Nämä pavut on jo keitetty ja liotettu kevyesti suolatussa vedessä.
Ne sopivat pasta- tai perunasalaattien mausteeksi, ja muiden vihannesten kanssa sekoitettuina ne ovat erityisen maukas ja ravitsevan makuinen lisä lihan tai kalan kanssa.
Niitä käytetään myös muissa maailman keittiöissä, kuten meksikolaisessa, espanjalaisessa ja kreolilaisessa keittiössä, fajitaksissa, papupurilaisissa tai keitoissa.
Hyvä kasviproteiinin ja ravintokuitujen lähde.
Punaiset pavut ovat erinomainen proteiinin ja kuitujen lähde, joten ne sopivat moniin ruokiin. Näitä papuja käytetään monissa ruokalajeissa, kuten meksikolaisessa, eteläamerikkalaisessa, välimerellisessä ja aasialaisessa keittiössä. Niitä käytetään keittoihin, curryihin, hummukseen, erilaisiin kastikkeisiin, chili con carneen ja lisukkeena. Niitä käytetään myös Rajman, Dal Makhanin, Biryanin tai salaattien valmistuksessa.
Keitetyt punaiset kidneypavut ovat tunnettuja makeasta kastanjamaisesta maustaan ja pehmeästä, jauhomaisesta koostumuksestaan. Ne sisältävät runsaasti tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja, kuten rautaa, fosforia, molybdeeniä sekä K- ja B9-vitamiineja.
Kasvissyöjä ja vegaani.
Ravintoarvo (100 g):
Energiaa / kaloreita: 222kJ / 53kcal
Rasvaa: 0,3 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0 g
Hiilihydraatit: 5,3 g, josta sokereita: 0 g
kuitua: 5,8 g
Proteiini: 4,4 g
Suola: 0,3 g
Kuiva-aine: 240 g
Ainesosat: Punaiset kidneypavut, vesi, suola.
Valmistaja: TRS Wholesale Co. LTD., Yhdistynyt kuningaskunta
Säilytysolosuhteet: Säilytä kuivassa, viileässä paikassa.