Hellävarainen puhdistusvaahto kasvoille Arnas, Rasayana Biocosmesi, 150ml
Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Hellävarainen puhdistusvaahto kasvoille Arnas, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Hellävarainen puhdistusvaahto kasvoille Arnas, Rasayana Biocosmesi, 150ml
  • Hellävarainen puhdistusvaahto kasvoille Arnas, Rasayana Biocosmesi, 150ml

Hellävarainen puhdistusvaahto kasvoille Arnas, Rasayana Biocosmesi, 150ml

Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Pehmeä, ikääntymistä ehkäisevä puhdistusvaahto. Hellävarainen, sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Rikastettu ayurvedisella Triphalalla ja Damaskinruusulla, kiinteyttävillä ja antioksidanttisilla aineilla. Rauhoittava kehäkukka ja hyaluronihappo kosteuttavat ja estävät ihon ikääntymistä.

Puhdistaa, kiinteyttää ja pehmentää ihoa.

2044 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: RSYN-013

AIAB 6 kuukautta avaamisen jälkeen

"Arnas Soft Mousse on hellävarainen puhdistusvaahto, joka toimii ikääntymistä vastaan. Hellävarainen koostumus sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Pehmeä vaahto puhdistaa hellävaraisesti poistaen lian, epäpuhtaudet ja meikinjäämät.

Rikastettu ayurvedisella Triphalalla ja Damaskoksen ruusuvedellä (kiinteyttävä ja antioksidanttinen), kehäkukkauutteella (rauhoittava) ja hyaluronihapolla (kosteuttava ja ikääntymistä ehkäisevä).

Huuhtelun jälkeen iho on puhdistettu, kiinteytetty, virkistynyt ja pehmeä.

Kauneuden alkulähteille

Arnas tarkoittaa sanskritiksi merivaahtoa. Myytin mukaan kauneuden jumalatar Lakshmi ja Amritan, kuolemattomuuden nektarin, ampulli ovat peräisin maitomeren vaahdosta.

"Arnas Soft Mousse" yhdessä Amrita Liporestitutive Cleansing Oil -puhdistusöljyn kanssa on ihanteellinen kaksoispuhdistukseen. Nämä kaksi synergististä tuotetta auttavat löytämään uudelleen luonnollisen kauneuden, joka alkaa kunnollisesta puhdistuksesta.

"Arnas Soft Moussen pakkaus on valmistettu merestä uutetusta kierrätysmuovista.

Koostumus on pehmeä kuin merivaahto, mutta pysyy kiinteänä eikä hankaa heti pois, joten sitä voi hieroa ihoon.

Koostumus ja käyttö

Pehmeän mutta kiinteän koostumuksen ansiosta vaahto ei peseydy heti pois, joten sen voi hyvin hieroa kasvoille. Näin iho saa lisähyötyä hieronnasta.

Käytön jälkeen vaahto voidaan pestä pois kostealla liinalla tai sienellä tai suoraan haalealla tai viileällä vedellä.

Iho on täydellisesti puhdistunut ja kiinteytynyt, eikä se tunne kiristystä.

Triphala on ikivanha kasviperäinen lääke, joka koostuu kolmesta Rasayana-hedelmästä: Amalaki, Bibhītaka, Haritakī. Se sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja, toimii pitkäikäisyyden edistäjänä ja kykenee palauttamaan elimistöä säätelevien kolmen doshan tasapainon. Iholle sillä on voimakas kiinteyttävä vaikutus.

Ruusuvesi sopii kaikille ihotyypeille. Runsaasti antioksidantteja sisältävä ruusuvesi sopii erinomaisesti kypsälle iholle, sillä se elvyttää ja kiinteyttää sitä. Se auttaa rauhoittamaan herkän ja kuivan ihon punoitusta. Sillä on antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, joten se sopii myös rasvaiselle tai likaiselle iholle. Ayurvedassa se on erityisen hyödyllinen Pitta-doshaan liittyvien ongelmien (punoitus, ärtyneisyys ja herkkyys) lievittämisessä.

Käyttösuositukset:

Aamuin ja illoin suihkuta pieni määrä vaahtoa kämmenelle ja levitä se kostutetuille kasvoille hieromalla ympyränmuotoisin liikkein. Huuhtele kasvot huolellisesti haalealla vedellä. Jatka normaalia kasvojenhoitorutiinia ihotyypillesi sopivalla ProAge Rasayana -kasvoseerumilla ja ProAge Rasayana -kasvovedellä.

Ainesosat (INCI): Aqua, Sorbitol, Rosa Damascena Flower Water*, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Coco-Glucoside, Polyglyceryl-4 Caprate, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Calendula Officinalis Flower Extract*, Natriumhyaluronaatti, kookamidopropyylibetaiini, glyseriini, glyseryylikaprylaatti, glyseryylioleaatti, propaanidioli, natriumfytaatti, bentsyylialkoholi, sitruunahappo, parfum, bentsoehappo, kaliumsorbaatti, heksyylikinnamali, linalooli, sitronelloli.

* luomuviljelystä.

Ihotyyppi:
Herkälle iholle
Kaikille ihotyypeille
Alkuperämaa:
Italia
Valmistusmaa:
Italia
Määrä:
150 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock