Virkistävä kasvovesi Hello Daktyl, Orientana, 100ml
Tuotemerkki: Orientana
Vegaani Vegaani
Virkistävä kasvovesi Hello Daktyl, Orientana, 100ml
  • Virkistävä kasvovesi Hello Daktyl, Orientana, 100ml
  • Virkistävä kasvovesi Hello Daktyl, Orientana, 100ml
  • Virkistävä kasvovesi Hello Daktyl, Orientana, 100ml
  • Virkistävä kasvovesi Hello Daktyl, Orientana, 100ml
  • Virkistävä kasvovesi Hello Daktyl, Orientana, 100ml

Virkistävä kasvovesi Hello Daktyl, Orientana, 100ml

Tuotemerkki: Orientana
Vegaani Vegaani

Miellyttävä, kevyt kuin maito, emulsiomaisen koostumuksen omaava kasvovoide. Se sävyttää ja kosteuttaa ihoa täydellisesti ja palauttaa sen luonnollisen pH-arvon.

Antioksidantti, rauhoittava ja virkistävä. Stimuloi ihon uudistumista tehden siitä kiinteän ja kimmoisan, mutta pehmeän ja silkkisen tuntuisen.

Kasviperäiset luonnolliset ainesosat ympäröivät ihoa antaen sille miellyttävän tunteen.

2044 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 5904533310320

Miellyttävä, kevyt kuin maito, emulsiomaisen koostumuksen omaava kasvovoide. Se sävyttää ja kosteuttaa ihoa täydellisesti, palauttaa sen luonnollisen pH-arvon ja vaikuttaa antioksidanttisesti, rauhoittavasti ja virkistävästi. Stimuloi ihon uudistumista tehden siitä kiinteän ja kimmoisan, mutta pehmeän ja silkkisen tuntuisen. Kasviperäiset luonnolliset ainesosat ympäröivät ihoa antaen sille miellyttävän tunteen.

* Vegaanista kosmetiikkaa

* 98,4 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia

* Sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille

* Antaa vaikutelman välittömästä, pitkäkestoisesta kosteutuksesta ja parantuneesta ihon kunnosta

Aktiiviset ainesosat: taateliuute, violetti riisiuute, japanilainen kirsikankukkauute, valkoisen teen hydrolat, glukonolaktoni, hyaluronihappo ja allantoiini

Tuoteominaisuudet:

Iho on uudistunut, raikas, kimmoisa ja säteilevä.

Tuoksu: hedelmäinen ja kukkainen.

Koostumus: Kevyt kuin maito, emulsiomainen koostumus.

Date fruit extract ravitsee, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sillä on myös pitkäaikainen anti-ageing-vaikutus.

Purppurariisiuute vaikuttaa antioksidanttisesti, ravitsee ihoa ja auttaa palauttamaan sen luonnollisen säteilyn. Se jättää iholle pehmeän, puuterimaisen ja mattapintaisen koostumuksen.

Japanilaisella kirsikankukkauutteella on antioksidanttisia ominaisuuksia, se rauhoittaa ärsytystä, edistää ihon uudistumista ja vähentää ihon punoitusta.

White Tea Hydrolatte tasoittaa ihon sävyä ja lisää ihon säihkettä. Se suojaa ennenaikaiselta ikääntymiseltä, torjuu vapaita radikaaleja, stimuloi ihon mikroverenkiertoa ja vahvistaa ihon luonnollisia puolustusmekanismeja. Sillä on myös rauhoittava ja suojaava vaikutus.

Käyttöohjeet. Lisää aamulla ja/tai illalla muutama tippa kämmenelle, levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteen alueelle ja hiero tai taputtele kevyesti välttäen silmänympärysihoa. Käytä seerumin tai voiteen jälkeen.

Ainesosat (INCI): Aqua*, Propanediol*, Glycerin*, Caprylic/Capric Triglyceride*, Isoamyl Laurate*, Gluconolactone*, Allantoin, Hydrolyzed Rice Protein*, Hyaluronic Acid*, Sodium Hyaluronate*, Tocopherol*, Prunus Yedoensis Flower Extract*, Phoenix Dactylifera Fruit Extract*, Oryza Sativa Extract*, Camellia Sinensis Leaf Water*, Hydrolyzed Glycosaminoglycans*, Oryza Sativa Bran Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Cetearyl Alcohol*, Lauryl Glucoside*, Polyglyceryl-6 Laurate*, Distarch Phosphate*, Sodium Stearoyl Glutamate*, Cellulose*, Acacia Senegal Gum*, Myristyl Glucoside*, Xanthan Gum*, Cellulose Gum*, Tetrasodium Glutamate Diacetate*, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Citric Acid*, Sodium Hydroxide, Parfum.

* luonnollista alkuperää olevat ainesosat

-----------------------------------------------------------

Tietoa Orientana kosmetiikasta

ORIENTANA tarjoaa luonnonkosmetiikkaa, joka ei sisällä parabeeneja, öljyn johdannaisia (kuten parafiinia), mineraaliöljyä, vaseliinia, silikoneja, SLS/SLES:ää, keinotekoisia väriaineita ja hajusteita. Valvomme tiukasti ainesosia.

Orientana kosmetiikkaa ja ainesosia ei ole koskaan testattu eläimillä. Kosmetiikka ei sisällä raaka-aineita, jotka on otettu eläimistä niille vahingollisten vaikutusten alaisena tai kuolleista ruumiista, kuten eläinrasvasta. Eläinperäisiä raaka-aineita käytetään, mutta vain raaka-aineita, kuten mehiläisvahaa, vuohenmaitoa ja etanoiden eritteitä - jotka on hankittu eläimille vahingoittamatta.

Kosmetiikka on dermatologisesti testattu ja rekisteröity CPNP EU:n ilmoitusjärjestelmään.

Mikä tekee ORIENTANASTA erilaisen? Se käyttää vain luonnollisia, käsittelemättömiä kasviuutteita: kylmäpuristettuja kasviöljyjä, kasvivoita, tuoreita kasviuutteita. Näistä raaka-aineista valmistetut kosmetiikkatuotteet eivät menetä arvokkaita arvojaan. Tämän seurauksena ORIENTANA-kosmetiikka palauttaa ihon luonnolliset toiminnot ja edistää sen aineenvaihduntaa ja jälleenrakennusta. Kosmetiikka ei ärsytä eikä herkistä. Osa tuotteista on mahdollisuuksien mukaan käsintehtyjä. Kaikki tuotteet perustuvat todistettuihin resepteihin ja perinteiseen aasialaiseen tieteeseen.

Orientana kosmetiikan pakkaukset ovat yksinkertaisia - biohajoavia tai kierrätettäviä ja siten ympäristöystävällisiä. Se tekee myös kaikkensa välttääkseen kaksoispakkauksia. Tuotteet eivät ole vain niille, jotka haluavat huolehtia kauneudestaan ja terveydestään, vaan myös kaikille ihmisille, jotka haluavat elää luonnon mukaan.

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Alkuperämaa:
Puola
Valmistusmaa:
Puola
Määrä:
100 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Ei lisättyä sokeria Ei lisättyä sokeria
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock