Ayurvedinen hiusnaamio Deep Charcoal Cleanse, Khadi, 50g
Tuotemerkki: Khadi
Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP CHARCOAL CLEANSE ("Gilus valymas anglimi"), Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP CHARCOAL CLEANSE ("Gilus valymas anglimi"), Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP CHARCOAL CLEANSE ("Gilus valymas anglimi"), Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP CHARCOAL CLEANSE ("Gilus valymas anglimi"), Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP CHARCOAL CLEANSE ("Gilus valymas anglimi"), Khadi, 50g
  • Ajurvedinė plaukų kaukė DEEP CHARCOAL CLEANSE ("Gilus valymas anglimi"), Khadi, 50g

Ayurvedinen hiusnaamio Deep Charcoal Cleanse, Khadi, 50g

Tuotemerkki: Khadi

Detox hiukset! Syväpuhdistava hiuksia ja hiuspohjaa sisältävä naamio, jossa on tehokasta Amla-aktivoitua hiiltä, salainen ayurvedinen ainesosa, joka on uusi markkinoilla.

Silikoni- ja hiustenmuotoilujäämät imeytyvät ihmeellisesti, poistuvat ja huuhtoutuvat pois.

Optimaalinen hiusten esikäsittely ennen värjäystä Khadi-luonnonhiusvärillä

Ayurvedinen vastaus säännölliseen hiustenpesuun luonnollisimmassa muodossaan - erittäin hienojakoinen jauhe

Perinteinen ayurvedinen kaava: 100 % luonnollinen ja vegaaninen ja siksi täysin silikoni- ja sulfaattivapaa

---

Käytä Ayurvedic Khadi Deep Charcoal Cleanse Hair Mask -hiusnaamiota yhdessä muiden Khadin hiustenhoitotuotteiden kanssa:

* Khadi Deep Charcoal Cleanse Hair Mask on täydellinen täydennys Ayurvedic elixir shampoon Neem Balance kanssa sitkeää hilseilyä vastaan.

* Ayurvedaista Khadi Neem Harmony -hiusöljyä hilseen vähentämiseen voidaan myös tehostaa Khadi Deep Charcoal Cleanse -hiusnaamion kanssa.

* Sekoita Deep Charcoal Cleanse -hiusnaamio Ayurvedic Khadi Deep Shine Shikakai -hiusnaamion kanssa puhdistaaksesi hiuspohjan huokosia myöten ja antaaksesi sille terveen ulkonäön.

* Voit tietysti käyttää Deep Charcoal Cleanse Hair Mask -hiusnaamiota myös esikäsittelynä kaikille Khadin luonnollisille hiusväreille. Lukitse sitten hiusväri Ayurvedic Khadi Color Care Hair Oil -hiusöljyllä optimaalisen ja pitkäkestoisen tuloksen saavuttamiseksi.

1195 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: KH-HWP-9

Detox hiuksillesi: syväpuhdistavat hius- ja hiuspohjan naamiot Amla-aktiivihiilellä Khadi-luonnonhiusvärien esikäsittelynä ja satunnaiseen tehopuhdistukseen.

"Ayurvedic Detox hiusnaamio khadi Deep Charcoal Cleanse poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti silikonit ja muotoilujäämät ayurvedisessa perinteessä ja täysin luonnollisella tavalla. Tämä naamio paljastaa hiusten todellisen kunnon, joka jää usein piiloon tavanomaisissa tuotteissa. Salaisuus: Amla-aktivoitu hiili on ehdoton uutuus markkinoilla, jota on käytetty tuhansia vuosia salaisena ayurvedisena ainesosana.

Huokosten syväpuhdistuksen salaisuus piilee khadin kolminaisuusvaikutuksessa: se yhdistää käsin poimittujen intialaisten lääkekasvien yksittäiset vaikutukset kokonaisvaltaiseksi kokonaisuudeksi ja tehostaa niiden voimaa. Khadi-hiusnaamiot perustuvat ikivanhoihin ayurvedisiin resepteihin. Perinteisen valmistusprosessin avulla ainesosat jauhetaan hellävaraisesti erittäin hienoksi jauheeksi.

Kun olet levittänyt erittäin tiiviin naamion, voit heti tuntea päänahkasi ja hiuksesi puhdistuneen ja voit taas hengittää.

Ayurvedassa Amla-aktiivihiiltä pidetään kauniin ja terveen ihon todellisena ihmeenä. Kaupallisesti saatavilla oleva aktiivihiili on usein valmistettu puusta, ruskeasta hiilestä, hiilestä tai jopa muovista. Mutta Khadi käyttää aktiivihiilemme jotain erityistä: superhedelmä Amlaa, joka sisältää ylimääräistä C-vitamiinia ja antioksidantteja. Deep Charcoal Cleanse Hair Mask -hiusnaamiossa käytämme erittäin voimakkaasta Amla-hedelmästä saatavaa aktiivihiiltä, jossa yhdistyvät marjan kaikki vaikutukset ja aktiivihiilen puhdistava, imukykyinen voima. Syväpuhdistava vaikutus johtuu molekyylirakenteen voimakkaasta imeytymiskyvystä. Pesun aikana ylimääräinen rasva ja epäpuhtaudet imeytyvät lähes magneettisesti, poistuvat ja huuhtoutuvat pois. Ja mitä hienojakoisempaa Amla-aktiivihiilijauhe on, sitä suurempi on imukykyinen pinta-ala ja teho - ja ne teistä, jotka tuntevat Khadi-tuotteet, tietävät, että meillä on kyse puhtaudesta ja hienostuneisuudesta.

Reetha Indian Soap Nut muodostaa pehmeän vaahdon, joka puhdistaa ja korjaa hellävaraisesti ja luonnollisesti. Hedelmän kuoren sisältämä saponiini takaa rauhallisen rentoutumisen, vaikka päänahka olisi ärtynyt.

Syväpuhdistus hiilen avulla: ensimmäinen vaihe Khadin kolmivaiheisessa rituaalissa

Haluatko värjätä hiuksesi luonnollisesti? Suosittelemme käyttämään luonnollista Khadi-hiusväriä kolmivaiheisessa rituaalissa. Ensimmäinen vaihe on valmistaa ayurvedinen hiusnaamio Khadi Deep Charcoal Cleanse. Silikoni ja tavanomaiset muotoilutuotteet kietovat hiuksesi lähes muovikalvon tavoin ja estävät luonnollista hiusväriä tarttumasta kunnolla - väripigmentit yksinkertaisesti "liukuvat pois"! Deep Charcoal Cleanse -hiusnaamio poistaa tämän "muovipussin" hiuksistasi ja päänahastasi. Puhdistuksen jälkeen väripigmentit voivat imeytyä hiuksiisi optimaalisesti - upeaa, pitkäkestoista ja intensiivistä väriä.

Sinun ei tarvitse värjätä, mutta haluat silti siirtyä luonnonmukaiseen hiustenhoitoon? Silloin hiusnaamio Ayurvedic Deep Charcoal Cleanse sopii edelleen erinomaisesti hiusten ja hiuspohjan esikäsittelyyn ja vanhojen tuotteiden poistamiseen.

Ayurvedic Hair Mask Khadi Deep Charcoal Cleanse -hiusnaamio antaa hiuksillesi ja hiuspohjallesi syvän huokospuhdistuksen ja palauttaa luonnollisen tilan, jota perinteiset tuotteet usein vain jäljittelevät. Koe, kuinka hienoksi jauhetun naamion miellyttävän pehmeä koostumus vapauttaa puhdistavan taikansa. Silikoni- ja muotoilujäämät imeytyvät ja huuhtoutuvat pois. Puhdista hiuksesi!

Käytä naamiota 3-vaiheisen rituaalin kolmannessa vaiheessa esikäsittelynä luonnonvärjäyskadille tai joskus syväpuhdistavana hoitona.

Näin saat kaiken irti Khadi Deep Charcoal Cleanse Hair Mask -hiusnaamiosta:

Lisää kulhoon hiusten pituutta vastaava määrä ja sekoita hienojakoinen jauhe lämpimään veteen, kunnes se on hienojakoista. Yhden pakkauksen pitäisi riittää keskipituisille hiuksille.

Kostuta hiukset ja pyyhi naamio päänahkaan ja koko hiusten pituuteen. Voit käyttää khadi-harjaa tai hieroa naamiota käsilläsi. Ennen kuin kasvatat säikeet, jaa hiukset ja aloita latvoista. Näin varmistat, että kaikki peittyy.

Kun olet saanut kaiken peittoon, aseta pyyhe olkapäillesi ja anna Deep Charcoal Cleanse -naamion imeytyä 30 minuutin ajan. Taika alkaa!

Huuhtele Deep Charcoal Cleanse -naamio huolellisesti haalealla vedellä. Valmis.

Olet nyt valmis käyttämään luonnollisia Khadi-hiusvärejäsi.

Turvallisuustiedot. Jauhepöly on erittäin hienojakoista eikä sitä voi hengittää.

Huomaa: Saatat huomata, että naamio muuttuu lähes mustaksi sekoitettaessa. Älä huoli - naamio ei värjää hiuksiasi tai päänahkaasi millään tavalla! Päinvastoin: tumma väri johtuu käyttämästämme Amla-aktiivihiilestä. Juuri tämä Amla-aktiivihiili tarjoaa tehokkaan mutta hellävaraisen puhdistuksen. Jälkeenpäin ei jää värimuutoksia.

Hiusten puhdistus Ayurveda: Mitä länsimaissa pidetään päivittäisenä välttämättömyytenä, sillä on Ayurveda-filosofiassa korkeampi tarkoitus. Hiusten pesu on osa kokonaisvaltaista seremoniaa, jossa auraa ja fyysistä kehoa paitsi puhdistetaan myös vapautetaan ulkoisista energioista. Jauhemuotoa pidetään aidoimpana ja luonnollisimpana puhdistusmuotona. Käyttämällä khadin kolminaisuusvaikutusta saat kehosi, henkesi ja sielusi sopusointuun jokaisen pesun yhteydessä.

Ainesosat (INCI): Sapindus Mukurossi -hedelmäjauhe*, Emblica Officinalis -hedelmähiilijauhe*.

* koko tuote sisältää 100 % luomua

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda