Kalonji kuminansiemenet, Sattva Foods, 100 g
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Juodgrūdžių (indiški kmynai) sėklos Kalonji, Sattva Food, 100 g
  • Juodgrūdžių (indiški kmynai) sėklos Kalonji, Sattva Food, 100 g

Kalonji kuminansiemenet, Sattva Foods, 100 g

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda

karpaloilla on ominainen aromi, ja niitä käytetään pääasiassa jauhoista valmistetuissa leipomotuotteissa (leipä, pannukakut, scones jne.). Ne soveltuvat myös suolakurkkujen ja kasvisruokien maustamiseen.

302 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794184213

karpaloilla on ominainen aromi, ja niitä käytetään pääasiassa jauhoista valmistetuissa leipomotuotteissa (leipä, pannukakut, pasteijat jne.). Ne sopivat myös suolakurkkujen ja kasvisruokien maustamiseen.

kuminan siemenillä on ominainen aromi, ja niitä käytetään pääasiassa jauhoista valmistetuissa leipomotuotteissa (leipä, pannukakut, pasteijat jne.). Ne soveltuvat myös raviolien ja kasvisruokien maustamiseen.

Jotta mustaherukoiden maku pääsisi oikeuksiinsa, ne paahdetaan kuumassa rasvassa ennen ruokaan lisäämistä. Ellei toisin määrätä, käytetään yksi teelusikallinen 3-4 mustaherukan annosta kohti.

Nigella sativa(lat. Nigella sativa) onRanunculaceae-sukuun kuuluva kasvi, joka on yleinen Lähi-idässä ja Euroopassa.

Se on yksivuotinen, enintään 40 cm korkea ruohokasvi. Varsi on pysty, nelirunkoinen, haaroittunut, hieman karvainen. Lehdet ovat 2-3-kertaiset, kapeiksi lohkoiksi jakautuneet lehdykät. Kukkii heinä-elokuussa yksittäisillä, melko suurilla, vaaleansinisillä kukilla. Mustat, uurteiset, kolmiomaiset siemenet kypsyvät laatikoissa syyskuun puolivälissä.

Mustasilmäisiä susaneja kasvatetaan keittiöpuutarhoissa, puutarhoissa ja kukkapenkeissä. Siemenillä on lääkinnällisiä ominaisuuksia, ne puhdistavat verta, puhdistavat virtsaa ja parantavat vatsan toimintaa. Siemeniä on käytetty myös mausteena jo antiikin ajoista lähtien Lähi-idässä ja myöhemmin Euroopassa (ns. kalonji). Niitä ripotellaan yleisesti leivän ja makeisten päälle.

Käyttö: Käytetään suolaisissa välipaloissa, kasvisruokien mausteena tai yksinkertaisesti leivän päälle ripoteltuna.

Ainesosat: mustat jyväsiemenet.

Allergeenit: pakattu ympäristössä, joka sisältää maapähkinöitä, seesaminsiemeniä, gluteenipitoisia tuotteita, vehnää, maitojauhetta, soijaa ja sinappia.

Alkuperämaa: Intia

Säilytysolosuhteet: Säilytetään kuivassa, viileässä paikassa

Nettosisältö: 100 g

Parasta ennen: katso pakkaus

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock