Aasinmaidon kylpytabletit, Oleanat, 5x20g
Tuotemerkki: Oleanat
Orgaaninen Orgaaninen
  • Uutuus
Aasinmaidon kylpytabletit, Oleanat, 5x20g
  • Aasinmaidon kylpytabletit, Oleanat, 5x20g

Aasinmaidon kylpytabletit, Oleanat, 5x20g

Tuotemerkki: Oleanat
Orgaaninen Orgaaninen

Jokainen näistä kylpytableteista muuttaa kylpyveden kermaiseksi maidoksi, jossa yhdistyvät aasinmaidon ravitsevat ominaisuudet ja jasmiinin kukan hienovarainen rentouttava tuoksu.

Tämä hienovarainen yhdistelmä antaa vertaansa vailla olevan pehmeyden.

Jasmiininkukan tuoksu täydentää aasinmaidon hoitavaa vaikutusta miellyttävällä tuoksulla, joka on tunnettu rentouttavista ominaisuuksistaan.

Yhdessä ne luovat harmonisen kylpytunnelman, joka rauhoittaa mieltä ja hemmottelee ihoa.

* Pakkaus sisältää 5 tablettia 5 sukupolvea varten.

2044 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: PI904040

Ecosert

Jokainen näistä kylpytableteista muuttaa kylpyveden kermaiseksi maidoksi, jossa yhdistyvät aasinmaidon ravitsevat ominaisuudet ja jasmiinin kukan hienovarainen rentouttava tuoksu. Tämä hienovarainen yhdistelmä antaa vertaansa vailla olevan pehmeyden. Jasmiininkukan tuoksu täydentää aasinmaidon hoitavaa vaikutusta miellyttävällä tuoksulla, joka on tunnettu rentouttavista ominaisuuksistaan. Yhdessä ne luovat harmonisen kylpytunnelman, joka rauhoittaa mieltä ja hemmottelee ihoa.

* Pakkaus sisältää 5 tablettia 5 sukupolvea varten.

Miksi aasinmaitoa?

Aasinmaito on laajalti tunnettu siitä, että se muistuttaa ihmisen rintamaitoa, mikä tekee siitä uskomattoman tehokkaan mutta hellävaraisen. Se sisältää runsaasti vitamiineja, kuten A- ja E-vitamiineja sekä Omega 3 ja 6 -vitamiineja, jotka tukevat ihon luonnollista terveyttä.

Tietoa tuotteesta

Luonnonmukainen aasinmaito tarjoaa tärkeää kosteutusta ja ravintoaineita.

Jättää ihon pehmeäksi ja sileäksi.

Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Maito tuotetaan Dauphinén alueen sydämessä (Ranska).

Käyttöohjeet

Yhdistä luonnonmukaisen aasinmaidon ominaisuudet kylvyn nautintoon: aseta vaahtoava tabletti kylpyammeen pohjalle ja juoksuta 37 °C lämmintä vettä. Upota vartalosi veteen, sulje silmäsi ja nauti aasinmaidon uudistavista ja rauhoittavista ominaisuuksista.

Aasinmaidon edut

Ainutlaatuisen rasvahappojen ja A-, E- ja Omega 3- ja 6-vitamiinien yhdistelmän ansiosta aasinmaito elvyttää ihoa ja ehkäisee ihon vanhenemista. Sen ravitsevien, pehmentävien ja allergiatestamenttia ehkäisevien ominaisuuksien ansiosta se sopii erityisen hyvin herkälle iholle. Sitä suositellaan myös ekseeman, aknen ja psoriaasin hoitoon.

Maidolla on muinaisista ajoista peräisin oleva maine

Kaunis egyptiläinen kuningatar Kleopatra sai kauneutensa kuuluisasta kylvystään aasinmaidossa. Myös Rooman keisarinna Poppea piti huolen siitä, että hänellä oli aina mukanaan 300 aasin lauma, jotta maito ei koskaan loppuisi kesken! Hippokrates suositteli aasinmaitoa kaikenlaisiin sairauksiin (nivelkivut, haavojen paraneminen jne.). Aasinmaito on palannut tänä päivänä!

Maidontuotanto Dauphinén sydämessä (Ranska)

Aasinmaidon tuotanto vaatii kärsivällisyyttä ja tietoa.

BIO/Ecocert-todistus

Ainesosat (INCI): Sodium bicarbonate, citric acid, CI 77891, monosodium citrate, maltodextrin, parfum, Acacia senegal gum, silica, talc, lactis lipida* (donkey milk), hexyl cinnamal, limonene, benzyl salicitate, eugenol, coumarin, cinnamyl alcohol, citronellol.

* luomuviljelystä peräisin olevat ainesosat.

Ecocert Greenlife -sertifioitu luonnonkosmetiikka

99.9 % ainesosista on luonnollista alkuperää

79 % ainesosista on peräisin luonnonmukaisesta viljelystä

Ihotyyppi:
Herkälle iholle
Kaikille ihotyypeille
Valmistusmaa:
Ranska
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock