Mannasuurimot Hieno durumvehnäjauho Semolina Fine, TRS, 500 g
Tuotemerkki: TRS
Mannasuurimot Hieno durumvehnäjauho Semolina Fine, TRS, 500 g
  • Mannasuurimot Hieno durumvehnäjauho Semolina Fine, TRS, 500 g
  • Mannasuurimot Hieno durumvehnäjauho Semolina Fine, TRS, 500 g

Mannasuurimot Hieno durumvehnäjauho Semolina Fine, TRS, 500 g

Tuotemerkki: TRS

Hieno mannasuurimot, joka tunnetaan myös nimellä "Sooji" tai "Rava", on monipuolinen ainesosa, jota käytetään monissa eri keittiöissä.

Tämä hienoksi jauhettu vehnätuote sopii monenlaisten ruokien valmistukseen, aina kuohkeasta upmasta ja suolaisista pannukakuista herkullisiin makeisiin, kuten halvaan

359 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 10 yksikkö
Tuotekoodi: A-161

Se on durumvehnästä valmistettua vaaleankeltaista jauhoa, jota käytetään perinteisen pastan valmistukseen. Sitä voidaan käyttää myös pizzan, leivän ja keksien taikinan sekä gnocchien valmistukseen. Termi viittaa brittiläiseen maitovanukkaaseen, jossa jauhot kypsennetään perusteellisesti ja makeutetaan sokerilla. Tämä ruokalaji tarjoillaan hunajaa, hilloa tai tuoreita tai kuivattuja hedelmiä tihkuttelemalla.

TRS "Semolina fine" on durumvehnän jauhettu keskiosa. Hieno mannasuurimot ovat hieman karkeampia kuin vehnäjauhot. Hienosta mannasta valmistetaan pastaa, aamiaismuroja, vanukkaita ja couscousia, kun taas hienosta mannasta valmistetaan intialaisia makeita ruokia, kuten Halwa ja Kesari, ja suolaisia ruokia, kuten Rava Dosa ja Upma.

TRS Tutustu Fine Semolina -nimisen suurimon monipuolisuuteen osoitteessa , joka on välttämätön monenlaisten maukkaiden ruokien valmistuksessa. Tämä hienoksi jauhettu vehnäjauhopuuro sopii monenlaisiin ruokiin suolaisista makeisiin.TRS Halusitpa sitten valmistaa perinteisiä ruokia, kuten halvaa tai couscousia, tai kokeilla uusia reseptejä, " Fine Semolina" takaa erinomaisen rakenteen ja laadun kaikkiin kulinaarisiin seikkailuihisi.

Hieno mannasuurimot, joka tunnetaan myös nimellä "Sooji" tai "Rava", on monipuolinen ainesosa, jota käytetään monissa eri keittiöissä. Tämä hienoksi jauhettu vehnätuote sopii monenlaisiin ruokalajeihin, aina kuohkeasta upmasta ja suolaisista pannukakuista herkullisiin makeisiin, kuten halvaan. Runsaasti proteiinia ja kuituja sisältävä Semolina Fine on ravitseva valinta ruokakomeroosi. Hieno rakenne takaa, että ruoat ovat aina sileitä ja kokkareettomia. Semolina Fine sopii erinomaisesti sekä perinteisiin intialaisiin resepteihin että innovatiivisiin kulinaarisiin luomuksiin, ja se on perustuote, joka tuo keittiöön sekä ravintoa että makua.

Ravintoarvo 100g:

Proteiini (13 g), rasva (1,1 g), hiilihydraatti (73 g), kuitu (3,9 g).

Ainesosat: durumvehnäjauho (mannasuurimot)

Säilytä viileässä kuivassa paikassa tiiviisti suljetussa astiassa.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Paino / määrä:
500 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock