute*, Sapindus Mukurossi -hedelmäuute*, natriumlaktaatti, Hydrolysoitu vehnäproteiini, sinkki Pca, kaliumsorbaatti, Azadirachta Indica siemenöljy*, natriumkokoisyyliglutamaatti, sitraali**, linaloola**, natriumbentsoaatti, tokoferoli, hydratut palmuglyseridit sitraatti, lesitiini, askorbyylipalmitaatti.

* luonnonmukaisilta tiloilta
** luonnon eteerisistä öljyistä.
*** valmistettu luonnonmukaisista ainesosista

-------------------------------------------------------

Khadi Orange Vitality Elixir Shampoon ihmeelliset vaikutukset perustuvat Khadi Orange Vitality Elixiriin, joka valmistetaan huolellisella prosessilla ikivanhojen ayurvedisten kaavojen mukaisesti. Intialaiset lääkekasvit, hedelmät ja lehdet on yhdistetty tähän ihanaan sekoitukseen:

Piristävän raikkautensa ja keveytensä lisäksi appelsiiniöljyllä on myös supistava vaikutus päänahkaan, joten hiuksesi ovat virkistyneet ja kevyet vielä seuraavana päivänä.

Kurkumakasvin keltaiset flavonoidit stimuloivat rasva-aineenvaihduntaa ja tasapainottavat siten päänahkaa liiallisen talintuotannon yhteydessä.

Vuosituhansia vanhalla lääkekasvilla pähkinäpensaalla on lievä mutta pitkäkestoinen tulehdusta ehkäisevä, puhdistava ja parantava vaikutus.

Daruharidran (intialaisen kamomillan) marjoissa on erityisen paljon C-vitamiinia. Intialainen barberikasvi stimuloi verenkiertoa ja yhdessäMimosa catechun kanssa rauhoittaa ja virkistää päänahkaa.

Amla-marjoja pidetään superhedelmänä - ne vahvistavat hiuksia ja päänahkaa. Amla vahvistaa hiusten juuria syvällä sisällä.

Shikakai puhdistaa hiukset intensiivisesti mutta hellävaraisesti. Akaasiapuun ote stimuloi myös hiusten kasvua, rakentaa hiusten rakennetta ja luo luonnollista kiiltoa ja tervettä täyteläisyyttä.

Aloe Vera -kasvin intensiivisellä geelillä on ihoa viilentävä ja tasapainottava vaikutus ja se antaa intensiivistä kosteutta.

Reetha Indian Soap Nut muodostaa pehmeän vaahdon, joka puhdistaa ja korjaa hellävaraisesti.

Tutustu Khadin yhteenvetoon aktiivisista ainesosista ja opi lisää ayurvedisten yrttien hämmästyttävistä vaikutuksista.

Ayurvedan - maailman vanhimman luonnonlääketieteen - voima yllättää sinut. Khadin shampoot on sertifioitu luonnonmukaisia ja luonnonkosmetiikkatuotteita koskevan kansainvälisen COSMOS-standardin AISBL:n tiukkojen ohjeiden mukaisesti, ja niiden laatu testataan säännöllisesti eurooppalaisen kosmetiikka-asetuksen eritelmien mukaisesti.

Hiustyyppi
Hiuksille, joilla on taipumusta rasvoittumiseen
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
200 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
  • Uutuus