Viinirypäleen siemenöljy Grape Seed, Sattva Ayurveda, 50ml
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Orgaaninen Orgaaninen
  • Uutuus
Viinirypäleen siemenöljy Grape Seed, Sattva Ayurveda, 50ml
  • Viinirypäleen siemenöljy Grape Seed, Sattva Ayurveda, 50ml

Viinirypäleen siemenöljy Grape Seed, Sattva Ayurveda, 50ml

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Orgaaninen Orgaaninen

Viinirypäleöljy on arvokas kosmetiikkatuote, joka on täydellinen terveelle iholle ja kauniille hiuksille.

Se on perusöljy, joka yhdistyy helposti eteeristen öljyjen kanssa.

1862 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794189386

Ecosert Cosmos Organic

Viinirypäleöljy on viininvalmistusprosessin sivutuote. Sillä on anti-inflammatorisia, antibakteerisia ja antioksidanttisia ominaisuuksia. Viinirypäleen siemenuutteet ovat erinomainen C- ja E-vitamiinin ja flavonoidien lähde, joka parantaa ihon rakennetta ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Mielenkiintoista on, että tutkimukset osoittavat, että iholle levitettävällä rypäleensiemenöljyllä on aurinkoa suodattava vaikutus, joka suojaa UV-säteilyn kielteisiltä vaikutuksilta. Se on myös tehokas kuorinta-aine, joka poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut ja tekee ihosta terveemmän ja säteilevämmän. Viinirypäleen siemenöljy on välttämätön kosmeettinen väline terveen ihon ja hiusten ylläpitoon, joka antaa niille kiiltoa ja loistoa.

Miten orgaaninen rypälesiemenöljy toimii:

* Viinirypäleöljy antaa keholle arvokkaita C- ja E-vitamiineja, jotka auttavat ylläpitämään tervettä ihoa.

* Se sisältää flavonoideiksi kutsuttuja antioksidantteja, jotka parantavat ihon rakennetta ja vähentävät ikääntymisen merkkejä: Flavonoidit tekevät ihosta sileän ja nuorekkaan näköisen.

* Toimii aurinkosuojana: Tutkimukset ovat osoittaneet, että rypälesiemenöljy toimii iholle levitettynä aurinkosuojana ja auttaa suojaamaan haitallisilta UV-säteiltä.

* Erinomainen kuorinta-aine kuolleiden ihosolujen poistamiseksi: Tämä öljy on tehokas kuorinta-aine, joka poistaa hellävaraisesti kuolleiden ihosolujen pintakerroksen ja paljastaa sileämmän ja terveemmän ihon.

* Kosteuttaa kuivia, hauraita ja lennokkaita hiuksia: Viinirypäleöljy kosteuttaa erinomaisesti ja auttaa hiusten uudistumista.

Miten käyttää orgaanista rypälesiemenöljyä?

Iholle

Hiero kasvoillesi tai vartalollesi varovasti muutama tippa öljyä. Ota rauhassa aikaa. Keskity kasvojen huokosiin ja varmista, että ne ovat öljyn peitossa. Anna vaikuttaa yön yli tai vähintään 30 minuuttia ja puhdista sitten hellävaraisesti miedolla puhdistusaineella.

Hiuksia varten

Hiero päänahkaa kevyesti hieman lämmitetyllä öljyllä. Parhaan tuloksen saat, kun annat vaikuttaa koko yön tai vähintään tunnin ajan. Pese hiukset miedolla shampoolla.

Vain ulkoiseen käyttöön!

Ainesosat: 100 % puhdas viinirypäleen siemenöljy.

Säilytä tiiviisti suljetussa astiassa viileässä ja pimeässä paikassa.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
50 ml
Similar products
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
202 €