Kasvojen ihoa vahvistava moringaöljy Balancing Booster, Urban Veda, 15 ml
Tuotemerkki: Urban Veda
Facial Skin Booster Moringa Oil Balancing Booster, Urban Veda, 15 ml
  • Facial Skin Booster Moringa Oil Balancing Booster, Urban Veda, 15 ml
  • Facial Skin Booster Moringa Oil Balancing Booster, Urban Veda, 15 ml
  • Facial Skin Booster Moringa Oil Balancing Booster, Urban Veda, 15 ml

Kasvojen ihoa vahvistava moringaöljy Balancing Booster, Urban Veda, 15 ml

Tuotemerkki: Urban Veda

Urban Veda bio-orgaaninen puhdas moringaöljy booster on voimakas yksittäinen ayurvedinen yrtti, joka on tunnettu sen rasvaa tasapainottavista ominaisuuksista.

Intiassa "elämän puuna" tunnettua moringaa on käytetty vuosisatojen ajan hidastamaan ikääntymisen merkkejä, nuorentamaan pulleaa ihoa ja tasapainottamaan ylimääräistä Kapha-energiaa.

Kevyt ja nopeasti imeytyvä orgaaninen öljy antaa iholle pehmeän kasteen kiillon, joka ei koskaan kiillä.

Moringa on tunnettu bioaktiivisista kasviyhdisteistään, kuten Omega 9:stä, sinkistä, magnesiumista, A-, B-, C- ja E-vitamiineista.

2557 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 6 yksikkö
Tuotekoodi: 5060917730242

Urban Veda bio-orgaaninen puhdas moringaöljy skin booster on voimakas yksittäinen ayurvedinen yrtti, joka on tunnettu öljyä tasapainottavista ominaisuuksistaan. Intiassa "elämän puuna" tunnettua moringaa on käytetty vuosisatojen ajan hidastamaan ikääntymisen merkkejä, nuorentamaan pulleaa ihoa ja tasapainottamaan ylimääräistä Kapha-energiaa. Kevyt ja nopeasti imeytyvä orgaaninen öljy antaa iholle pehmeän kasteisen kiillon, joka ei koskaan kiillä. Moringa on tunnettu bioaktiivisista kasviyhdisteistään, kuten Omega 9:stä, sinkistä, magnesiumista, A-, B-, C- ja E-vitamiineista.

Käyttö: Saadaksesi parhaan vaikutuksen öljystimulaattoreista, käytä niitä yhdessä kasvojoogaharjoitusten kanssa osana ihonhoitojärjestelmääsi. Booster-öljyä voi käyttää yksinään, levittää suoraan iholle ravitsemaan sitä syvästi tai sekoittaa sitä suosikki-päivä- ja yökosteusvoiteeseesi luodaksesi oman yksilöllisen mikroemulsiosi.

Suositeltava tapa käyttää Moringa Oil Booster -öljyä on käyttää sitä yhdessä puhdistavan suojaavan yövoiteemme kanssa. Lisää vain 2 tippaa yölliseen annokseen tehostamaan ihon nuorentumista.

Ainesosat (INCI): Moringa Oleifera (Moringa) Seed Oil*, Tocopherol (E-vitamiini)*, Beta-Sitosterol (kasvipohjainen), Squalene (Olive)

*Sertifioitu luonnonmukainen

------------------------------------------------------------

Urban Veda Tietoa tuotemerkistä: Tuotemerkin nimi: M:

Himalajalla yli 5000 vuotta sitten syntynyt ayurvedinen kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin järjestelmä perustuu kasvien terapeuttisiin ominaisuuksiin. Tuotteemme sisältävät vitamiineja, antioksidantteja, ei-välttämättömiä rasvahappoja ja fytoravintoaineita, ja ne on muotoiltu ainutlaatuisella tavalla ylläpitämään ihon luonnollista tasapainoa. Tärkeimmät keholle tarkoitetut koostumuksemme auttavat harmonisoimaan ympäristötekijöitä, puhdistamaan, rentouttamaan, elvyttämään ja lisäämään säteilyä. Uskomme luonnon ja luonnollisten lähteiden, tuoreiden ja puhtaiden ainesosien arvoon luodessamme kokonaisvaltaisia tuotteitamme.


Kestävä kehitys Kaikki pakkauksemme ovat kierrätettäviä ja valmistettu kierrätysmuovista. Kierrätys on kuin karma, kaikki, mikä kiertää, kiertää ympyrän. Olemme ylpeitä pakkauksiemme alkuperästä ja kaikki pakkauksemme ovat sertifioituja.


Kunnioitus planeettaa kohtaan Uskominen luonnon arvoon tarkoittaa kasvien arvostamista luontona. Kaikki tuotteemme eivät sisällä geneettisesti muunneltuja ainesosia, eikä mikään niistä sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita tai natriumlauryylisulfaattia (SLS).


Ei eläimillä testattuja Kaikkia tuotteitamme on sertifioinut Vegetarian Society, joten ne sopivat vegaaneille. Emme käytä eläinperäisiä ainesosia, lukuun ottamatta luonnollista hunajaa tai mehiläisvahaa, jotka on saatu ilman väärinkäyttöä tai julmuutta. Kokonaisvaltaisena tuotemerkkinä emme ole testanneet emmekä tule koskaan testaamaan tuotteita eläimillä.

Urban Veda filosofia ja sertifikaatit:

* Intian ayurvedan periaatteiden innoittamana, rakkaudella valmistettu Isossa-Britanniassa

* Edistää luonnon monimuotoisuutta ja käyttää luonnollisia, tuoreita ja puhtaita ainesosia

* Vegetarian Societyn sertifioima kasvissyöjä, ei sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, natriumlauryylisulfaattia, mineraaliöljyjä eikä geneettisesti muunnettuja ainesosia

* Ei koskaan testattu eläimillä

* Olemme sitoutuneet hankintoihin, käytämme Forest Sustainability Certified -pakkauksia ja PCR:n kierrätysmuovipakkauksia

* Olemme ylpeitä siitä, että tuemme hyväntekeväisyyshanketta "Trees for Cities"

* Good Scrub Guide -oppaan akkreditoitu jäsen

Ihotyyppi:
Ongelmalliselle iholle
Rasvaiselle, akneen taipuvaiselle iholle
Kehotyyppi (dosha):
Kapha
Alkuperämaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
Similar products
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock