Backflow käpyjä White Sage, Tribal Soul, 15g
Tuotemerkki: Tribal Soul
Backflow käpyjä White Sage, Tribal Soul, 15g
  • Backflow käpyjä White Sage, Tribal Soul, 15g

Backflow käpyjä White Sage, Tribal Soul, 15g

Tuotemerkki: Tribal Soul

Valkosalvia (Salvia apiana) on minttu, jota käytetään suitsukkeena.

Vuosisatojen ajan Pohjois-Amerikan intiaanit aloittivat puhdistus- ja parannusseremoniansa polttamalla sen kuivia lehtiä suitsukkeisiin sidottuina.

302 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 6 yksikkö
Tuotekoodi: TribalBF-03

Valkosalvia (Salvia apiana) on minttu, jota käytetään suitsukkeena. Vuosisatojen ajan Pohjois-Amerikan intiaanit aloittivat puhdistus- ja parannusrituaalinsa polttamalla sen kuivia lehtiä suitsukkeisiin sidottuina. Valkosalviaa pidetään pyhänä, ja sen uskotaan puhdistavan mitä tahansa. Sen savua käytetään myös suitsukkeiden polttamiseen. Valkosalvian tuoksu on hyvin aromaattinen, pihkainen, mikä helpottaa keskittymistä ja rentoutumista.

Ihana lahja niille, jotka ihailevat kauniita tuoksuja, tai ihan vain itselleen. Tämä suitsuke vie sinut sinne, missä haluat olla.

Ohjeet: Tuoksu on tarkoitettu käytettäväksi vain, jos se ei ole liian voimakas, ja se on erittäin tehokas. Kun se alkaa hehkua, sammuta liekki ja aseta kartio takapolttimeen (ei sisälly). Nauti alaspäin suuntautuvasta savuvirrasta. Optimaalisen käytön takaamiseksi pidä se poissa vedosta.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Paino / määrä:
15 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock