Biosiera kasvojen puhdistusaine 3in1, Tabiano, 75ml
Tuotemerkki: Tabiano
Biosiera kasvojen puhdistusaine 3in1, Tabiano, 75ml
  • Biosiera kasvojen puhdistusaine 3in1, Tabiano, 75ml

Biosiera kasvojen puhdistusaine 3in1, Tabiano, 75ml

Tuotemerkki: Tabiano

Deep Cleansing 3 in 1 on kattava tuote epäpuhtaan kasvojen ihon, myös akne- ja mustapäiden, puhdistamiseen. Luomurikki ja teepuuöljy puhdistavat, riisiöljy pehmentää ja lohikäärmeenveriuute (Croton Lechleri) rauhoittaa ja stimuloi ihon uudistumista.

1122 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: PI3006
Šiuo metu išparduota


Deep Cleansing 3 in 1 on kattava tuote epäpuhtaan kasvojen ihon puhdistukseen, mukaan lukien akne ja mustapäiden poistoon. Luomurikki ja teepuuöljy puhdistavat, riisiöljy pehmentää ja lohikäärmeenveriuute (Croton Lechleri) rauhoittaa ja stimuloi ihon uudistumista.

Käyttöohjeet

1. Voidaan käyttää päivittäisenä puhdistusaineena: levitä kasvoille, hiero kevyesti ja huuhtele iho syväpuhdistavaksi.

2. Voidaan käyttää viikoittaisena kuorintana: Levitä pidempi hieronta kasvojen ja dekolteen alueelle ja huuhtele huolellisesti.

3. Innovatiivisen koostumuksensa ansiosta sitä voidaan käyttää myös kasvonaamiona: levitä ja anna vaikuttaa noin 10 minuuttia, hiero kevyesti ja huuhtele hyvin.

HUOMIO: Kun käytät rikkipitoisia tuotteita, poista hopeakorut, muuten hopea mustuu.

Ainesosat (INCI): Aqua, Sodium laureth sulfate, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Perlite, Cocamidopropyl betaine, Oryza sativa (Rice) bran oil, Decyl glucoside, Glycerin, Propylene glycol, Melaleuca alternifolia (Tea tree) leaf oil, Achillea millefolium extract, Lavandula angustifolia (Lavender) flower extract, Juniperus communis (Juniper) fruit extract, Arnica montana flower extract, Sulfur, Arctium lappa root extract, Salvia officinalis (Sage) leaf extract, Croton lechleri resin extract, Nasturtium officinale flower/leaf extract, Parfum, Tocopherol, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Polysorbate 80, Sodium levulinate, Potassium sorbate, Lecithin, Ascorbyl palmitate, Sodium hydroxide, Aluminum sucrose octasulfate, Citric acid, Limonene, Hexyl cinnamal.

--------------------------------------

Tabiano super saippuat

"Tabiano Super Soap -tuotteet, joissa on biorikkiä, auttavat ihoa tasapainottumaan, niillä on normalisoiva vaikutus ja ne säätelevät talin määrää. Ne eivät ole aggressiivisia eivätkä kuivattavia, joten sekä normaali- että sekaihoiset ihot arvostavat niitä. "Tabiano tarjoaa täydellisen vartalonhoitosarjan, jossa on rikin edut ja miellyttävä tuoksu.

Rikki

Rikki on luonnollinen kauneusmineraali, joka auttaa edistämään tervettä ja tasaista ihonväriä. Rikkihapolla on tasapainottavia, puhdistavia, myrkkyjä poistavia, kiinteyttäviä ja elvyttäviä ominaisuuksia. Siksi se sopii myös rasvaiselle ja ongelmalliselle iholle.

Alkuperämaa:
Italia
Valmistusmaa:
Italia
Määrä:
75 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock