Shampoo heikoille hiuksille ja herkälle päänahalle Laventeli Sensitive Elixir, Khadi, 200ml
Tuotemerkki: Khadi
Shampoo heikoille hiuksille ja herkälle päänahalle Laventeli Sensitive Elixir, Khadi, 200ml
  • Shampoo heikoille hiuksille ja herkälle päänahalle Laventeli Sensitive Elixir, Khadi, 200ml
  • Shampoo heikoille hiuksille ja herkälle päänahalle Laventeli Sensitive Elixir, Khadi, 200ml
  • Shampoo heikoille hiuksille ja herkälle päänahalle Laventeli Sensitive Elixir, Khadi, 200ml
  • Shampoo heikoille hiuksille ja herkälle päänahalle Laventeli Sensitive Elixir, Khadi, 200ml
  • Shampoo heikoille hiuksille ja herkälle päänahalle Laventeli Sensitive Elixir, Khadi, 200ml

Shampoo heikoille hiuksille ja herkälle päänahalle Laventeli Sensitive Elixir, Khadi, 200ml

Tuotemerkki: Khadi

Natūralių šampūnų OM ženklas: minkštas ir švelnus plovimas labai jautriai galvos odai ir subtiliems plaukams

Ajurvedos subtilumas Khadi levandų jautriame eliksyre: švelni nesubalansuotos galvos odos priežiūra, švelniai valo jautrius plaukus ir juos ramina

Subtili levandų, sarsaparilų ir hibiskuso sąveika ramina ir balansuoja

Švelni priežiūra, net ir švelniems vaikų plaukams

Tradicinė ajurvedos formulė: 100% natūrali ir veganiška, be silikono

1695 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: KH-SHP-9-VE

* OM-luonnonshampoot: pehmeä ja hellävarainen pesu erittäin herkälle päänahalle ja herkille hiuksille
* Khadi Lavender Sensitive Elixir -hoitoaineessa on ayurvedista peräisin olevaa hienovaraisuutta: hellävarainen hoito epätasapainoiselle päänahalle, puhdistaa hellävaraisesti ja rauhoittaa herkkiä hiuksia
* Laventelin, sarsaparillan ja hibiskuksen hienovarainen yhteisvaikutus rauhoittaa ja tasapainottaa
* Hellävarainen hoito myös herkille lasten hiuksille
* Perinteinen ayurvedinen koostumus: 100 % luonnollinen ja vegaaninen, silikoniton

Tunne tasapaino: tasapainottaa, lievittää ja hoitaa hellävaraisesti herkkää päänahkaa ja hiuksia.

Khadi Lavender Sensitive Ayurvedic Elixir Shampoo puhdistaa hellävaraisesti herkät hiukset ja rauhoittaa ärtynyttä päänahkaa. Hellävaraisen ja hellävaraisen hoidon salaisuus on Khadi Lavender Sensitive Elixir. Tämä ayurvedinen kasviuute yhdistää käsin poimittujen intialaisten lääkekasvien yksittäiset vaikutukset kokonaisuudeksi ja tehostaa niiden voimaa. Khadi Lavender Sensitive Elixir on tulosta yrttien hellävaraisesta hauduttamisesta avotulella perinteisessä prosessissa ikivanhojen ayurvedisten kaavojen mukaisesti.

Heti kun aloitat hiusten pesun, huomaat, kuinka herkkä päänahkasi rauhoittuu ja hienojakoiset hiuksesi rauhoittuvat sisältäpäin. Ayurvedassa laventeli tunnetaan sen lievästä rauhoittavasta vaikutuksesta. Sitä käytetään perinteisesti yhdessä Anantmoolin - joka tunnetaan myös nimellä sarsaparilla - kanssa erilaisten ihosairauksien hoitoon. Yhdistetyt ainesosat tasapainottavat ja rauhoittavat stressaantunutta päänahkaasi. Palasa-uute ja hibiscus suojaavat hellävaraisesti herkkiä hiuksia ravitsemalla niitä mineraaleilla ja vitamiineilla, kun taas Aloe Vera ja Ratanjot kosteuttavat ihoa.

Hiusten ja päänahan tavoin Khadi Lavender Sensitive Ayurvedic Elixir Shampoon pH-arvo on 4,0-5,0. PH-tasapainosi palautuu luonnollisesti. Jos värjäät hiuksesi luonnollisesti, esimerkiksi käyttämällä luonnollista Khadi-hiusväriä, suosittelemme kolmivaiheista rituaalia, jolla valmistaudut tehokkaasti Khadi Lavender Sensitive Elixir Shampoon käyttöön. Tämä auttaa suojaamaan värin voimakkuutta näkyvästi.

Miten saat kaiken irti Khadi Lavender Sensitive Elixir Shampoosta:

Khadi Ayurvedic Lavender Sensitive Elixir Shampoo hellii hiuksiasi jo pesuprosessin aikana ja tarjoaa rauhoittavaa rentoutusta hiuksillesi ja päänahallesi. Ayurvedisen kaavan parantava taika paljastuu. Tunne Lavender Sensitive Elixirin tasapainottava vaikutus, kun hiuksesi puhdistetaan luonnollisesti ja hellävaraisesti. Khadi Lavender Sensitive Shampoo on täydellinen ratkaisu ärtyneelle ja hilseilevälle päänahalle. Voit käyttää sitä myös vaihdellen Khadi Neem Elixir Shampoon kanssa.

Purista hiuksiisi sopiva määrä shampoota käsiin ja kostuta vedellä vaahdon muodostamiseksi. Levitä aktiivivaahto päänahkaan saadaksesi välitöntä helpotusta.
Suosittelemme jättämään shampoon päänahkaan niin pitkäksi aikaa kuin koet tarpeelliseksi, jotta aktiiviset ainesosat voivat tehdä täyden vaikutuksensa. Huuhtele shampoo sitten huolellisesti haalealla vedellä.

Hiusten puhdistus Ayurveda-ajattelussa: Sillä, mitä länsimaissa pidetään päivittäisenä välttämättömyytenä, on Ayurveda-filosofiassa korkeampi tarkoitus. Hiusten pesu on osa kokonaisvaltaista seremoniaa, joka ei ainoastaan puhdista auraa ja fyysistä kehoa vaan myös vapauttaa sen ulkoisista energioista. Ayurvedisen Khadi Elixirin avulla kehosi, henkesi ja sielusi ovat jälleen joka kerta harmonisesti linjassa.

Khadi Lavender Sensitive Ayurvedic Elixir Shampoota voidaan käyttää yhdessä seuraavien Khadi hiustenhoitotuotteiden kanssa:
* Khadi Ayurvedic Hair Oil Neem Harmony tasapainottaa ärtynyttä ja hilseilevää päänahkaa ja täydentää täydellisesti Lavender Sensitive Elixir Shampoota.
* Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Neem Balance kosteuttaa ja ravitsee lempeästi. Se lievittää ärtynyttä päänahkaa ja ehkäisee hilseen syntymistä. Se täydentää täydellisesti Levander Sensitive Elixir Shampoota, kun päänahka kaipaa lisää rauhoitusta.
* Ayurvedic Elixir Shampoo Orange Vitality puhdistaa rasvoittuvan päänahan erittäin hellävaraisesti ja tekee hiuksista elinvoimaisemmat.

Ainesosat (INCI): Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lauryl Glucoside, Erythritol, Sodium Pca, Citric Acid, Sodium Citrate, Oryza Sativa Bran Oil*, Xanthan Gum, Butea Frondosa Flower Extract*, Hemidesmus Indicus Root Extract*, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Sodium Gluconate, Glyceryl Oleate, Alkanna Tinctoria Root Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Pterocarpus Marsupium Bark/Wood Extract*, natriumlaktaatti, natriumlevuliinaatti, dinatriumkokoisyyliglutamaatti, linalool**, Acacia Concinna Fruit Extract*, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Guar Hydroxypropyltrimonium chloride, Hydrolysoitu vehnäproteiini, sinkki Pca, kaliumsorbaatti, Azadirachta Indica siemenöljy*, natriumkokoisyyliglutamaatti, natriumbentsoaatti, tokoferoli, hydratut palmuglyseridit sitraatti, lesitiini, askorbyylipalmitaatti.

* luonnonmukaisilta tiloilta
** luonnon eteerisistä öljyistä.
*** valmistettu luonnonmukaisista ainesosista

-------------------------------------------------------

Khadi Amla Volume Elixir Shampoon ihmeellinen vaikutus perustuu Khadi Levander Sensitive Elixiriin, joka valmistetaan huolellisella prosessilla muinaisten ayurvedisten kaavojen mukaan. Intialaiset lääkekasvit, hedelmät ja lehdet on yhdistetty tähän ihanaan sekoitukseen:

Laventelin eteerinen öljy ja hienot kukkauutteet ovat antiseptisiä ja tulehdusta ehkäiseviä. Nämä öljyt tarjoavat hellävaraista ja pitkäkestoista helpotusta ärtyneelle päänahalle.

Palasa-puun uute suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Se antaa hiuksillesi silkkisen luonnollisen kiillon.

Sarsaparilla on perinteinen Intian alkuperäiskansojen lääkekasvi, jota käytetään tulehdussairauksiin. Se rauhoittaa kireää ihoa ja rauhoittaa ekseemaa.

Reetha Indian Soap Nut muodostaa pehmeän vaahdon, joka ravitsee hellävaraisesti. Hedelmän kuoren sisältämä saponiini on niin hellävarainen, että se puhdistaa hiukset, joten se sopii erinomaisesti ärtyneen päänahan hoitoon.

Hibiscus sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita. Ravitseva öljy kosteuttaa hiuksia ja antaa niille voimaa ja elinvoimaa.

Aloe Vera -mehu viilentää ihoa. Yhdessä Ratanjotin kanssa se antaa iholle ja hiuksille lisäkosteutta. Vijaysar elvyttää herkästi ärtynyttä päänahkaa.

Tutustu Khadin yhteenvetoon aktiivisista ainesosista ja opi lisää ayurvedisten lääkekasvien hämmästyttävistä vaikutuksista.

Ayurvedan - maailman vanhimman luontaislääketieteen - voima yllättää sinut. Khadin shampoot on sertifioitu luonnonmukaisia ja luonnonkosmetiikkatuotteita koskevan kansainvälisen COSMOS-standardin AISBL:n tiukkojen ohjeiden mukaisesti, ja niiden laatu testataan säännöllisesti eurooppalaisen kosmetiikka-asetuksen eritelmien mukaisesti.

Hiustyyppi
Heikoille, kuiville hiuksille
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
200 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
1327 €
Out of stock
Out of stock