Se on yksi vanhimmista ja tunnetuimmista mausteista, joka on välttämätön keittoihin, liemiin, pataruokiin, kastikkeisiin, savustettuun lihaan, paistettuihin ruokiin, hyytelöihin ja muuhun. Laakerinlehtiä käytetään marinadien valmistukseen ja hapankaalin pikkelöintiin.
Se on yksi vanhimmista ja tunnetuimmista mausteista, joka on välttämätön keittoihin, liemiin, pataruokiin, kastikkeisiin, savustettuun lihaan, paistettuihin ruokiin, hyytelöihin ja muuhun. Laakerinlehtiä käytetään marinadien valmistukseen ja hapankaalin pikkelöintiin.
Tiesitkö, että ...
* jauhosäiliöihin lisätyt laakerinlehdet karkottavat viljakärpäsiä
* laakerinlehtiä voi laittaa riisinkeittimiin, jotta ne tuoksuvat, ja ripustamalla oksia raikastaa ilmaa
* laakerinlehtien sijoittaminen kaappeihin, laatikoihin jne. karkottaa tehokkaasti torakoita
* laakerinlehdistä saatavaa laakerinleipäöljyä käytetään kosmetiikkateollisuudessa kölnin ja hajuvesien valmistuksessa.
* laakerinlehtiä on käytetty maustamaan käsien pesuvettä juhlissa
* latinankielinen sana "laurel" tarkoittaa laakeripuuta, laakeriseppeleen seppelettä sekä voittoa ja voittoa; "nobilius" tarkoittaa kuuluisaa ja jaloa
Laurelin lehtiä käytettiin aikoinaan myös unelmien toteuttamiseen.....
Kirjoita toive paperille, taita paperi kolmannekseen, lisää 3 laakerinlehteä, taita paperi jälleen kolmannekseen ja aseta pussukka pimeään paikkaan; kun toive toteutuu, polta pussukka ...
Ainesosat: laakerinlehdet 100 %.
Pakkaus: 70g