Hiustenhoitoaine hiusten värjäyksen jälkeen Color Finish, Khadi, 200ml
Tuotemerkki: Khadi
Hiustenhoitoaine hiusten värjäyksen jälkeen Color Finish, Khadi, 200ml
  • Hiustenhoitoaine hiusten värjäyksen jälkeen Color Finish, Khadi, 200ml
  • Hiustenhoitoaine hiusten värjäyksen jälkeen Color Finish, Khadi, 200ml
  • Hiustenhoitoaine hiusten värjäyksen jälkeen Color Finish, Khadi, 200ml
  • Hiustenhoitoaine hiusten värjäyksen jälkeen Color Finish, Khadi, 200ml
  • Hiustenhoitoaine hiusten värjäyksen jälkeen Color Finish, Khadi, 200ml
  • Hiustenhoitoaine hiusten värjäyksen jälkeen Color Finish, Khadi, 200ml

Hiustenhoitoaine hiusten värjäyksen jälkeen Color Finish, Khadi, 200ml

Tuotemerkki: Khadi

Rakkaudentunnustus juuri värjätyille hiuksille: ne ovat heti irrotetut, kiiltävät ja tuuheat ja helppo muotoilla.

Ionisuolateknologia pesee ylimääräisen puuterin ja tanniinit pois, sitoo väripigmentit ja antaa hiuksille lämpimän, aistillisen Khadi-tuoksun.

Sopii kaikille hiustyypeille. Voidaan käyttää heti värjäyksen jälkeen kasviperäisillä hiusväreillä.

1635 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: KH-CON-4-XX

Viimeistely värjäyksen jälkeen: khadi Color Finish Conditioner -hoitoaineella luot ammattimaisen viimeistelyn heti värjäyksen jälkeen, mikä takaa täydellisen hiuskokemuksen. Tuoreet värjätyt hiukset kiiltävät hoidetun kiiltävinä ja ovat heti helposti kammattavat ja kauniisti muotoiltavat. "Khadi Color Finish Conditioner muodostaa suojaavan suojakerroksen, joka estää hiusväriä haalistumasta, joten uusi hiusvärisi loistaa pitkään. Samalla lämmin, aistillinen tuoksu ympäröi hiukset käytön aikana.

Kun värjäät hiuksia kasvipohjaisilla hiusväreillä, on tavallista, että hiukset pestään shampoolla 24-48 tunnin kuluttua, jotta väripigmentit voivat sitoutua hiuskynsinauhaan. Khadi Color Finish Conditioner -hoitoaineella tätä odotusaikaa ei enää tarvita ja hiukset ovat täydellisessä kunnossa heti värjäyksen jälkeen. Khadi ColorFinish Conditioner -hoitoaineen innovatiivinen suolaionikaava toimii kuin magneetti ja poistaa hiuksista hellävaraisesti ylimääräiset värjäämättömät puuterijäämät.

Hoitoaineen hapan pH-arvo (5,2-5,5) sulkee hiusten kynsinauhakerroksen, mikä takaa väripigmenttien täydellisen kiinnittymisen. Ravitseva manteliöljy tekee hiuksista pehmeät ja silkkiset latvoja myöten.

"Khadi yhdistää ayurvedisen perinteen ja innovatiivisen kauneustieteen vakuuttavasti. Tuloksena on luonnollisen tehokkaita tuotteita, jotka asettavat luonnonkosmetiikan standardin.

Kaikki Khadin hoitoaineet ovat 100-prosenttisesti luonnollisia ja vegaanisia, joten niissä ei ole silikoneja, sulfaatteja, parabeeneja eikä muita haitallisia kemikaaleja.

Ihanteellinen Khadi-kasvihiusvärien käytön jälkeen.

ColorFinish-hoitoaine takaa parhaan tuloksen terveille ja kauniille hiuksille värjäyksen jälkeen:

Huuhtele hiukset huolellisesti puhtaalla vedellä kasvishiusvärillä värjäyksen jälkeen. Älä käytä shampoota!

Levitä hiusten pituudesta riippuen hasselpähkinän kokoinen määrä ColorFinish-hoitoainetta värjättyihin osiin, myös pituuksiin ja latvoihin.

Hiero hoitoaine varovasti sisään ja anna vaikuttaa 3 minuuttia. Voit myös ajaa leveähampaisella kammalla pituuksien läpi.

Huuhtele hiukset sitten huolellisesti puhtaalla vedellä poistaaksesi mahdolliset puuterijäämät. Nauti helposti kammattavista ja kiiltävistä hiuksistasi.

Vinkki: Pitkäkestoisen sävyn ja täyteläisen värin saamiseksi suosittelemme Khadi Color Care Hair Oil -hiusöljyn käyttöä 24-48 tuntia ennen ensimmäistä shampoota.

Muista: kuten jokainen ihminen, myös hiukset ovat ainutlaatuiset. Testaa siis uusia hoitotuotteita huolellisesti saadaksesi parhaat tulokset yksilölliselle hiustyypillesi.

Hiustenhoito ayurveda-ajattelussa: Sillä, mitä länsimaissa pidetään jokapäiväisenä välttämättömyytenä, on ayurvedisessa filosofiassa korkeampi tarkoitus. Hiusten pesu on osa kokonaisvaltaista seremoniaa, joka ei ainoastaan puhdista auraa ja fyysistä kehoa vaan myös vapauttaa sen ulkoisista energioista. Ayurvedisen Khadi Elixirin avulla kehosi, henkesi ja sielusi ovat joka kerta harmonisesti linjassa.


Suosittelemme käytettäväksi yhdessä seuraavien tuotteiden kanssa: * Khadi Ayurvedic Elixir Shining Shikakai Shampoo ja hoitoaine on hohtava kaksikko.
Niissä yhdistyvät täydellisesti kiilto, kosteus, joustavuus ja täyteläisyys. * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Amla Volume tuo hiuksiisi entistä enemmän voimaa ja volyymia.
"Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Rose Repair" tarjoaa entistä intensiivisempää hiustenhoitoa ja uudistumista * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Orange Vitality puhdistaa rasvoittuvan hiuspohjan hellävaraisesti ja antaa hiuksille maagista elinvoimaa.
*
Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Lavender Sensitive rauhoittaa hiuspohjaa ja tuo sielullesi harmoniaa * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Neem Balance ravitsee erittäin hellävaraisesti ja lisää kosteutta. Se lievittää ärtynyttä päänahkaa ja ehkäisee hilseilyä.

Ainesosat (INCI): Aqua, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glycerin**, Sodium Chloride, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Coco-Caprylate/Caprate, Parfum, Inulin*, Glyceryl Caprylate, Betaine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Coco-Glucoside, Citric Acid, Arginine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene***, Linalool***, Tocopherol, Theobroma Cacao Seed Powder*, Helianthus Annuus Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Squalane, Potassium Carbonate.

* Ainesosat sertifioiduilta luomutiloilta

** Valmistettu luonnonmukaisista ainesosista

*** Luonnolliset eteeriset öljyainekset

99 % luonnollista alkuperää, kokonaispitoisuuden perusteella

4,9 % kaikista ainesosista on peräisin valvotusta luomutuotannosta

Hiustyyppi
Kaikille hiustyypeille
Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
200 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Out of stock
Out of stock