Täysjyväjauhe kasvonaamiota varten Multani Mitti, Sattva Ayurveda, 100g
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Fulerio žemės milteliai veido kaukei Multani Mitti, Sattva, 100g
  • Fulerio žemės milteliai veido kaukei Multani Mitti, Sattva, 100g
  • Fulerio žemės milteliai veido kaukei Multani Mitti, Sattva, 100g

Täysjyväjauhe kasvonaamiota varten Multani Mitti, Sattva Ayurveda, 100g

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda

Luonnon lahja, jolla on ihoa puhdistavia ominaisuuksia.

Täysin luonnollinen tuote.

Multani Mitti on luonnossa esiintyvä savi, jota käytetään ihonhoitoon.

Sen luonnollisten puhdistusominaisuuksien ansiosta Multani Matin säännöllinen käyttö tekee ihosta pehmeän ja sileän.

Suositellaan rasvaiselle ja ruuhkaiselle iholle.

507 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 8905075001513

Käytännössä kaikista ayurveda-alan kaupoista löytyy mielenkiintoinen tuote - luonnollinen savi Multani Mitti.

Sitä voidaan lisätä kylpyveteen tai käyttää naamiona kasvoihin ja hiuksiin.

Intiassa on useita kotitekoisia reseptejä Multani Mitti -naamioille. Sitä käyttävät naisten lisäksi myös miehet. Se valkaisee helposti ihoa, parantaa ihon sävyä, poistaa iholta myrkkyjä, puhdistaa ihon erilaisista epäpuhtauksista ja auttaa ihottumiin sen erinomaisten antiseptisten ominaisuuksien ansiosta. Se parantaa ihon yleistä kuntoa ja nuorentaa sitä. Ihanteellinen rasvaiselle iholle. Kuivalle iholle multani mittiä käytetään parhaiten yhdessä pienen määrän öljyä, smetanaa tai raejuustoa kanssa. Voidaan täydentää kurkumalla tai nymfipuujauheella.

Levitä savinaamio iholle 10-15 minuutiksi, pese pois haalealla vedellä ilman puhdistusaineita.

Multani Mitti on luonnollinen savi, joka puhdistaa epäpuhtaudet ihon syvimmistä kerroksista, ja sitä on käytetty tuhansia vuosia luonnollisena savilääkkeenä. Multani Mitti on luonnossa esiintyvä savi, jota käytetään ihonhoitoon. Luonnon lahja, jolla on ihoa puhdistavia ominaisuuksia. Täysin luonnollinen tuote.

Multani Mitin säännöllinen käyttö tekee ihosta pehmeän ja sileän sen luonnollisten puhdistusominaisuuksien ansiosta.

MultaniMittiä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille.

Fullerin maa, joka tunnetaan myös nimellä palygorskite tai atapulgite, jonka kemiallinen kaava on (Mg,Al)2Si4O10(OH)-4(H2O), on peräisin savimaasta, joka on maaperätyyppi, jota esiintyy Amerikan Yhdysvaltojen kaakkoisosissa. Fullerin maa tunnetaan Maya Blue -nimisen pigmentin pääkomponenttina. Atapuliittia käytetään laajalti lääketieteessä.

Syväpuhdistus voi tehdä ihmeitä ihon kirkkaudelle, ja Multani Mitti (Fuller's Earth) käyttää tähän luonnollista, mineraalipitoisia savia. Se stimuloi verenkiertoa ja avaa tukkeutuneet huokoset. Tuhansien vuosien ajan käytetty kauneustuote ratkaisee myös syvälle juurtuneiden epäpuhtauksien ongelman ja jättää ihon virkistyneeksi ja nuorekkaaksi. Ultimaattinen detoksifikaatiohoito.

Parantaa verenkiertoa, syväpuhdistaa ihon ja huokoset. Sopii erityisesti rasvaiselle iholle, ehkäisee virheiden muodostumista, vähentää aknea, pysäyttää aknen leviämisen, säännöllinen käyttö luo ennaltaehkäisyä. Koska täyteainejauhe vaikuttaa voimakkaasti epidermiksen uloimpaan kerrokseen, se on erinomainen poistamaan ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia iholta.

Kuten kaikki kosmeettiset savet, tämäkin savi ei ainoastaan puhdista ja silota ihoa, vaan myös syöttää ihosoluille happea tehden niistä joustavia ja pehmeitä. Se sävyttää ja virkistää, ja säännöllinen käyttö tekee ihosta sileän ja pehmeän.

Käyttö: Puhdista kasvot ja kaula perusteellisesti. Sekoita jauhe veteen tai ruusuveteen (rasvaiselle iholle) tai maitoon (kuivalle iholle) paksuksi tahnaksi. Normaalille iholle sekoita maidon tai veden kanssa suhteessa 1:1. On huomattava, että Multani Matia voidaan käyttää menestyksekkäästi yhdessä muiden kasvojauheiden, kuten ruusun terälehtien, santelipuun tai appelsiininkuoren kanssa. Levitä tasaisesti kasvoille ja kaulalle. Anna kuivua noin 20 minuuttia. Pese pois lämpimällä vedellä ja huuhtele iho kylmällä vedellä.

Kylmät ihot (Vata-tyyppi). Sekoita 1 rkl. savea kuumaan veteen, tee tahna ja anna jäähtyä. Sekoita joukkoon luonnonjogurttia tai kefiiriä (1-2 rkl). Levitä iholle, anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele pois. Tämä resepti sopii hyvin kuivalle iholle.

FEEL GOOD SKIN (Pita-tyyppi ). Sekoita 1 rkl. 1 pita-savea veden ja ruusuveden kanssa smetanan koostumukseen. Hiero kevyesti ihoon. Kun se on kuiva, huuhtele pois vedellä.

ONGELMALLISEEN, RASVAISEEN IHON (Kapha-tyyppi). Sekoita 1 rkl. 1 tl neem-jauhetta. Lisää vettä voiteen koostumukseen ja sekoita hyvin.

Ainesosat (INCI): 100 % luonnollinen savi Solum Fullonum (Fuller's Earth)

Vain ulkoiseen käyttöön!

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock