Mahogany kasviperäinen punaruskea hiusväri, Khadi Naturprodukte, 100g
Tuotemerkki: Khadi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Mahogany kasviperäinen punaruskea hiusväri, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Mahogany kasviperäinen punaruskea hiusväri, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Mahogany kasviperäinen punaruskea hiusväri, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Mahogany kasviperäinen punaruskea hiusväri, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Mahogany kasviperäinen punaruskea hiusväri, Khadi Naturprodukte, 100g
  • Mahogany kasviperäinen punaruskea hiusväri, Khadi Naturprodukte, 100g

Mahogany kasviperäinen punaruskea hiusväri, Khadi Naturprodukte, 100g

Tuotemerkki: Khadi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda

Punainen suutelee ruskeaa: värjää hiuksesi ilmeikkääksi, samettiseksi, maanläheiseksi punaruskeaksi.

Antaa voimakasta kiiltoa ja eloisia punaruskeita korostuksia.

Luonnollinen ja pitkäkestoinen värjäys. Ravitsee ja vahvistaa hiuksia ja hiuspohjaa käsin valittujen, hienoksi jauhettujen ayurvedisten aktiiviaineiden ansiosta ilman haitallisia kemikaaleja.

1327 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: PHF-19

USDA Organic BDIH Cosmos Organic

Punaisen ja ruskean välinen silta: anna itsesi lumoutua, kun kaksi viettelevää hiusväriä sulautuvat maanläheiseksi, lämpimäksi mahonginväriseksi sävyksi - maaginen, aistillinen fuusio. Mahonki on syvä, täyteläinen hiusväri, jossa yhdistyvät täydellisesti luonnollisuus ja eleganssi. Ilmeikäs punaruskea, lämmin ja maanläheinen - ripauksella luonnollista charmia. Anna hiustesi loistaa lämpimällä, kiiltävällä mahongin sävyllä ja korosta ihotyyppiäsi aistikkaalla eleganssilla.

"Khadi Mahogany sopii erinomaisesti pitkäkestoiseen hiusvärjäykseen ja elvyttää hiuksesi luonnollisesti terveellä elinvoimalla. Yksilöllinen lopputulos riippuu hiusten luonnollisesta väristäsi.

Khadi-hiusvärin salaisuus piilee korkean värin voimakkuuden ja ayurvedisen hoidon yhdistelmässä. Ayurvedisten periaatteiden mukaan kasvit korjataan vain kerran vuodessa, jolloin pigmentit ovat voimakkaimmillaan. Käytetään vain hienoimpia käsin poimittuja kasvinosia, joissa ei ole varsia eikä varret, ja ne jauhetaan erittäin hienoksi jauheeksi innovatiivisella menetelmällä.

Toisin kuin synteettisissä hiusväreissä, joissa hapettavat aineet saavat hiuksen turpoamaan avatakseen kynsinauhan uloimman kerroksen pigmentille, Khadin kasvipohjaisissa hiusväreissä pigmentit ympäröivät jokaisen hiuksen kuin suojaava tuppi. Ayurvedisten ainesosien hoitavan voiman ansiosta hiukset ja päänahka ravitsevat, elvyttävät ja vahvistavat värjäystä. Tulos: kauniit, terveet hiukset, jotka voi tuntea ja nähdä.

Khadi Herbal -hiusvärit ovat 100 % luonnollisia, eivät sisällä synteettisiä värejä, hajusteita tai säilöntäaineita ja ovat kahta sävyä lukuun ottamatta kaikki sertifioituja vegaanisia. Jokainen erä testataan mikrobiologian, raskasmetallien ja torjunta-aineiden osalta.

Pakkaus sisältää yksityiskohtaiset ohjeet, värijauheen, korkin ja käsineet.

Käyttö:

* Helppo käyttää

* 70-80 °C vesi

* Anna väriaineen vaikuttaa hiuksissa 60-120 min. ajan.

Mitä muuta voidaan tarvita: lämpömittari veden lämpötilaa varten, levitysharja, kulho vettä varten.

Helppo käyttää. Erinomainen vaikutus. "khadi Mahogany" on ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat yhdistää pysyvän intensiivisen värin ja luonnollisen hoidon ilman haitallisia kemikaaleja - opastamme sinua askel askeleelta:

Pese hiukset huolellisesti etukäteen sertifioidulla luonnon shampoolla, mieluiten Khadi DeepCleanse Shampoolla.

Sekoita värjäysjauhe 70-80-asteiseen lämpimään veteen, kunnes se muuttuu kermaiseksi ja kaikki jauhehiukkaset ovat täysin liuenneet. Levitä voidetta tasaisesti, hius kerrallaan, hiuksiin siveltimellä tai käsin (käytä mukana toimitettuja käsineitä ja mieluiten suihkussa tai kylpyammeen päällä, ylösalaisin). Jos haluat värjätä vain hiusten juuret, älä värjää hiusten pituuksia ja latvoja.

Anna värin vaikuttaa 60-120 minuuttia. Mitä kauemmin sitä jätetään, sitä tummempi väri on. Jos olet jo värjännyt hiuksesi tällä sävyllä ja haluat vain päivittää värin, anna värin vaikuttaa 15-30 minuuttia.

Huuhtele kasvishiusväri värjäysajan päätyttyä puhtaalla vedellä. Älä pese hiuksia 24-48 tuntiin, jotta sävysi väri voi kehittyä täydellä syvyydellä.

Jälkihoitovinkki: käytä heti värin huuhtelun jälkeen vedellä Khadi ColorFinish Conditioner -hoitoainetta, joka huuhtelee pinttyneet värihiukkaset pois ja auttaa irrottamaan hiuksia. Kun väri on kovettunut, huuhtele hiukset uudelleen huolellisesti haalealla vedellä.

Vinkki täydelliseen lopputulokseen: suosittelemme hiuksissa olevien väripigmenttien kiinnittämistä Khadi ColorCare -hiusöljyllä ennen ensimmäistä hiustenpesua 24-48 tunnin kuluttua. Khadi-sävysi kestää paljon kauemmin ja värin syvyys on intensiivisempi. Levitä öljy tasaisesti hiuksiin ja anna sen vaikuttaa vähintään 20 minuuttia. Pese se sitten pois luonnollisella, silikonittomalla shampoolla, kuten Khadi AMLA VOLUME -shampoolla.

Huomautus: Jokainen hius on ainutlaatuinen, aivan kuten me kaikki olemme erilaisia. Testaa kasvihiusväriäsi huolellisesti huomaamattomalla näytejuosteella, jotta saat parhaan tuloksen yksilöllisille hiuksillesi.

Turvallisuusohjeet: Levitä vain ehjälle iholle ja vältä suoraa kosketusta silmiin. Jauhe on hyvin hienojakoista - älä hengitä pölyä. Kun olet sekoittanut jauheen, anna sen jäähtyä miellyttävään lämpötilaan ennen levittämistä.

Käytä Khadi Color Prep -jauhetta yhdessä muiden Khadi-hiustenhoitotuotteiden kanssa:

- Khadi Deep Charcoal Cleanse -hiusnaamio on erinomainen tapa valmistella hiukset ennen pigmentointia Khadi Color Prep -hiusnaamion kanssa.

- Ennen esipigmentointia Khadi Color Prepillä käytä Ayurvedic Amla Volume Elixir -shampoota lian ja jäämien poistamiseksi.

- Värjää hiuksesi tummalla vaalealla, tuhkanruskealla, tummanruskealla, mustalla tai puhtaalla indigon värisävyllä intensiivistä väritulosta varten.

- Khadi Color Care -hiusöljy säilyttää ja vahvistaa Khadi-hiusten luonnollista väriä ja antaa hiusvärillesi raikkautta ja kestävää voimakkuutta.

Ainesosat (INCI): Lawsonia inermis Leaf Powder* (Henna), Indigofera tinctoria Leaf Powder* (Indigo), Rubia cordifolia Root Powder* (Manjistha), Emblica officinalis Fruit Powder* (Amla), Aegle marmelos Fruit Extract* (Belbaum), Eclipta prostrata Whole Plant Powder* (Bhringharaj), Acacia concinna Fruit Powder* (Shikakai), Terminalia bellirica Fruit Powder* (Bibhitaki), Terminalia chebula Fruit Powder* (Haritaki), Beta vulgaris Root Powder* (Rote Beete), Trigonella foenumgraecum Seed Powder* (Bockshornklee).

Ayurvedan, maailman vanhimman luontaislääketieteen, voima yllättää sinut. Khadi Color Prep on sertifioitu luonnonmukaisia ja luonnonkosmetiikkatuotteita koskevan kansainvälisen COSMOS-standardin AISBL:n tiukkojen ohjeiden mukaisesti, ja sen laatu tarkastetaan säännöllisesti eurooppalaisen kosmetiikka-asetuksen eritelmien mukaisesti.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Out of stock
Out of stock