Tämän currypuun lehtiä kerätään ympäri vuoden, ja ne ovat tärkeä mauste- ja vihannesainesosa Intian mantereen keittiössä.
Curryn lehtiä käytetään niiden luonteenomaisen maun vuoksi usein palkokasvisruokien ja dal-keittojen osana.
Aromaattisen murrajan lehtiä käytetään muhennoksissa ja muissa keittämistä vaativissa ruokalajeissa sekä keitoissa. Se antaa hyvin omaleimaisen ja herkän maun ja aromin. Ruoan valmistamiseksi aromimurayn lehdet laitetaan rasvaan ja paahdetaan rapeiksi ja rapeiksi. Kuuma rasva elvyttää niiden aromin. Muuten "curry" lehdet pehmenevät kypsennettäessä, toisin kuin esimerkiksi laakerinlehdet, ja ne voidaan syödä hyvin, mutta ne voidaan raaputtaa pois esteettisistä syistä. "Curry lehtiä voidaan lisätä ruokiin paljon suurempia määriä kuin laakerinlehtiä.
Tuoksuvat murray-lehdet parantavat ruoansulatusta ja verenkiertoa lantion elimissä, maksan toimintaa ja sapen eritystä. Hieman desinfioiva. Stimuloi hikoilua, joka suojaa kehoa ylikuumenemiselta kuumalla säällä. "Curry lehdet ovat tunnettuja antioksidanttisista ja anti-inflammatorisista ominaisuuksistaan, jotka johtuvat niille ominaisen alkaloidin karbatsolin esiintymisestä.
* Luomutiloilta.
Allergeenit: Ilmoitettu lihavoituna ainesosissa (jos on).
Alkuperämaa : Intia, Sri Lanka
Säilytysolosuhteet: Säilytetään kuivassa, viileässä paikassa
Nettosisältö: 5 g, 45 g, 100 g
Parasta ennen: katso pakkaus
Valmistaja: Cosmoveda, Saksa
45 g
100 g