Meikinpoistoöljy Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml
Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Meikinpoistoöljy Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Meikinpoistoöljy Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Meikinpoistoöljy Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml
  • Meikinpoistoöljy Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Meikinpoistoöljy Amrita Liporestitutive, Rasayana Biocosmesi, 50ml

Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

Poistaa meikin hellävaraisesti jopa silmistä.

Kuiva koostumus ei jätä rasvaista kalvoa.

Ihanteellinen myös puhdistuksen jälkeen ravitsevana, kiristävänä huuliöljynä, joka jättää ihon pehmeäksi ja joustavaksi.

2454 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: RSYN-014

AIAB 6 kuukautta avaamisen jälkeen

"Amrita Liporestitutive Meikinpoistoöljy on valmistettu arvokkaasta, runsaasti antioksidantteja sisältävien kasviöljyjen (viinirypäleensiemen-, seesami-, kookos-, oliivi-, argan-, auringonkukka- ja ruusunmarjaöljy) sekoituksesta. Rikastettu kehäkukkauutteella ja santelipuuöljyllä, rauhoittavilla ja tulehdusta ehkäisevillä aineilla sekä E-vitamiinilla.

Amrita-öljy poistaa hellävaraisesti meikin iholta ja kaikki meikin jäljet, myös silmistä, jättämättä rasvaista kalvoa. Sitä voidaan käyttää myös puhdistuksen jälkeen ravitsevana, huulia paisuttavana öljynä, joka hellästi hieroen palauttaa ihon pehmeyden ja kimmoisuuden.

Sen kuiva koostumus mahdollistaa hieronnan jättämättä rasvaista tunnetta.

Kauneuden alkulähteille

Amrita on intialaisessa mytologiassa kuolemattomuuden nektaria.

Myytin mukaan kauneuden jumalatar Lakshmi nousi esiin maitomeren vaahdosta ampulli Amritaa, kuolemattomuuden nektaria, mukanaan.

"Amrita Liporestitutive Make-up Remover Oil yhdessä Arnas Soft Moussen (Arnas tarkoittaa sanskritiksi "merivaahtoa") kanssa on ihanteellinen kaksoispuhdistukseen. Nämä kaksi tuotetta toimivat synergisesti auttaen löytämään uudelleen luonnollisen kauneuden, joka alkaa kunnollisesta puhdistuksesta.

"Amrita Liporestitious Cleansing Oil -puhdistusöljyn pakkaus muistuttaa mytologista kuolemattomuuden nektarin ampullia, ja se on valmistettu meripihkanvärisestä satiinilasista.

Koostumus on juokseva ja silkkinen, meripihkanvärinen, nektaria muistuttava, ei rasvoittuva iholla, mutta liukuu miellyttävästi hierottaessa.

Koostumus ja käyttö

"Amrita-öljyn koostumus on puolikuiva ja rasvaton. Siksi se liukuu miellyttävästi iholla, mutta ei jätä rasvaista tunnetta. Vain muutama tippa riittää meikin täydelliseen poistamiseen kasvoilta tai hierontaan.

Ayurvedinen alkuperä

Ayurveda käyttää seesamiöljyä Vata-doshaan (karhea, himmeä ja kypsä iho) liittyvien ongelmien lievittämiseen.

Se sisältää runsaasti rasvahappoja, ravitsemattomia aineita, mineraaleja, vitamiineja ja proteiineja, joten se ravitsee ja suojaa ihoa.

Ayurvedassa kookosöljy sopii erityisesti Pitta doshalle (herkkä, herkkä, normaali iho). Sillä on antioksidanttisia, anti-inflammatorisia ja rauhoittavia, antibakteerisia ja sienilääkkeitä ehkäiseviä ominaisuuksia. Se ravitsee ja suojaa ihoa.

Santelipuu on ayurvedassa rasayana (nuorentava) kasvi.

Sillä on ikääntymistä estäviä, rauhoittavia ja virkistäviä ominaisuuksia. Se parantaa ihon sävyä ja säteilevyyttä. Runsaasti antioksidantteja sisältävä timanteli on ihanteellinen liittolainen kypsälle iholle, mutta se sopii kaikille ihotyypeille, sillä sillä sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia herkän ihon punoitukseen, antibakteerisia, antiseptisiä ja supistavia ominaisuuksia rasvoittuvalle ja likaiselle iholle sekä pehmittäviä ominaisuuksia kuivalle iholle.

Käyttösuositukset

Meikinpoistoaineena: levitä muutama tippa kostutetulle sienelle tai liinalle. Hiero hyvin kevyesti kasvoille ja silmille, kunnes meikki on poistettu. Huuhtele kasvot huolellisesti haalealla vedellä tai pyyhi ne pois Arnas Soft Mousse -vaahdolla.

Ravitsevana öljynä: levitä muutama tippa (2-3) puhtaille kasvoille ja kaulalle. Hiero, kunnes se on täysin imeytynyt.

Kasvohierontaan: levitä 5-6 tippaa puhtaille kasvoille ja kaulalle. Hiero tavalliseen tapaan.

Ainesosat (INCI): Coco-Caprylate/Caprate, Vitis Vinifera Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil*, Cocos Nucifera Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract*, Rosa Moschata Seed Oil, Santalum Album Wood Oil, Parfum, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Hexylcinnamal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Hydroxycitronellal.

* luomuviljelystä.

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Alkuperämaa:
Italia
Valmistusmaa:
Italia
Määrä:
50 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock