Toning and Purifying Herbal Face Mask Skin-Toneup, Hesh, 100g
Toning and Purifying Herbal Face Mask Skin-Toneup, Hesh, 100g
  • Toning and Purifying Herbal Face Mask Skin-Toneup, Hesh, 100g

Toning and Purifying Herbal Face Mask Skin-Toneup, Hesh, 100g

Hesh " Skin Toneup Powder on täysin luonnollinen hellävarainen puhdistusaine, joka sisältää Fuller's Earthia, joka tunnetaan yleisesti nimellä Multani Mitti, Sandalwood Powder, Rose Petal Powder ja Orange Peel Powder, jotka ovat luonnollisesti aktiivisia ihonpuhdistajia.

Säännöllinen käyttö auttaa saavuttamaan luonnollisen pehmeän ja sileän ihon.

405 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: 8901701119102

Heshkauneuspuuterisarja " " on suunniteltu auttamaan aknen, pisamien ja muiden ihovirheiden poistamisessa ja tasapainottamaan samalla ihon öljy- ja kosteuspitoisuutta. Niiden koostumuksissa on pieniä eroja ainesosien ja pitoisuuksien välillä, ja kukin niistä soveltuu eri tehtäviin, kuten puhdistukseen, kiinteyttämiseen tai aknen puhdistamiseen.

Ihonpuhdistusaineet on suunniteltu puhdistamaan ihoa ja samalla minimoimaan ihohuokosten ulkonäköä, mikä johtaa sileämpään ihoon ja kirkkaaseen ihonväriin.Hesh " Skin Toneup Powder eroaa hieman useimmista ihonhoitoaineista, sillä se on jauheena eikä voiteena tai seerumina. Se on suunniteltu käytettäväksi, kun se sekoitetaan veteen tai ruusuveteen, jolloin siitä muodostuu kevyt tahna, jota voidaan käyttää lähinnä kasvonaamiona.

Hesh Jos etsit luonnollista ihovoidetta, " Skin Toneup Powder" on ihanteellinen sinulle. Se ei ainoastaan suorita ihovoiteeseen liittyviä toimintoja, vaan sillä on myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Sen koostumuksessa käytettyjen eri yrttien ansiosta sillä on jossain määrin tulehdusta, hapettumista, allergioita ja stressiä ehkäiseviä ominaisuuksia.

Hesh " Skin Toneup sisältää keskeistä luonnollista parantavaa ja hoitavaa ainetta, Fuller's Earthia, joka tunnetaan yleisesti nimellä Multani Mati. Sitä käytetään luomalla paksu tahna yhdessä tavallisen veden tai ruusuveden kanssa. Seos sisältää mineraaleja ja parantavia aineita, jotka toimivat tietyllä maalla. Tämä auttaa poistamaan likaa ja muita epäpuhtauksia ihohuokosista. Säännöllisellä käytöllä ihosta tulee raikas ja kasteinen. Seos sisältää myös santelipuuuutteita, ruusuuutteita ja appelsiininkuorta. Nämä ovat todistetusti terapeuttisia ja viilentäviä aineita, jotka hoitavat pieniä ihovaivoja. Se suojaa ihoa ja auttaa ainesosia pääsemään ihon sisimpiin kerroksiin.

Suojaa ihoa ja auttaa ainesosia pääsemään ihon sisimpiin kerroksiin.

Säännöllisellä käytöllä naamio kirkastaa ihoa ja tasoittaa mahdolliset epätäydellisyydet. Ihosta tulee sileä, silkkinen ja terve.

Ainesosat (INCI): Aloe (Barbodas Aloe), Haridra (Terminalia Chebula), Chandan (Santalum Album), Amla (Phyllanthus Emblica linn), Masurdal Powder (Avum Lens), Wala (Adropogon Muricatus, Manjistha (Rubia Cordifolia), Jasat Bhasma, Shalmalikantak (Bombax Malabaricum, Orange (Citrus Aurantium), Rose, Neem (Azadirachta Indica, Multani Mati (Armenia Bole).

Käyttöohje: Sekoita pieni määrä jauhetta haaleaan veteen tai ruusukylpyyn tasaiseksi tahnaksi.
Levitä sitten kasvoille välttäen silmänympärysihoa. 20 minuutin kuluttua huuhtele naamio pois.

Vain ulkoiseen käyttöön!

Allergianeuvonta: All ergiatapaukset. Ihotestiä suositellaan, jotta vältetään yksilöllisestä herkkyydestä johtuvat reaktiot. Levitä pieni määrä tahnaa korvan taakse. Kun se on kuivunut, huuhtele pois. Odota 24 tuntia, jos punoitusta tai kutinaa ei esiinny, käyttö on turvallista.

Huomautus: Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu minkään sairauden diagnosointiin, hoitoon, parantamiseen tai ennaltaehkäisyyn. tämä tuote ei sisällä keinotekoisia säilöntäaineita tai hajusteita.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock