Kasvoseerumi, jossa on bioretinolia ja ashwagandaa, Sattva Ayurveda, 30ml
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Kasvoseerumi, jossa on bioretinolia ja ashwagandaa, Sattva Ayurveda, 100ml
  • Kasvoseerumi, jossa on bioretinolia ja ashwagandaa, Sattva Ayurveda, 100ml

Kasvoseerumi, jossa on bioretinolia ja ashwagandaa, Sattva Ayurveda, 30ml

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda

Bio-Retinol (Revinage® WPO) on kasvipohjainen vaihtoehto synteettiselle retinolille, joka on peräisin Bidens Pilosa -kasvista.

Ashwagandha-uute: vähentää tummia läiskiä, supistaa huokosia ja nuorentaa ihoa stimuloimalla kollageenin tuotantoa.

2044 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 11 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794188730

Bio-retinoli (Revinage® WPO) - Bio-retinoli on kasvipohjainen vaihtoehto synteettiselle retinolille, ja se on peräisin Bidens Pilosa -kasvin (espanjankärsämö/kurin) lehdistä. Sitä arvostetaan Ayurveda-, Unani- ja Sidha-taudeissa, ja se hidastaa ihon ikääntymistä luonnollisesti ilman sivuvaikutuksia.

Ashwagandha-uute on trendikäs eliksiiri, jonka suosio on kasvussa. Runsaasti antioksidantteja sisältävä ashwagandha vähentää tummia läiskiä, supistaa huokosia ja uudistaa ihoa stimuloimalla kollageenin tuotantoa.

Kokonaisvaltainen koostumus: seerumi sisältää ravitsevia ainesosia, kuten oliiviöljyä, murumurun siemenvoita ja puuvillansiemenöljyä. Seerumin koostumus on yksinkertainen ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Ihonhoitohyödyt:

Kevyt ja nopeasti imeytyvä: voidaan käyttää päivällä ja yöllä.

Kaikille ihotyypeille: olipa ihosi rasvainen, kuiva tai sekaiho, seerumi mukautuu yksilöllisiin ihotarpeisiisi.

Säännöllisellä käytöllä voit nähdä tuloksia parantuneena ihon koostumuksena, sävynä ja kimmoisuutena.

Käyttöohje. Hiero ihoon kevyesti keskittyen alueisiin, joilla on ikääntymisen merkkejä tai epätasaista pigmenttiä. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi käytä kahdesti päivässä ja levitä seerumin jälkeen aina kosteusvoide.

Ainesosat (INCI): Aqua, Olea Europa (Olive) Fruit Oil, Dimethyl Isosorbide, Bidens Pilosa Extract, Withania Somnifera (Ashwagandha) Root Extract, Sachharide Isomerate, Panthenol, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Sodium Gluconate, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Tocopherol.

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
30 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
Out of stock