MDH Chana Chana Dal Masala on ruokalaji, joka sopii hyvin sekä Bengal gramman linssien että tummien kikhernelinssien kanssa.
Chana dalin lippulaivaresepti käyttää makeita, pähkinäisiä halkaistuja kikherneitä, jotka on painekeitetty ja sitten hellävaraisesti paistettu erilaisilla makuilla ja aromilla.
Chana Dal Masala -resepti sisältää monia voimakkaita makuja, on vähärasvainen, kasvissyöjä, vegaani ja helppo tehdä gluteenittomaksi. Chana Dal Masala on ruokalaji, johon sopivat sekä bengalilaiset linssit että tummat kikherneet. Tässä Chana Dal -näytereseptissä käytetään makeita, pähkinäisiä halkaistuja kikherneitä (tunnetaan myös nimellä bengalilinssejä), jotka keitetään painekeittämällä ja paistetaan sitten pannulla erilaisilla mauilla ja tuoksuilla.
Käyttökohteet: Chana Chana, Chana Chana, Chana Chana, Chana Chana, Chana Chana, Chana Chana ja Chana Chana Chana:
Chana Dal on ihana linssiannos, jonka voi tarjoilla riisin tai rotin kanssa. Se voidaan tarjoilla rontin, naanin tai leivän kanssa.
Ainesosat : Ainesosat: korianteri, suola, punainen chili, kurkuma, sipulihiutaleet, kuiva inkivääri, kassium, juustokumina, valkosipulihiutaleet, neilikka, muskottipähkinä, juustokumina, asafoetida.
Allergeenit: Sipuli, valkosipuli, vehnä
Ravintoarvo (100 g):
Energy value: 970 kJ / 232 kcal
Rasva: 8 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0 g
Hiilihydraatit 30 g, josta sokereita: 0 g
Proteiini: 10 g
Suola: 20 g
Säilytys: Säilytetään kosteudelta suojattuna.