Restorative Ayurvedic Hair Conditioner Rose Revolution, Khadi, 200ml
Tuotemerkki: Khadi
Restorative Ayurvedic Hair Conditioner Rose Revolution, Khadi, 200ml
  • Restorative Ayurvedic Hair Conditioner Rose Revolution, Khadi, 200ml
  • Restorative Ayurvedic Hair Conditioner Rose Revolution, Khadi, 200ml
  • Restorative Ayurvedic Hair Conditioner Rose Revolution, Khadi, 200ml
  • Restorative Ayurvedic Hair Conditioner Rose Revolution, Khadi, 200ml

Restorative Ayurvedic Hair Conditioner Rose Revolution, Khadi, 200ml

Tuotemerkki: Khadi

* Vallankumous hiuksillesi - nopea kampaus ja päivittäinen hoito ilman silikoneja

* Innovatiivinen inuliinia ja betaiinia palauttava kompleksi kosteuttaa ja helpottaa kampaamista

* Ayurvedinen ravitseva Khadi Rose Repair Elixir, joka on valmistettu ruusun terälehdistä ja intialaisista lääkekasveista, kuten amlasta, brahmista ja bhringarajista: vahvistaa hiusakselia sisältäpäin, uusiutuu kestävällä tavalla ja takaa hiusten täyteläisyyden, kimmoisuuden ja kiillon.

* Perinteinen ayurvedinen kaava ja huipputeknologian hiustenhoitotuotteet: 100 % luonnollista ja vegaanista, silikoni- ja sulfaattivapaata

1635 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: KH-CON-3

"Khadi Rose Revolution Ayurvedic Repair Conditioner antaa kuiville, hauraille hiuksille keveyden tunteen - täysin luonnollinen, täysin silikoniton. Kun se hierotaan kosteisiin hiuksiin, koostumuksen ravitsevat öljyt muodostavat hiuksia ympäröivän kalvon, joka ympäröi hiukset ja helpottaa niiden irrottamista välittömästi.

Samalla inuliinin ja betaiinin korjauskompleksi kosteuttaa ja antaa lisää keveyttä. Hoitoaine parantaa näkyvästi hiusten hengittävyyttä ja avaa hiukset ottamaan vastaan sen sisältämiä ravinteita. Käytön jälkeen hoitoaine jättää hennon ruusuntuoksun, joka tekee hiustenhoidosta aistillisen kokemuksen.

Ayurveda-pohjaisessa hoitoaineessa yhdistyvät ayurvedan voima ja huippuluokan hiustenhoito. Vastikään kehitetty inuliinia ja betaiinia palauttava kompleksi toimii yhdessä Khadi Rose Elixirin kanssa, joka on alkuperäinen ayurvedinen tiiviste, joka uutetaan käsin poimituista intialaisista lääkekasveista, kuten amlasta, brahmista, bhringarajista ja arvokkaista ruusun terälehdistä, ikivanhojen perinteiden mukaisesti. Pitkäkestoiset hoitavat ominaisuudet perustuvat ayurvediseen filosofiaan, jonka mukaan terveet hiukset liittyvät aina sisäisen ja ulkoisen kauneuden tasapainoon.

Hoitoaineen pH-arvo on 4,5, mikä tasoittaa hiusten pintaa ja saa aikaan kimmoisan rakenteen.

Hoitoaine ei sisällä silikoneja, jotka vain jäljittelevät terveiden hiusten vaikutelmaa.

Hoitoaine sopii päivittäiseen hiustenhoitoon ja hiustenhoitoon. Kaavan sisältämät kasviöljyt muodostavat ympäröivän kerroksen ja helpottavat kampaamista. Samalla hiukset imevät itseensä sen sisältämiä ravinteita ja ovat suojattuja ja palautuneita. Khadi Rose Revolution -hoitoaine antaa hiuksillesi kevyen, miellyttävän ruusun tuoksun.

Tutustu Khadi Rose Revolution Ayurvedic Restorvedic Conditionerin poikkeuksellisiin vaikutuksiin hiuksillesi.

Ayurvedinen hiustenhoito on enemmän kuin hygieniaa. Se on kokonaisvaltainen seremonia, joka vapauttaa auran ja fyysisen kehon negatiivisista energioista. Koe harmoninen yhteys kehon, mielen ja sielun välillä joka kerta, kun peset hiuksesi ayurvedisella Khadi-eliksiirillä.

Tutustu khadi Rose Revolution Ayurvedic Restorative Conditionerin ihmeelliseen tehoon, joka perustuu ainutlaatuiseen luonnollisten ainesosien yhdistelmään. Salaisuus piilee inuliini-betaiini Restorative Complexin ja arvokkaan khadi Rose Elixir - alkuperäisen ayurvedisen tiivisteen symbioosissa, joka on valmistettu käsin poimituista intialaisista lääkekasveista ja ruusun kukista.

Damaskinruusu, joka tunnetaan myös kukkien kuningattarena, ravitsee runsaasti huokoisia hiuksia antaen niille tervettä kimmoisuutta, kosteutta ja hoidettua kiiltoa.

Brahmi, intialainen bambuyrtti, stimuloi päänahan solujen vaihtumista ja ravitsee hiusjuuria arvokkailla flavonoideilla.

Bhringaraj, kiipeilykasvi, jota Ayurveda pitää "hiusten kuningattarena", vahvistaa hiusjuuria, stimuloi hiusten kasvua ja lisää hiusten elinvoimaisuutta.

Runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävä hibiscus kosteuttaa ja antaa hiuksille voimaa ja elinvoimaa.

Inuliinin ja betaiinin palauttava koostumus varmistaa, että hiukset säilyttävät kosteuden, vähentää staattista jännitystä, tekee hiuksista sileämmät ja helpommin muotoiltavat. Sikurin juuresta uutettu inuliini tukee hiuspohjan terveyttä prebioottisten ominaisuuksiensa ansiosta edistämällä hyvien bakteerien kasvua.

Khadi Rose Revolution Ayurvedic Repair Conditioner -hoitoaine sisältää myös "estercateita" - luonnollisista raaka-aineista peräisin olevia kevyitä hoitoöljyjä. Ne päällystävät hiuksia ja luovat hoitavan kerroksen, joka parantaa välittömästi kammattavuutta ja hallittavuutta.

Koe khadin hiustenhoidon muuntava voima ja opi lisää khadin aktiiviaineiden sanakirjassa olevien ayurvedisten lääkekasvien hämmästyttävistä vaikutuksista. Anna itsesi inspiroitua ayurvedan, maailman vanhimman luonnonlääkinnän, voimasta.

Khadin shampoot ja hoitoaineet on sertifioitu luonnonmukaisia ja luonnonkosmetiikkatuotteita koskevan kansainvälisen COSMOS-standardin AISBL:n tiukkojen ohjeiden mukaisesti. Niiden laatu tarkastetaan säännöllisesti eurooppalaisen kosmetiikka-asetuksen mukaisesti.

Jokapäiväiseen käyttöön

Annostelu.

Hieronta: Hiero samettisen ja tuoksuvan voiteen koostumus kevyesti vastapestyjen ja pyyhekuivattujen hiusten päihin.

Anna khadi Rose Revolution Ayurvedic Repair Conditioner -hoitoaineen vaikuttaa 2-3 minuuttia, jotta se pääsee täysin avautumaan.

Huuhtelu: Huuhtele hoitoaine huolellisesti haalealla vedellä, jotta kaikki jäämät poistuvat.

Käyttö hiustenhoitotuotteena

Jos haluat palauttavaa hoitoa, voit myös sekoittaa Khadi Rose Revolution Repair Conditioner -hoitoaineeseen hieman suosikki Khadi-hiusöljyäsi. Kokeile Khadi Rose Repair tai Colour Care -hiusöljyä. Levitä tätä intensiivistä seosta varovasti juuri pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Kiedo pyyhe hiusten ympärille ja anna tämän ylellisen hoidon vaikuttaa puoli tuntia. Huuhtele sitten haalealla vedellä.

Hiustenhoito ayurveda-ajattelussa: Sillä, mitä länsimaissa pidetään päivittäisenä välttämättömyytenä, on ayurveda-filosofiassa korkeampi tarkoitus. Hiusten pesu on osa kokonaisvaltaista seremoniaa, jossa auraa ja fyysistä kehoa paitsi puhdistetaan myös vapautetaan ulkoisista energioista. Ayurvedisen Khadi Elixirin avulla kehosi, henkesi ja sielusi ovat joka kerta harmonisesti linjassa.

Optimaalisen tuloksen saat yhdistämällä khadi Rose Revolution Ayurvedic Repair Conditioner -hoitoaineen muiden khadi-hiustenhoitotuotteiden kanssa:

  • * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Rose Repair muodostaa täydellisen kaksikon Rose Revolutionin kanssa palauttamaan, hoitamaan, kiiltämään ja uudistamaan.
  • * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Shining Shikakai lisää hiusten kiiltoa, kosteutta, kiiltoa ja täyteläisyyttä.
  • * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Amla Volume lisää hiusten voimaa ja volyymia.
  • * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Orange Vitality puhdistaa hellävaraisesti rasvaisen päänahan ja antaa hiuksille maagista elinvoimaa.
  • * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Lavender Sensitive rauhoittaa päänahkaa ja harmonisoi mieltä.
  • * Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Neem Balance ravitsee hellävaraisesti, kosteuttaa ja voi ehkäistä hilseilyä.

Ingredients (INCI): Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin**, Behenyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Parfum, Betaine, Glyceryl Caprylate, Inulin*, Glyceryl Stearate Se, Caprylic/Capric Triglyceride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Arginine, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lecithin*, Citric Acid, Rosa Damascena Flower Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Hibiscus Rosa-Sinensis Flower Extract*, Symplocos Racemosa Bark Extract, Vetiveria Zizanoides Extract*, Citronellol***, Acacia Concinna Fruit Extract*, Bacopa Monniera Leaf Extract*, Eclipta Prostrata Leaf Extract*, Sapindus Mukorossi Fruit Extract*, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Linalool***, Geraniol***.

* Luonnonmukaisesti viljellyt ainesosat

** Valmistettu luonnonmukaisista ainesosista

*** Luonnolliset eteeriset öljyainekset | 99,37 % luonnollisia

kaikkien ainesosien alkuperä | 6,79 % kaikista ainesosista on peräisin luonnonmukaisesta viljelystä

Hiustyyppi
Heikoille, kuiville hiuksille
Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
200 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Gluteeniton Gluteeniton
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock