Kasvoseerumi Antiage, Rasayana Biocosmesi, 30ml
Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Kasvoseerumi Antiage, Rasayana Biocosmesi, 30ml
  • Kasvoseerumi Antiage, Rasayana Biocosmesi, 30ml

Kasvoseerumi Antiage, Rasayana Biocosmesi, 30ml

Tuotemerkki: Rasayana Biocosmesi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

ProAge Facial Serum, nuorentava tiiviste, jossa on eri molekyylipainoisia hyaluronihappoja, antioksidantteja ja rauhoittavia uutteita (granaattiomena, mustikka, aloe vera).

Kevyt, geelimäinen koostumus, imeytyy nopeasti, ei ole rasvainen eikä tahmea. Lykkää ryppyjen kohtaamista!

Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

* Parannettu koostumus

* Uusi ilmaton pakkaus ilman jätettä

* Uudet ayurvediset aktiiviset ainesosat

* Testattu herkälle iholle

* Eri molekyylipainoilla olevaa hyaluronihappoa

2249 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: RSYN-004

AIAB 6 kuukautta avaamisen jälkeen

Kasvoseerumi on kevyt, nopeasti imeytyvä neste, jolla on PROAGE-vaikutus. Se sisältää hyaluronihappoa, jonka eri molekyylipainot kosteuttavat ja vanhentavat, granaattiomenan kukkaisvettä, mustikkauutetta ja Aloe Veraa. Se on todellinen nuorentava tiiviste, joka auttaa ihoa pysymään raikkaana ja kiinteänä.

Runsaasti antioksidantteja sisältävät granaattiomenat auttavat säilyttämään ihon nuorekkuuden ja suojaavat kudoksia tehostamalla hyaluronihapon ikääntymistä ehkäiseviä vaikutuksia.

Hyaluronihapon ja aloe veran tasapainoinen koostumus antaa kosteutta ja suojaa ilman rasvaisuutta, joten Antiage Facial Serum sopii täydellisesti kaikkina vuodenaikoina ja kaikille ihotyypeille, jopa rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle. Geelimäinen koostumus, joka on suunniteltu tarttumattomaksi ja välittömästi imeytyväksi, antaa pehmeän tunteen ja raikkaan, silkkisen ihon, jolla on hyvä nostattava vaikutus.

Mustikkauutteella on rauhoittava vaikutus ja se auttaa rauhoittamaan punoittavaa ihoa.

Ihanteellinen myös herkälle iholle.

Ayurvedinen sydän

Aloe Vera eli Ghritkumari, ayurvedan tunnustama kasvi kosteuttavista, pehmentävistä, parantavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan, toimii iholle ihmelääkkeenä, joka siten suojaa ja uudistuu.

Aloe Vera kykenee myös kuljettamaan muita aktiivisia ainesosia hyvin, jotta ne tunkeutuvat syvemmälle ihoon.

Ayurvedan mukaan Ghritkumari on kasvi, joka rauhoittaa kaikkia kolmea doshaa (dosha Vāta, Pitta, Kapha) ja sopii siksi kaikille ihotyypeille.

KÄYTTÖTARKOITUKSET:

"ProAge Facial Serum on paksu, ei-tarttuva geeli, jonka koostumus on virkistävä ja helposti imeytyvä.

Se levitetään puhtaalle iholle kasvoille ja kaulalle ennen kosteusvoidetta. Suosittelemme sen levittämistä ja sen jälkeen koskettamista sormilla, jotta se imeytyy paremmin.

Vinkkejä

Levitä pieni määrä tuotetta (pienen mustikan kokoinen) kasvojen ja kaulan iholle puhdistuksen ja kasvovedenoton jälkeen.

Levitä sen jälkeen Rasayana-kosteusvoidetta kuivalle, herkälle tai sekoitetusti rasvoittuvalle iholle tai Amrita-öljyä.

Jos sinulla on kylmä tai kuiva herkkä iho, käytä ProAge Facial Serum -kasvoseerumia ennen kosteusvoidetta ja/tai Amrita Oil -öljyä.

Jos sinulla on kuuma tai erittäin rasvainen iho tai iho, joka ei siedä emulsioita, voit käyttää seerumia yksinään kosteusvoiteen sijaan. Arvioi ihosi tarpeiden ja vuodenajan mukaan!

Ainesosat (INCI): Aqua, Punica Granatum Fruit Water*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Vaccinium Myrtillus Fruit Water*, Glycerin, Propanediol, Sodium Hyaluronate, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Parfum, Benzyl Alcohol, Sodium Dehydroacetate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Hydroxycitronellal .

* luomuviljelystä.

Ihotyyppi:
Herkälle iholle
Kaikille ihotyypeille
Alkuperämaa:
Italia
Valmistusmaa:
Italia
Määrä:
30 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock