Kuivatut herneet liotetaan yön yli kylmässä vedessä ennen keittämistä. Ne on suolattava vasta keitettäessä, jotta ne eivät kovetuisi.
Niitä käytetään pääasiassa keittojen, muhennosten ja soseiden valmistukseen.
Kuivatut herneet liotetaan yön yli kylmässä vedessä ennen keittämistä. Ne on suolattava vasta keitettäessä, jotta ne eivät kovetuisi. Niitä käytetään pääasiassa keittojen, muhennosten ja soseiden valmistukseen.
Valmistusmenetelmä: pestään ja keitetään noin 30 minuuttia, kunnes herneet ovat pehmeitä.
Ainekset: kuoritut halkaistut vihreät herneet. Saattaa sisältää pieniä määriä gluteenia. Ei GMO:ta.
Ravintoarvoilmoitus 100 g:
Energia 1429kJ / 338kcal
Rasvaa 1,8 g, josta tyydyttyneitä 0,1 g
Hiilihydraatteja 54,7 g, josta sokereita 0,0 g
Fissiokelpoiset aineet 12,6g
Proteiini 19,5g
Suola 0,02g
Säilytä pimeässä paikassa, enintään 20 °C:n lämpötilassa ja enintään 70 %:n suhteellisessa kosteudessa.