Palo Santon sahanpuru suitsukkeita varten, 40g
Tuotemerkki: Yogi & Yogini
Švento medžio Palo Santo pjuvenos smilkymui, 40g
  • Švento medžio Palo Santo pjuvenos smilkymui, 40g
  • Švento medžio Palo Santo smulkios granulės smilkymui, 40g

Palo Santon sahanpuru suitsukkeita varten, 40g

Tuotemerkki: Yogi & Yogini

Palo Santon hyödyt ovat laajat. Sitä on kutsuttu maagiseksi, mystiseksi, harvinaiseksi, pyhäksi ja ainutlaatuiseksi. Shamaanit ja parantajat arvostavat tätä tuoksuvaa puuta henkisesti suuresti. Etelä-Amerikan alkuperäiskansat ovat käyttäneet sitä tuhansia vuosia pyhissä rituaaleissa ja puhdistustarkoituksiin. Se on hyvin suosittu myös Euroopassa.

1015 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: PI19816

"Palo Santon hyödyt ovat moninaiset. Sitä on kutsuttu maagiseksi, mystiseksi, harvinaiseksi, pyhäksi ja ainutlaatuiseksi. Shamaanit ja parantajat arvostavat tätä tuoksuvaa puuta henkisesti suuresti. Etelä-Amerikan alkuperäiskansat ovat käyttäneet sitä tuhansia vuosia pyhissä rituaaleissa ja puhdistustarkoituksiin. Se on hyvin suosittu myös Euroopassa.

Orgaaninen

Tämä tuote on 100-prosenttisesti kestävästi korjattu vahingoittamatta eläviä puita. Tarjoamme vain tuotteita, jotka on hankittu Perun metsissä luonnollisesti kaatuneista puista.

Sertifioitu Perun kansallisen metsäpalvelun ja luonnonvaraisen eläimistön (SERFOR) toimesta.

Kuinka käyttää

Polttamiseen puuhiilellä tai erityisessä siivilässä suitsukkeenpitimessä.

Sytytä puuhiili ja aseta siihen Palo Santon sahanpuru, anna palaa muutaman sekunnin ajan ja puhalla liekki sitten pois. Anna niiden savuta ja levitä savu kehoosi tai mihin tahansa kohteeseen, jonka haluat puhdistaa, mukaan lukien koko huone, koko talo tai auto.

Palo Santolla on kevyt, makea tuoksu, joka muistuttaa Frankincensea ja Nerolia. Monet ihmiset voivat tuntea välittömästi sen hyödylliset puhdistusvaikutukset, vaikka he eivät normaalisti olisikaan herkkiä energialle. Suosittelemme myös hiilitablettien käyttämistä näiden suitsukkeiden polttamiseen, sillä tämäntyyppiset suitsukkeet eivät toimi hyvin suoralla liekillä ja tarvitsevat lämmityslähteen, joka ei ole liian kuuma.

Polta suitsukkeita lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa, äläkä koskaan jätä niitä ilman valvontaa.

AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock