Soijapalat sopivat erinomaisesti soijagulassiin, sekoituskastikkeisiin ja pataruokiin.
100 % soijajauho. Soijagulassia, sekoitusruokia, pataruokia varten. Korkea proteiini- ja kuitupitoisuus.
Suuret soijapalat - ihanteellinen proteiinipitoinen lihavaihtoehto.
* Kypsennettäessä kovaa ja pureskeltavaa.
* Mauttomia, joten ne imevät itseensä kaikki ruoan maut.
* Gluteenittomia ja maidottomia.
Soijapalat ovat kätevä tapa lisätä proteiinin saantia. Niitä voidaan käyttää lihan kanssa (tai sen sijaan), koska niiden rakenne on kiinteä ja lihaisa. Ne ovat mauttomia, mutta imevät itseensä ympäröivien mehujen ja mausteiden aromit.
Tietoa soijasta
Soijaproteiini on hyvin suosittua kaikkialla maailmassa, ja joillekin ihmisille se on peruselintarvike. Ne sisältävät kaikkia kahdeksaa välttämätöntä aminohappoa, joten ne ovat tasapainoinen proteiininlähde. Niitä voidaan käyttää lihan sijasta. Näiden palojen soijaproteiini on myös rikastettu välttämättömillä tiamiini-, riboflaviini- ja B12-vitamiinilla sekä raudalla.
Miten valmistetaan
Tästä 250 g:n soijapalapakkauksesta voi valmistaa useita ruokia, ja se on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Ne laajenevat liotettaessa ja keitettäessä, joten 100 g:n kuivapainosta voidaan valmistaa 2-3 suurta ruokalajia.
1) Suosittelemme liottamaan niitä kiehuvassa vedessä noin 10 minuuttia ennen käyttöä ja maustamaan ne mausteilla, kuten garam masalalla, pienellä määrällä soijakastiketta tai balsamiviinietikkaa. Kun soija on turvonnut, kypsennä ne kuten tavallinen liha.
2) Keitä soijapaloja runsaassa vedessä muutaman minuutin ajan. Esimerkiksi liemipalan tai nasi-mausteen kanssa. Anna sen jälkeen liota vähintään 20 minuuttia. Vielä parempi, liota yön yli. Sitten purista, paista nätisti ja lisää riittävästi vallitsevia mausteita. Valmista ruokalaji (medley) ja lisää soijapalat siihen.
3) Vaihtoehtoisesti voit lisätä liottamattomia soijapaloja suoraan curryyn tai pastakastikkeeseen ja antaa sen kypsyä.
Lisää curryihin, ratatouilleen ja pataruokiin. Nämä soijapalat ovat erittäin täyttäviä, loistava proteiininlähde ja sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille, itse asiassa kaikille!
Valmistus: Keitä soijapalat vedessä tai liemessä (kunnes ne ovat pehmeitä). Valuta vesi ja purista soijapalat kevyesti. paista maapähkinäöljyssä 10-15 minuuttia.
Tämä on luonnontuote, joten pussien sisältö voi vaihdella tilavuudeltaan.
Ainesosat: 100 % soijajauho.
Saattaa sisältää jäämiä gluteenia sisältävästä viljasta, maapähkinöistä ja muista pähkinöistä, seesamista.
Ravintoarvo (100 g) - 1443 kJ / 340 kcal, 0,3 g rasvaa (josta 0,1 g tyydyttyneitä rasvahappoja), 31,6 g hiilihydraattia (josta 0,5 g sokereita), 0,1 g kuitua, 52 g proteiinia, 0,25 g suolaa.