Pandanuksen kukkaisvesi Kewra, TRS, 190ml
Tuotemerkki: KTC
  • Uutuus
Pandanuksen kukkaisvesi Kewra, TRS, 190ml
  • Pandanuksen kukkaisvesi Kewra, TRS, 190ml

Pandanuksen kukkaisvesi Kewra, TRS, 190ml

Tuotemerkki: KTC

Tuoksu: hyvin makea; alkuun hyasintti ja hunaja, ei liian voimakas; höyry heikko, kukkaisen makea ja raikas.

Kevra-vedellä (hydrolat) on upea tuoksu. Sitä pidetään ensiluokkaisena aphrodisiacina ja tonicina. Vapauttaa ja vapauttaa psykologisista ongelmista. Se viilentää ja kosteuttaa ihoa hellävaraisesti ja antaa sille ainutlaatuisen tuoksun. Se on piristävä ja kramppeja lievittävä aine ja sitä käytetään myös päänsäryn lievittämiseen. Sen antiseptiset ominaisuudet ovat verrattavissa eukalyptusöljyyn.

302 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 18 yksikkö
Tuotekoodi: A-113

Pandanuksen kukkaisvedellä on upea tuoksu. Sitä pidetään ensiluokkaisena aphrodisiacina. Se on erinomainen tonic, auttaa lievittämään väsymystä ja jännitystä, päänsärkyä ja reumaa (hieronta ja kompressit).

Hydrolatin valmistuksessa käytetään vain kewran kukkia. Niissä on makea hunajan tuoksu. Miellyttävän tuoksun lisäksi kasvilla on myös terveyttä edistävä vaikutus:

Kukkavesi auttaa pääsemään eroon pahoista ajatuksista ja lievittää kaunaa. Monet naiset käyttävät hydrolatia hajuvetenä. Pehmeät kukkaiset vivahteet ovat lumoavia. Kevran eteerinen öljy luo raikkaan, täyteläisen tuoksun, joka kestää pitkään.

Kewra-vedellä on useita toimintoja. Naiset käyttävät sitä hajuveden lisäksi myös kosmetiikka- ja elintarvikelisäaineena.

Hajuvesi. Kewra Water ei sisällä allergiaa aiheuttavia hajusteita eikä alkoholia. Jumalallinen tuoksu on hyvin sitkeä ja herättää muiden huomion.

Kosmetiikka. Hydrolatia käytetään tonicin sijasta. Sillä on erinomainen kiinteyttävä ja kosteuttava vaikutus, antibakteerinen vaikutus ja hyvä torjunta aknea vastaan. Sitä käytetään myös silmänympärysvoiteena. Kevrovesi poistaa tummia silmänalusia, turvotusta ja silottaa juonteita. Lisää hydrolat kuiviin naamioihin.

Keittäminen. Kukkien vesi toimii aromaattisena mausteena. Sitä lisätään juomiin ja makeisiin.

Jos ostat intialaisia tuotteita, hämmästyt niiden tehokkuudesta. Kewra-vedestä tulee välttämätön naisen kosmetiikkakaapissa ja keittiössä.

Käyttökohteet: Kewra-vesi, joka on tarkoitettu käytettäväksi myös muussa kuin kotitaloudessa:

Parfyymit. Levitä vettä korvien taakse.

Kosmetiikkaan. Pesun jälkeen on puhdistettava kasvojen ja dekolteen alueen iho.

Ruoanvalmistukseen. Pisara vettä lisätään virvoitusjuomaan.

Ingredients (INCI): kewra flower, aqua.

Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
200 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock