Hiustenhoitoaine Argan Moroccan, Dabur Vatika, 200 ml
Tuotemerkki: Dabur
Hiustenhoitoaine Argan Moroccan, Dabur Vatika, 200 ml
  • Hiustenhoitoaine Argan Moroccan, Dabur Vatika, 200 ml
  • Hiustenhoitoaine Argan Moroccan, Dabur Vatika, 200 ml

Hiustenhoitoaine Argan Moroccan, Dabur Vatika, 200 ml

Tuotemerkki: Dabur

Tämä hoitoaine on suunniteltu korjaamaan ja vahvistamaan vaurioituneita hiuksia. Se sisältää arganöljyä, joka auttaa palauttamaan hiusten luonnollisen rakenteen ja antaa niille silkkisen kiillon.

695 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: HL2907
Šiuo metu išparduota


Vatika Argan -hiustenhoitoaine, jossa on marokkolaista Argan-hedelmäuutetta, joka on erittäin harvinainen ainesosa. Argan auttaa uudistamaan solujen rakennetta, jolloin ne ovat pehmeämmät ja terveemmät. Se on luonnollinen E-vitamiinin ja antioksidanttien tarjoaja, joka tunkeutuu nopeasti hiusakseliin vahvistaen ja uudistaen hiuksia.

Hoitoaineessa on arganpähkinäuutteiden ainutlaatuiset ominaisuudet, jotka tunkeutuvat hellävaraisesti hiuksiin ja tarjoavat runsaasti kosteutusta, ravintoa ja ravintoa kiiltäville ja joustaville hiuksille.

Hierokosteisiin shampoohuuhdeltaviin hiuksiin keskittyen päänahkaan, anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Toista tarpeen mukaan.

Huuhtele ja huuhtele uudelleen, toista tarpeen mukaan. Jos tuote joutuu silmiin, huuhtele hyvin lämpimällä vedellä.

Ainesosat (INCI): Aqua, Cetearyl alcohol, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Glycerin, Glycol Distearate, Parfum Behentrimonium Methosulfate, Argania spinosa (Argan) kernel oil, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Glycerine soja (Soybean) Oil, Cathamus tinctorius (Safflower) seed Oil, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Polyquaternium-37, Disodium EDTA, Cocamidopropyl betaine, C12-C15 Pareth-3,  Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Alpha-isometyl lonone, BenzylBenzoate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool.

Hiustyyppi
Kaikille hiustyypeille
Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
Määrä:
200 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock