Manjishta Yrttikasvonaamio, Hesh, 50g
Tuotemerkki: Hesh
Manjishta Yrttikasvonaamio, Hesh, 50g
  • Manjishta Yrttikasvonaamio, Hesh, 50g
  • Manjishta Yrttikasvonaamio, Hesh, 50g
  • Manjishta Yrttikasvonaamio, Hesh, 50g

Manjishta Yrttikasvonaamio, Hesh, 50g

Tuotemerkki: Hesh

Manjistha-jauhe on valmistettu vuoristokasveista, jotka kasvavat Himalajalla ja Intian vuoristoalueilla.

Naamio ravitsee ihoa ja ennen kaikkea auttaa pääsemään eroon kaikista epätäydellisyyksistä, aknesta ja värinmenetyksestä.

405 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: 8901701125059

12 kuukautta avaamisen jälkeen

Tuote on valmis käytettäväksi kasvonaamiona. Naamio voidaan tehdä maidolla tai ruusuvedellä ihotyypin mukaan. Kuivalle iholle on suositeltavaa käyttää täysrasvaista maitoa (tämä estää kuivumista). Rasvainen iho tarvitsee vain vettä tai ruusuvettä naamion vaikutuksen tehostamiseksi.

Manjistha on kiipeilykasvi, joka kasvaa Intian Himalajalla ja vuoristoalueilla. Manjistha on luonnollinen supistava aine. Jauhe sekoitetaan veteen, jotta siitä saadaan kohtalainen tahna, jota levitetään kasvoille. Säännöllinen käyttö auttaa saavuttamaan pehmeän, terveen ja hehkuvan ihon. 100 % puhdas, luonnollinen ja turvallinen.

Hesh " Manjishta Powder" on luonnollinen ja yrttijauhe, joka on valmistettu Manjishta-kasvin juurista, joita käytetään yleisesti perinteisessä ayurvedisessa lääketieteessä sen myönteisten terveysvaikutusten vuoksi. Kun sitä käytetään ihonhoitotuotteena, sen uskotaan auttavan parantamaan ihon yleistä terveyttä ja ulkonäköä. Manjishta-jauhe sisältää runsaasti antioksidantteja, flavonoideja ja tanniineja, jotka voivat auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan ihoa ympäristön stressitekijöiden aiheuttamilta vaurioilta. Se voi myös auttaa vähentämään tulehdusta ja punoitusta ja edistää tasaisempaa ihon sävyä. Hesh Manjishta-jauhetta voidaan sekoittaa muihin luonnollisiin ainesosiin, kuten ruusuveteen tai aloe vera-geeliin, ravitsevan kasvonaamion luomiseksi. Se sopii kaikille ihotyypeille, ja se voi auttaa parantamaan ihon yleistä kuntoa ja ulkonäköä tehden siitä pehmeän, sileän ja säteilevän.

Käyttö: Puhdista kasvot ja kaula huolellisesti. Sekoita jauhe veteen tai ruusuveteen (rasvaiselle iholle) tai maitoon (kuivalle iholle) paksuksi tahnaksi. Levitä tasaisesti kasvoille ja kaulalle. Anna kuivua noin 20 minuuttia. Pese pois lämpimällä vedellä ja huuhtele iho kylmällä vedellä.

Allergianeuvonta: All ergiatapaukset. Ihotestiä suositellaan, jotta vältetään yksilöllisestä herkkyydestä johtuvat reaktiot. Levitä pieni määrä tahnaa korvan taakse. Kun se on kuivunut, huuhtele pois. Odota 24 tuntia, jos punoitusta tai kutinaa ei esiinny, on käyttö turvallista.

Ainesosat (INCI): Rubia Cordifolia (intialainen madder/Manjishta) juuripulveri 100 % (juuriuute)

Vain ulkoiseen käyttöön!

Ihotyyppi:
Kaikille ihotyypeille
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
50 g
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock