Hamppusiemenöljy, kylmäpuristettu, Ancient, 50 ml
Tuotemerkki: Ancient
Kanapių sėklų aliejus, šalto spaudimo, Ancient, 50 ml
  • Kanapių sėklų aliejus, šalto spaudimo, Ancient, 50 ml

Hamppusiemenöljy, kylmäpuristettu, Ancient, 50 ml

Tuotemerkki: Ancient

Hampunsiemenöljy saadaan Cannabis Sativa -kasvin siemenistä tai koko kasvista kylmäpuristamalla. Se sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, kalsiumia ja sinkkiä. Hamppusiemenöljyn korkea välttämättömien rasvahappojen pitoisuus tekee siitä niin erityisen. Hampunsiemenöljyllä on vahvoja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia ja se on voimakas antioksidantti. Auttaa ekseemaan, tulehduksiin ja akneen.

Latinankielinen nimi: Cannabis sativa

Väri ja haju: vaaleasta keskivihreään. Voimakas, hieman pähkinäinen maku

Koostumus: ohut ja kuiva koostumus

Tämä hampunsiemenpohjaöljy valmistetaan kylmäpuristamalla. Saatavana 100 ml:n meripihkanvärisissä lasipulloissa. 100 % luonnollinen.

507 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: BOa-07

Kannabista on käytetty ympäri maailmaa jo vuosia. Se on erittäin hyödyllinen kasvi, jota käytetään yhä nykyäänkin kaikkeen lujatekoisista kuiduista, muoveista ja polttoaineista eläinten kuivikkeisiin, maaperän käsittelyyn ja koruihin. Sillä on kirjaimellisesti niin monia käyttötarkoituksia, etteivät ne kaikki mahdu tälle sivulle.

Myös hampunsiemenen perusöljy itsessään on hyödyllinen. Puhdistettuna sitä käytetään yleisesti kosmeettisissa ja henkilökohtaisissa hoitotuotteissa sekä aromaterapiassa. Tämä öljy on erinomainen ihon kosteuttaja.

Latinankielinen nimi: Cannabis sativa

Väri ja haju: vaaleasta keskivihreään. Hieman pähkinäinen, hieman pähkinäinen maku

Koostumus: ohut ja kuiva koostumus

Tämä hampunsiemenpohjaöljy valmistetaan kylmäuutolla. Saatavana 100 ml:n meripihkanvärisissä lasipulloissa. 100 % luonnollinen.

Uuttomenetelmä: kylmäpuristettu

Terapeuttiset käyttötarkoitukset: parantaa ihon rakennetta ja kimmoisuutta, torjuu ihotulehduksia, UV-suojaa, kosteuttaa, parantaa aineenvaihduntaa, anti-inflammatorinen, anti-ageing, auttaa ylläpitämään hormonitasapainoa, alentaa kolesterolia, hyödyttää diabeetikkoja, vahvistaa vastustuskykyä.

*Kaikki väittämät perustuvat ulkoisiin kliinisiin, laboratorio- ja kuluttajatutkimuksiin, jotka on tehty tietyillä ainesosilla. Kaikki perustuvat kaksi kertaa päivässä tapahtuvaan käyttöön. Tulokset voivat vaihdella.

Erityiset varotoimet ja varoitukset: Älä käytä henkilöille, jotka eivät siedä tätä öljyä.

Ainesosat (INCI): Cannabis Sativa Seeds Oil (Cannabis Sativa siemenöljy)

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
50 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock