Ayurvedic Eye Serum Cold, Lakshmi, 10ml
Tuotemerkki: Lakshmi
Ayurvedic Eye Serum Cold, Lakshmi, 10ml
  • Ayurvedic Eye Serum Cold, Lakshmi, 10ml
  • Ayurvedic Eye Serum Cold, Lakshmi, 10ml

Ayurvedic Eye Serum Cold, Lakshmi, 10ml

Tuotemerkki: Lakshmi

Arvokas Lakshmi Silmänympärysseerumi antaa herkälle silmänympärysiholle riittävästi lipidejä ja lisää solujen kimmoisuutta.

Tämä vahvistaa soluja niin, että ne pystyvät jälleen varastoimaan kosteutta. Koko silmänympärysihosta tulee kiinteämpi ja silmänympärysihon rypyt vähenevät näkyvästi.

4606 €

By buying this product you can collect up to 2 point points. Your cart will total 2 points that can be converted into a voucher of 2,00 €.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 10951

Arvokas Lakshmi Silmänympärysseerumi antaa herkälle silmänympärysiholle riittävästi lipidejä ja lisää solujen kimmoisuutta. Tämä vahvistaa soluja niin, että ne voivat jälleen varastoida kosteutta. Koko silmänympärysihosta tulee kiinteämpi ja silmänympärysihon rypyt vähenevät näkyvästi. Rentouttava vaikutus voi tasoittaa variksenjalkoja ja tummat silmänaluset ja turvotus vähenevät. Demeter- ja luonnonmukaiset kasviuutteet, kuten silmäpastilli, aloe vera, minttu ja vehnänurmikka, antavat soluille runsaasti ravintoaineita, jotka uudistavat ja vahvistavat elinvoimaisesti silmien ympärillä olevaa ohutta ihoa ja itse silmiä. Myös ripset hyötyvät, sillä ne kasvavat nopeammin.

Silmien väsymyksen, punoituksen ja kirvelyn oireet, joita on lähes mahdotonta välttää jatkuvan tietokoneen ääressä ja ilmastoidussa huoneessa tapahtuvan ylitöiden vuoksi, häviävät usein kokonaan jo muutaman käyttökerran jälkeen.

Lakshmi silmäseerumiöljyä on parasta käyttää öisin silmille terveen unen ylläpitämiseksi ja silmien voimakkuuden ylläpitämiseksi, sillä silmäseerumi vähentää erityisesti Pitta-ilmiötä (ayurvedinen tulta ja liikettä kuvaava dosha).

Lakshmi cold Eye Serum sisältää lempeän tasapainoisen määrän luonnollista kamferia, joka auttaa virkistämään ja desinfioimaan silmiä. Kamferin luonnollinen supistava ominaisuus torjuu punoitusta ja varmistaa silmien heleyden aktiivisen kyyneltuotannon ansiosta.

Käyttösuositukset:

Ihanteellinen aika käyttää Lakshmi Silmäseerumia on päivittäin nukkumaan mennessä, 1-2 tippaa kummallekin silmälle sisäisesti ja ulkoisesti. Yön yli käytöllä saavutetaan optimaalinen hoitovaikutus. Syvää vaikutusta tukee ja tehostaa pitkä käyttöaika ja unen uudistava vaikutus.

Levitä 1-2 tippaa silmää kohti puhtaaseen sormeen ja pyyhkäise ripsiä varovasti sisältä ulospäin. Levitä sitten huolellisesti koko silmänympärysiholle ja hiero kevyesti ihoon. Näin silmäseerumiöljy pysyy steriilinä säästeliäästi käytettynä. Koska silmäseerumi sisältää gheetä ja kookosöljyä, yrtit saattavat aiheuttaa sameutta silmänalusissa. Ravista vain hyvin ennen jokaista käyttökertaa.

Silmäseerumiöljyä voi ja kannattaa levittää myös silmiin, se auttaa uudistamaan silmiä yön yli. Risiiniöljy, ei kamferi, saattaa aiheuttaa lievää polttavaa tunnetta, mutta se menee pian ohi. Silmäseerumia voi käyttää koko loppupäivän. Jos se muuttuu lopussa sameaksi, on suositeltavaa käyttää sitä ulkoisesti, silmäluomille ja ripsiin.

Ainesosat (INCI): Prunus amygdalus dulcis oil*, Ricinus communis oil**, Butyrum*, Cocos nucifera oil**, Aloe barbadensis extract*, Camphor, Euphrasia officinalis extract**, Mentha piperita extract*, Cistus incanus extract.

100 % ainesosista on luonnollisia

* maatalouden ainesosat on sertifioitu demeter-periaatteen (biodynaaminen maatalous) mukaisesti

** >94 % maatalouden ainesosista on peräisin luonnonmukaisesta maataloudesta

Valmistaja: Lakshmi® Ayurvedische Naturkosmetik, Wolpertshausen, Saksa

Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
10 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock