Tämä on murskattua punaista chilipippuria. Niitä käytetään mausteena monissa intialaisissa ruokalajeissa lisäämään maustetta, makua ja väriä.
Murskattua chiliä voi ripotella keittoihin, pastaan, pizzoihin ja mihin tahansa ruokaan saadakseen mausteisen potkun!
Murskattu chili Erittäin tulinen murskattu punainen pippuri tai punapippurihiutaleet on mauste, joka koostuu kuivatuista ja murskatuista punaisista chileistä. Tämä mauste valmistetaan yleensä cayennepippurista.
Erityisesti murskatut chilipaprikat ovat erittäin mausteisia. Kun ne lisätään kuumaan öljyyn ja paistetaan, ne tummuvat ja antavat ruokaan herkullisen maun.
Ravintoarvo 100 g:aa kohti:
Energia (Kcal) - 282Kcal
Proteiini - 13 g
Rasvaa - 14 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja - 2,5 g
Hiilihydraatti - 50 g, josta sokeria - 7,2 g
Kuituaineet - 35 g
Ainesosat: murskatut chilipaprikat.
Säilytys: Säilytetään viileässä ja kuivassa paikassa.