Maapähkinävoi hasselpähkinöillä karamellissa ja Himalajan suolalla, OstroVit, 500g
Tuotemerkki: OstroVit
Maapähkinävoi hasselpähkinöillä karamellissa ja Himalajan suolalla, OstroVit, 500g
  • Maapähkinävoi hasselpähkinöillä karamellissa ja Himalajan suolalla, OstroVit, 500g
  • Maapähkinävoi hasselpähkinöillä karamellissa ja Himalajan suolalla, OstroVit, 500g

Maapähkinävoi hasselpähkinöillä karamellissa ja Himalajan suolalla, OstroVit, 500g

Tuotemerkki: OstroVit

"OstroVit Peanut Butter + Hazelnut in Caramel + Himalayan Salt on herkullinen pähkinävoide, joka on valmistettu yksinkertaisista ja odottamattomista ainesosista. Tuote perustuu kahteen pähkinätyyppiin: maapähkinöihin ja karamellisoituihin hasselpähkinöihin sekä Himalajan suolaan.

Etsitkö luotettavaa hikikermaa voileipien, pannukakkujen, puurojen, kakkujen, jäätelön tai muiden jälkiruokien joukkoon?

Sinun on pakko kokeilla OstroVit Maapähkinävoi + hasselpähkinä karamellissa + Himalajan suola!

917 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 5903933906607

Proteiinipitoinen pähkinäkermamme on herkullinen ja ravitseva välipala, joka varmasti sopii sinulle. Yhdistämällä klassista maapähkinävoita, karamellisoituja hasselpähkinöitä ja Himalajan suolaa olemme luoneet makeisiin ruokiin ja jälkiruokiin ainutlaatuisen lisän, joka ilahduttaa sinua omaleimaisella, intensiivisellä pähkinäisellä maullaan. Lisäämällä pähkinävoita päivittäiseen ruokavalioosi rikastutat sitä proteiinilla, terveellisillä rasvoilla, jotka edistävät kehon moitteetonta toimintaa, sekä kaliumilla, magnesiumilla ja kuiduilla.

OstroVit Maapähkinävoi + hasselpähkinä karamellissa + Himalajan suola tekee ruokavaliostasi monipuolisemman ja herkullisemman. Himalajan suolan ansiosta pähkinävoide sopii täydellisesti aina, kun haluat makeaa tai suolaista välipalaa.

Valitse tämä voide, jos:

* olet kyllästynyt klassisiin pähkinävointeihin

* pidät makeista ruoista ja jälkiruoista

* kaipaat usein suolaisia tuotteita

* etsit monipuolista kuitulähdettä

* haluat täydentää ruokavaliotasi omega-3-6-9-rasvahapoilla

* etsit runsaskuituista tuotetta

Ominaisuudet:

"OstroVit Peanut Butter + Hazelnut in Caramel + Himalayan Salt" on runsas arvokkaiden rasvahappojen, proteiinin, kuidun ja kivennäisaineiden lähde. Levitä sitä leivän, pannukakkujen tai kakkujen päälle tai sekoita puuroon ja nauti syvän pähkinäisestä mausta.

Monipuolinen välipala - tämä kerma on loistava idea proteiinipitoiseksi välipalaksi, joka tyydyttää nälän pitkäksi aikaa. Se sopii makeisiin ruokiin ja salaatteihin tai liha- ja kalaruokiin.

Korkea proteiinipitoisuus - 21 g proteiinia 100 g:ssa! Tämä tekee pähkinäkermastamme täydellisen välipalan urheilijoille ja kehonrakentajille, jotka työskentelevät lihasmassansa eteen.

Arvokkaat rasvahapot - tuote sisältää runsaasti Omega 3-6-9 -rasvahappoja, jotka edistävät kehon ja sisäelinten asianmukaista toimintaa.

Suuri rasia - OstroVit Maapähkinävoi + hasselpähkinä karamellissa + Himalajan suola sisältää peräti 500 g herkullista maapähkinä- ja hasselpähkinäkermaa. Suuri perherasia riittää nauttimaan tuotteesta pitkään.

Laboratorion sertifioima laatu

Korkeimman laadun varmistamiseksi ja ylläpitämiseksi tuotteemme testataan säännöllisesti riippumattomassa akkreditoidussa laboratoriossa.

Käyttö ja säilytys: Syö tarpeidesi mukaan.

Säilytä tämä pakkaus tiiviisti suljettuna kuivassa paikassa 15-25 °C:n lämpötilassa. Pidä poissa suorasta auringonvalosta. Arvokas ja aromaattinen pähkinäöljy voi laskeutua pinnalle. Suosittelemme sekoittamaan tuotteen ennen käyttöä tai käyttämään laskeutunutta öljyä erikseen ruokien lisukkeena.

Nutritional values: 100 g 25 g annosta kohti
Energia-arvo 2470 kJ / 596 kcal 618 kJ / 149 kcal
Rasva 47 g 12 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6,3 g 1,6 g
Hiilihydraatit 19 g 4,8 g
- josta sokeria 9,5 g 2,3 g
Proteiini 21 g 5,3 g
Suola 1,79 g 0,45 g

Kulutus: Nautitaan tarpeen mukaan.

Älä nauti, jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle.

Ainesosat: maapähkinät, kookoslastut.

Allergeenit: Tämä tuote voi sisältää pieniä määriä maitoa (mukaan lukien laktoosia), soijapapuja, maapähkinöitä, muita pähkinöitä, seesaminsiemeniä, kauraa, kananmunia, äyriäisiä, kalaa.

Säilytysolosuhteet: Säilytä viileässä, kuivassa ja pimeässä paikassa.

Nettosisältö: 500 g

Parasta ennen: katso pakkaus

Valmistaja: Fitness Trading, Robert Szulborski, ul. Robert Szulbulski, Robert Sitarska 16, 18-300 Zambrów, Puola.

Valmistusmaa:
Puola
Paino / määrä:
500 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock