Ayurvedic hilseen vastainen shampoo Neem Balance Elixir, Khadi, 200 ml
Tuotemerkki: Khadi
Ayurvedic hilseen vastainen shampoo Neem Balance Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ayurvedic hilseen vastainen shampoo Neem Balance Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ayurvedic hilseen vastainen shampoo Neem Balance Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ayurvedic hilseen vastainen shampoo Neem Balance Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ayurvedic hilseen vastainen shampoo Neem Balance Elixir, Khadi, 200 ml
  • Ayurvedic hilseen vastainen shampoo Neem Balance Elixir, Khadi, 200 ml

Ayurvedic hilseen vastainen shampoo Neem Balance Elixir, Khadi, 200 ml

Tuotemerkki: Khadi

Sano hyvästit hilseelle: Neem Balance Shampoo on todiste siitä, kuinka rehellinen ja pitkäkestoinen Khadi on

Ayurvedic Khadi Neem Elixir parantava voima: Tekee ihmeitä hilseen kanssa, rauhoittaa ärtynyttä ja kutiavaa päänahkaa ja palauttaa tasapainon.

Neem-puun, puhtaan puun ja sinappiöljyn trilogia puhdistaa ja rauhoittaa kutinaa välittömästi

On parasta käyttää vuorotellen Levander Sensitive shampoon kanssa

Perinteinen Ayurvedic kaava: 100% luonnollinen ja vegaaninen, silikoniton

1695 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: KH-SHP-11-VE

Sano hyvästit hilseelle ja hyvästit kutinalle: rauhoittava hoito ärtyneelle ja hilseilevälle päänahalle.

Khadi Neem Balance Ayurvedic elixir shampoo puhdistaa hiukset erittäin hellävaraisesti - rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä päänahkaa. Ihmeellisen parantavan vaikutuksen salaisuus piilee Khadi Neem Balance -eliksiirissä. Tämä ayurveda-kasviuute yhdistää käsin poimittujen intialaisten yrttikasvien yksittäiset vaikutukset yhdeksi kokonaisuudeksi ja vahvistaa niiden voimaa. Khadi Neem Balance Elixir on seurausta hellävaraisesti uutetusta yrttikeitteestä, joka on valmistettu avotulella perinteisellä prosessilla, joka perustuu muinaisiin Ayurvedic-kaaviin. Tämä prosessi paljastaa sen salaisen ja ainutlaatuisen voiman.

Kun peset hiuksiasi, huomaat heti, kuinka päänahka alkaa yhtäkkiä taas hengittää ja hilse katoaa. Koe syvä ja nopea helpotus vakavasta kutinasta tai polttamisesta. Päänahkasi vahvistetaan ja ravitaan sisältäpäin luonnollisen suojan takaamiseksi. Tunnet olosi pian taas hyväksi ihossasi ja hiuksesi kukoistavat. Koska terve ja rento päänahka on täydellinen maaperä kauniille ja vahvoille hiuksille.

Yksi Ayurvedan tärkeimmistä lääkekasveista on Neem, joka poistaa hilsettä ja tulehduksellista kutinaa vahvan antiseptisen vaikutuksensa ansiosta. Yhdessä oikean kirkastuspuun kanssa saavutetaan hyvä suoja sieniä ja bakteereja vastaan, mikä jopa ylittää luonnollisen antibiootin tehon. Khadi Balance Elixir shampoo yhdistettynä Reethaan, intialaiseen saippuapähkinään, joka puhdistaa hellävaraisesti hiukset, sekä sarviapilan kanssa, jota Intiassa on perinteisesti käytetty ihosairauksien hoitoon.

Khadi Neem Balance Ayurvedic Elixir Shampoon ainutlaatuinen pH-arvo on 6,8-7,2, mikä tekee siitä emäksisen tai lievästi happaman. Näin se voi tasapainottaa päänahan pH-tasoa ja päästä eroon hilseestä pysyvästi. Sitä on parasta käyttää vuorotellen Lavender Sensitive Elixir shampoon kanssa. Tämä syvähoitoshampoo on erittäin vahva ja auttaa päänahkaa paranemaan ajan myötä.

Khadi Neem Balance Ayurvedic Elixir Shampoon avulla tunnet ravitsevat vaikutukset hiuksissasi ja päänahassasi heti, kun aloitat hiusten pesun. Ayurvedic-kaavan parantava taika paljastuu. Voit vähitellen tuntea, kuinka hellästi luonnollinen kosmeettinen shampoopohja puhdistaa ja kuinka uudistava Khadi Neem Balance -eliksiiri on hiuksille ja päänahalle. Erittäin vahvojen ja tiivistettyjen ainesosien vuoksi suosittelemme sen käyttöä vuorotellen Lavender Sensitive Elixir shampoon kanssa.

Näin saat kaiken irti Khadi Neem Balance Elixir Shampoosta:

Purista sopiva määrä shampoota käsiisi ja kostuta vedellä vaahdon muodostamiseksi. Levitä aktiivista vaahtoa päänahalle välittömän helpotuksen saamiseksi.
Suosittelemme jättämään Neem Balance Elixir shampoon päähän niin kauan kuin koet sen tarpeelliseksi, jotta vaikuttavat aineet voivat tehdä täyden työnsä.
Huuhtele sitten shampoo huolellisesti haalealla vedellä.

Hiustenhoito Ayurvedassa: Se, mitä pidetään länsimaissa päivittäisenä välttämättömyytenä, on korkeampi tarkoitus Ayurveda-filosofiassa. Hiusten pesu on osa kokonaisvaltaista seremoniaa, joka ei ainoastaan ​​puhdista auraa ja fyysistä kehoa, vaan myös vapauttaa sen ulkoisista energioista. Ayurvedic Khadi Elixirillä kehosi, henkesi ja sielusi ovat jälleen harmoniassa joka kerta.

Khadi Neem Balance Ayurvedic Elixir Shampoota voidaan käyttää seuraavien khadi hiustenhoitotuotteiden kanssa:

* Khadi Ayurvedic Hair Oil Neem Harmony tasapainottaa ärtynyttä ja hilseilevää päänahkaa ja on loistava lisä Neem Balance Elixir Shampoon. Vuorotellen käytettynä se tehostaa neempuun vaikutusta ja auttaa päänahkaa palaamaan harmoniseen tilaan.

* "Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Rose Repair" ravitsee, uudistaa ja elvyttää intensiivisesti. Tämä syväravitseva shampoo on sinulle, jos tarvitset lisää kosteutta ja haluat hemmotella hiuksiasi ja päänahkaasi.

​Ainesosat (INCI): Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lauryl Glucoside, Sodium Pca, Rosmarinus Officinalis Flower Oil*, Sodium Citrate, Benzyl Alcohol, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Acacia Concinna Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Azadirachta Indica Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Indigofera Tinctoria Leaf Extract*, Lawsonia Inermis Leaf Extract*, Oryza Sativa Bran Oil*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Vitex Negundo Leaf Extract*, Zinc Pca, Disodium Cocoyl Glutamate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Gluconate, Salicylic Acid, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Azadirachta Indica Seed Oil*, Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Limonene**, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

* luomutiloilta
** ainesosat puhtaista eteerisistä öljyistä, vähintään 98,82 %

--------------------------------------------------- ------

Khadi Neem Balance Elixir Shampoon ihmeellinen vaikutus perustuu khadi Neem Balance Elixiriin, joka on valmistettu huolellisella prosessilla, joka perustuu muinaisiin ayurvedicaviin kaavoihin. Intialaiset lääkekasvit, hedelmät ja lehdet yhdistetään tässä upeassa seoksessa:

* Neemin antiseptiset parantavat ominaisuudet on tunnustettu Aasiassa tuhansia vuosia. Nimba-puuta pidetään yhtenä Ayurvedan tärkeimmistä lääkekasveista. Neem-puun siemenöljy sisältää yli 100 vaikuttavaa ainetta. Neem on myös antibakteerinen, viilentävä ja rauhoittava. Se vapauttaa tehokkaasti päänahan hilseestä ja poistaa ärsytystä.

Indian Chaste tree on luonnollinen antibiootti, joka suojaa bakteereilta ja sieniltä. Ayurvedic-lääketieteessä käytetään pensaan lehtiä, juuria, varsia, siemeniä ja hedelmiä. Intialainen minttu lievittää kipua, edistää haavan paranemista ja on tehokas psoriaasia vastaan.

Shikakai on saippua-akasian hedelmä. Khadi uuttaa tästä hedelmästä erittäin tehokkaan jauheen. Shikakai edistää päänahan myrkkyjen poistumista ja rauhoittaa ärsytystä ja hilsettä. Puhdistusvaikutus on voimakas, mutta hellävarainen. Shikakai stimuloi myös hiusten kasvua ja luo kiiltoa ja volyymia. Se on luonnollinen hilsettä estävä shampoo ja hoitoaine yhdessä.

Sarviapila on tunnettu lääke ihosairauksiin. Sarviapila on antibakteerinen, anti-inflammatorinen ja vahvistaa hiuksia syvälle juurista alkaen. C-, E- ja D-vitamiinit stimuloivat päänahan verenkiertoa, suojaavat vapailta radikaaleilta, tukevat hiusten kasvua ja taistelevat hiustenlähtöä vastaan.

Amla , intialainen lehti, tarjoaa hiuksille runsaasti C-vitamiinia ja antioksidantteja. Se vahvistaa hiuksia ja päänahkaa.

Aloe mehu Aloe viilentää ihoa ja antaa lisäkosteutta.

Katso Khadin aktiivisten ainesosien yhteenveto saadaksesi lisätietoja Ayurvedic-lääkeyrtin hämmästyttävistä vaikutuksista.

Ayurvedan – maailman vanhimman naturopatian – voima yllättää sinut. Khadi-shampoot on sertifioitu kansainvälisen COSMOS-standardin AISBL luomu- ja luonnonkosmetiikkatuotteille tiukkojen ohjeiden mukaisesti, ja niiden laatu testataan säännöllisesti Euroopan kosmetiikka-asetuksen vaatimusten mukaisesti.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
200 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
1327 €
Out of stock
Out of stock