Lohikäärmeiden veren suitsukepakkaukset, Aromafume
Tuotemerkki: Aromafume
Smilkalų kaladėlės Dragons Blood, Aromafume
  • Smilkalų kaladėlės Dragons Blood, Aromafume
  • Smilkalų kaladėlės Dragons Blood, Aromafume

Lohikäärmeiden veren suitsukepakkaukset, Aromafume

Tuotemerkki: Aromafume

Aromafume tuoksutikkuja, yhdeksän kappaletta laatikossa.

Salaisuus

Aromafume Lohikäärmeenveri-tuoksupastillit ovat täydellinen sekoitus tuoksuvia sävyjä, jotka on suunniteltu luomaan jännitystä ja salaperäisyyttä kotiisi. Laventelin rentouttavaa huippunuottia säestää keskellä romanttinen kukkakimppu. Tuttu, kodikas santelipuu viimeistelee hienovaraisesti pohjatuoksun.

Huomio: vain käytettäväksi Exotic Incense Diffuusorin kanssa Aromafume. Ne on erityisesti suunniteltu siten, että ne saavuttavat oikean lämpötilan aromaattisten suitsuketikkujen tuoksun leviämistä varten ja varmistavat turvallisen käytön. Muut pidikkeet/laitteet eivät sovellu!

359 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 1 yksikkö
Tuotekoodi: PI17928

Aromafume tuoksutikkuja, yhdeksän kappaletta laatikossa.

Salaisuus

Aromafume Mystery-tuoksutyynyt ovat täydellinen sekoitus tuoksuvia sävyjä, jotka on suunniteltu luomaan jännitystä ja salaperäisyyttä kotiisi. Laventelin rentouttavaa ylänuottia täydentää romanttinen kukkakimppu keskellä. Tuttu, kodikas santelipuun tuoksu viimeistelee pohjatuoksun herkästi.

Ainesosat

Jokaiseen suitsukepuikkoon on lisätty erilaisia luonnollisia ainesosia, kuten aromaattisia puita, eksoottisia kukkia, luonnollisia kuoria, puu- ja kasviuutteita, hartseja, lehtiä ja kukkia. Hajusteöljyt, joita käytetään suitsukepuikkojen valmistuksessa, ovat 100 % IFRA:n mukaisia ja aina vastuullisesti hankittuja.
Tuhkaton. Minimaalinen savu, myrkytön. Erinomainen tuoksu

Miten käytän tuoksua ja suitsukepuikkoja Exotic Incense Diffuserissa?
Exotic Incense Diffuser on suunniteltu erityisesti siten, että saavutetaan oikea lämpötila aromaattisten suitsukepuikkojen tuoksun diffuusiota varten. Muut polttoastiat/säiliöt eivät sovellu!
- Sytytä kynttilä. Aseta eksoottiset suitsukkeet omalle paikalleen diffuusoriin.
- Aseta suitsuketikut kuparilevylle.
- Anna kynttilän palaa 45-60 minuuttia. Diffuusori on kuuma, älä koske siihen!
- Puhalla kynttilä pois ja anna diffuusorin ja vuorauksen jäähtyä.
- Käytössä suitsukevuori muuttuu mustaksi ja kovaksi, se ei sula.
- Hävitä käytetty vuori biohajoavalla jätteellä.

Varoitus: voidaan käyttää vain yhdessä Exotic Incense Diffuser Aromafume-hajuttimen kanssa. Ne on erityisesti suunniteltu saavuttamaan oikea lämpötila aromaattisten suitsukkeiden hajottamista ja turvallista käyttöä varten. Muut pidikkeet/laitteet eivät sovellu!

Paloaika vuorta kohden: ± 3,5 tuntia.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aromafume historia
Aromafume suitsuketikkuja valmistaa perheyritys Intiassa. Tämä perhe on yli viiden sukupolven ajan valmistanut suitsukkeita ja hajuvesituotteita salaisen perhereseptinsä mukaan. He yhdistävät luonnollisten käsintehtyjen suitsukkeiden ikivanhan taidon laajaan valikoimaan moderneja tuoksuja.

Intia on monien mausteiden ja suitsukehartsien kotimaa, ja siellä on pitkä historia suitsukkeiden valmistuksessa. Intiassa on myös rikas ayurveda-perinne, jossa on laaja tietämys kasvien, yrttien ja kukkien parantavista ominaisuuksista. Maustekaupan ja ayurveda-periaatteiden vuorovaikutus on johtanut tiedonvaihtoon ja monien kauniiden suitsukkeiden kehittämiseen.

AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock