Kalaharin melonin siemenöljy vartalohierontaan, luomu, Fushi, 50ml
Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
  • −25%
Kalaharin melonin siemenöljy vartalohierontaan, luomu, Fushi, 50ml
  • Kalaharin melonin siemenöljy vartalohierontaan, luomu, Fushi, 50ml
  • Kalaharin melonin siemenöljy vartalohierontaan, luomu, Fushi, 50ml
  • Kalaharin melonin siemenöljy vartalohierontaan, luomu, Fushi, 50ml
  • Kalaharin melonin siemenöljy vartalohierontaan, luomu, Fushi, 50ml

Kalaharin melonin siemenöljy vartalohierontaan, luomu, Fushi, 50ml

Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Poikkeuksellisen kevyt mutta erittäin kosteuttava öljy, jossa on runsaasti linolihappoa, joka lisää ihon joustavuutta.

100% puhdasta ja luonnonvaraista, vastapuristettua Kalahari-meloniöljyä.

Tarkoitettu: kuivalle iholle, hienoille juonteille, elastisuuden ja kimmoisuuden edistämiseen.

Parasta ennen 16.8.2024

2148 €
28,64 €

No reward points for this product because there's already a discount.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 5055757900146

Soil Assotiation Organic

"Fushi Wildin kylmäpuristettu Kalaharin melonin siemenöljy on fantastinen ihoöljy, jota on syystä kutsuttu kauneuden ihmeöljyksi. Se sisältää 70 % rasvahappoja, jotka pitävät ihon joustavana, kimmoisana ja nuorekkaana. Se ei ole komedogeeninen, liuottaa ylimääräistä talia, kosteuttaa eikä jätä rasvaista jälkeä.

"Fushi Wildin kylmäpuristettu Kalaharin melonin siemenöljy suojaa ja kosteuttaa ihoa pitäen sen nuorekkaana. Tämä ihana öljy on peräisin Afrikan kuivimmalta aavikolta, jossa sitä on käytetty tuhansia vuosia ihon hoitoon. Kevyt öljy on erittäin kosteuttava ja imeytyy nopeasti ihoon. Se jättää ihon silkinpehmeäksi ilman rasvaisuutta. Öljy sopii erinomaisesti väsyneelle ja samean näköiselle iholle ja antaa sille tervettä hehkua. Korkean rasvahappopitoisuutensa ansiosta öljyllä on erinomainen nuorentava vaikutus. Se vahvistaa ihon soluseinämiä, mikä parantaa kosteuden sitomista ja pitää ihon joustavana, kimmoisana ja kiinteänä. Se auttaa myös vähentämään arpia ja raskausarpia ja liuottaa ylimääräistä talia.

AVAINOMINAISUUDET:

* Kosteuttaa

* Kiinteyttää ihoa

* Ei jätä rasvaista kerrosta

* Vegaaninen

* Eläimille julmuudesta vapaa

* Tervettä kiiltoa

* Ei komedogeeninen.

Kalaharin meloniöljyn edut:

IHON KIMMOISUUS

Öljy lisää ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä, mikä saa aikaan nuorekkaamman ja säteilevämmän ihon.

KEVYT KOSTEUTUS

Rasvaton ja kevyt koostumus, joten se sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle ja akneen taipuvaiselle iholle, imeytyy helposti ja jättää ihon sileäksi ja samettiseksi.

ANTIOKSIDANTTISUOJAA:

Kalahari Melon Oil sisältää antioksidantteja, kuten E-vitamiinia, joka auttaa suojaamaan ihoa ympäristön stressitekijöiden, saasteiden ja UV-säteiden aiheuttamilta vapaiden radikaalien vaurioilta.

KÄYTTÖ:

Kasvojen kosteusvoide. Kasvojen puhdistuksen ja kasvojen kiinteyttämisen jälkeen levitä muutama tippa Kalahari-meloniöljyä sormenpäillesi ja hiero sitä kevyesti kasvoille ja kaulalle. Anna sen imeytyä ennen muiden tuotteiden tai meikin levittämistä. Voidaan käyttää sekä aamulla että illalla.

Kasvoseerumi. Sekoita muutama tippa Kalahari-meloniöljyä suosikki kasvoseerumiisi tai kosteusvoiteeseesi tehostaaksesi sen kosteuttavia ja ravitsevia ominaisuuksia.

Puhdistusaine. Levitä öljyä vanulapulle ja poista meikki ja päivittäiset epäpuhtaudet, huuhtele kasvot sitten lämpimällä vedellä.

Hiusöljy. Hiero pieni määrä Kalahari-meloniöljyä päänahkaan ja hiuksiin keskittyen hiusten päihin. Anna sen vaikuttaa muutaman tunnin tai yön yli ennen shampoopesua hiusten syvähoitamiseksi ja kosteuttamiseksi.

Kasvonaamion tehostaja Lisää muutama tippa Kalahari-meloniöljyä suosikkinaamioosi tehostaaksesi sen kosteuttavaa ja nuorentavaa vaikutusta. Sekoita hyvin ja levitä naamio ohjeiden mukaan.

FUSHI TOP TIP:

Vähentääksesi tukkeutuneita ihohuokosia hiero kasvoihin ja pyyhi ne kuumalla pyyhkeellä.

SOVELLETTAA:

- Biovedic-kasvovoide - kosteuttaa ja ravitsee ihoa

- " Biovedic kasvojenpuhdistusaine - raikkaamman näköiselle iholle

TULOS

Kaunis, kiinteä ja kosteutettu iho.

Ainesosat: Citrullus lanatusi (Kalaharin meloniöljy).

Alkuperä: Kalahari, Etelä-Afrikka.

Kylmäpuristettu, standardoimaton, puhdistamaton ja luonnollinen öljy. Jokainen erä on erilainen ja sillä on ainutlaatuiset ominaisuudet.

Varastointiolosuhteet. Älä käytä, jos sinetti on rikki.

-------------------------------------------------------------------

Mitä vitamiineja Kalaharin meloniöljyssä on?

Kalahari-meloniöljyssä, jota saadaan Kalahari-melonin (Citrullus lanatus) siemenistä, on säilytetty osa hedelmässä olevista vitamiineista. Vaikka joitakin vesiliukoisia vitamiineja, kuten C-vitamiinia, saattaa hävitä öljyn uuttamisprosessin aikana, Kalahari-meloniöljy on silti rasvaliukoisten vitamiinien lähde. Se sisältää E-vitamiinia, joka on voimakas antioksidantti, joka auttaa suojaamaan ihoa hapettumisstressiltä ja ylläpitämään ihon terveyttä. Kalahari-meloniöljyn E-vitamiini edistää sen ravitsevia ja kosteuttavia ominaisuuksia, edistää ihon kimmoisuutta ja voi olla hyödyllinen ikääntymisen estämisessä. E-vitamiinin ja muiden ihoa ravitsevien ominaisuuksiensa ansiosta tämä öljy voi olla hyödyllinen lisä ihonhoitohoitoihin.

Miten puhdistaa huokoset Kalahari-meloniöljyllä ?

Kalahari-meloniöljy voi auttaa puhdistamaan huokoset ja edistää ihon kirkastumista, jos sitä käytetään oikein. Puhdista kasvot ensin perusteellisesti miedolla puhdistusaineella lian, ylimääräisen öljyn ja ihon epäpuhtauksien poistamiseksi. Höyrytä kasvoja muutaman minuutin ajan, jotta huokoset avautuvat. Ota pieni määrä Kalahari-meloniöljyä ja levitä sitä sormenpäilläsi. Hiero öljyä kasvoillesi varovasti ylöspäin pyörivin liikkein keskittyen tukkeutuneisiin ihohuokosiin, kuten T-alueelle (otsa, nenä ja leuka). Hiero sitten öljyä ihoon muutaman minuutin ajan, jotta se tunkeutuu ihohuokosiin ja liuottaa lian ja ylimääräisen talin.Jos haluat avata huokosia entisestään, höyrytä kasvoja vielä muutaman minuutin ajan, jotta öljy pääsee tunkeutumaan syvemmälle ihohuokosiin.Pyyhi höyryhieronnan jälkeen ylimääräinen öljy pois puhtaalla, lämpimällä liinalla. Tämä auttaa poistamaan huokosista levinneet epäpuhtaudet.Seuraus: Käytä sen jälkeen mietoa kasvovettä ihon pH:n tasapainottamiseksi ja tarvittaessa kevyttä kosteusvoidetta.

Kuinka paljon linolihappoa on Kalahari-meloniöljyssä?

Kalaharin meloniöljyssä on runsaasti linolihappoa. Linolihappo on omega-6-rasvahappo, jota pidetään välttämättömänä rasvahappona, koska elimistö ei voi syntetisoida sitä, joten se on saatava ravinnosta tai lisäravinteena. Kalaharin meloniöljyssä linolihappo on yksi vallitsevista rasvahapoista, ja se muodostaa suuren osan sen koostumuksesta. Linolihapolla on kosteuttavia ja ravitsevia ominaisuuksia, se auttaa ylläpitämään ihon esteen toimintaa ja edistää ihon yleistä terveyttä. Sitä käytetään usein ihonhoitotuotteissa, koska se ylläpitää tervettä ihoa ja auttaa ylläpitämään ihon kosteutta.

Sopiiko Kalahari-meloniöljy herkälle iholle?

Kalahari-meloniöljy voi olla hyödyllistä herkälle iholle sen kevyen rakenteen, ei-komedogeenisuuden ja rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi. Yksilöllinen herkkyys voi kuitenkin vaihdella, joten on tärkeää tehdä laastaritesti, jotta näet, miten ihosi reagoi. Konsultoimalla ihotautilääkäriä tai ihonhoidon ammattilaista voit saada yksilöllistä neuvontaa ja määrittää, sopiiko Kalahari Melon Oil juuri sinun tarpeisiisi.

Sopiiko Kalahari Melon Oil kypsälle iholle?

Kyllä, Kalahari Melon Oil sopii kypsälle iholle. Sen antioksidanttiset ominaisuudet auttavat torjumaan ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja ikääntymislaikkuja. Öljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa, parantaa sen rakennetta ja edistää sen kimmoisuutta. Lisäksi Kalahari-meloniöljy voi auttaa vähentämään tulehduksia ja rauhoittaa kuivaa, ärtynyttä ihoa. Kun sitä lisätään ihonhoitohoitoihin, se voi auttaa kypsää ihoa muuttumaan nuorekkaammaksi ja elinvoimaisemmaksi.

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Kuivalle, köyhtyneelle iholle
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
50 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
2044 €
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Vihreiden syöjille Vihreiden syöjille
Orgaaninen Orgaaninen