Hiusöljy Really Good, Fushi, 100ml
Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Hiusöljy Really Good, Fushi, 100ml
  • Hiusöljy Really Good, Fushi, 100ml
  • Hiusöljy Really Good, Fushi, 100ml
  • Hiusöljy Really Good, Fushi, 100ml
  • Hiusöljy Really Good, Fushi, 100ml
  • Hiusöljy Really Good, Fushi, 100ml
  • Hiusöljy Really Good, Fushi, 100ml

Hiusöljy Really Good, Fushi, 100ml

Tuotemerkki: Fushi
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen

"Fushi Really Good Hair Oil ravitsee, hoitaa ja suojaa hiuksia. Syvähoitaa, palauttaa ja vahvistaa näkyvästi kuivia, vaurioituneita tai harvennettuja hiuksia.

Uudistava ayurvedinen brahmi- ja neem-öljy, joka perustuu viiteen ravitsevaan ainesosaan tuorepuristetuista öljyistä - argan, avokado, kookos, makea manteli ja seesami.

Sisältää arganöljyä ja kookosöljyä, jotka vahvistavat ja silottavat hiuksia.

Avokadoöljy ja makea manteliöljy ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia, palauttavat niiden kiillon ja sisältävät runsaasti E-vitamiinia.

Seesamiöljy sisältää runsaasti omega-rasvahappoja, jotka pitävät hiukset ja päänahan terveinä.

Brahmi Ayurvedic Herbal Serum sisältää runsaasti antioksidantteja ja auttaa hiusten värimuutoksia vastaan. Se ravitsee hiusjuuria ja varmistaa terveen kasvun.

Ayurvedinen yrtti Neem takaa terveen päänahan ja on loistava oheneville hiuksille.

Intian jasmiinin eteerinen öljy antaa ihanan tuoksun.

Kaikille hiustyypeille, erityisesti kuiville, vaurioituneille, oheneville ja värjätyille hiuksille.

2864 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 5060112866166

Soil Assotiation Organic 12 kuukautta avaamisen jälkeen

"Fushi Really Good Hair Oil tarjoaa tehokasta hiustenhoitoa. Se sisältää viiden öljyn ja ayurvedisten yrttien yhdistelmän. Se ravitsee ja kosteuttaa hiuksia saadakseen ne jälleen kiiltämään. Se myös suojaa hiuksia vapailta radikaaleilta, vahvistaa hiuksia ja varmistaa terveen päänahan.

Tärkeimmät ominaisuudet:

* Kosteuttaa hiuksia

* Ravitsee hiuksia

* Suojaa vapailta radikaaleilta

* Vegaani

* Ei testattu eläimillä

* Edistää hiusten kasvua.

Vaikutus:

"Fushi Really Good Hair Oil ravitsee, hoitaa ja suojaa hiuksia. Se sisältää arganöljyä ja kookosöljyä, jotka vahvistavat ja silottavat hiuksia. Avokadoöljy ja makea manteliöljy ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia, palauttavat kiiltoa ja sisältävät runsaasti E-vitamiinia. Seesamiöljy sisältää runsaasti omega-rasvahappoja, jotka pitävät hiukset ja päänahan terveinä. Brahmi Ayurvedic Herbal Serum sisältää runsaasti antioksidantteja ja auttaa hiusten värimuutoksia vastaan. Se ravitsee hiusjuuria ja varmistaa terveen kasvun. Ayurvedinen yrtti Neem takaa terveen päänahan ja on loistava oheneville hiuksille. Intian jasmiinin eteerinen öljy antaa ihanan tuoksun.

Hiusöljyn edut

HIUSTEN KASVUA | BRAHMI

Sen uskotaan stimuloivan karvatupet ja edistävän hiusten kasvua ravitsemalla päänahkaa ja parantamalla verenkiertoa.

HIUSTEN RAVITSEMUS | AVOKADOÖLJY

Se sisältää runsaasti öljyhappoa ja monityydyttymättömiä rasvoja, joten se on yksi harvoista öljyistä, jotka pystyvät tunkeutumaan hiusakseliin ja kosteuttamaan jokaista hiussuortta.

HIUSTEN ELVYTTÄMINEN | NEEM

Virkistävä ayurvedinen yrtti, jonka uskotaan stimuloivan karvatupen kasvua ja estävän hiusten harvenemista.

VAHVISTAMINEN | ARGANÖLJY

Sisältää runsaasti antioksidantteja, välttämättömiä rasvahappoja ja E-vitamiinia, jotka lisäävät hiusten kimmoisuutta ja ehkäisevät hiusten katkeilua ja hiushalkeilua.

Käyttö:

1 - yön yli Hiero öljyä päänahkaan ja jätä se yön yli, huuhtele seuraavana aamuna ja käytä sitä niin paljon kuin tarvitset.

2 - 30 minuutin syvähoito. Hiero öljyä päänahkaan ja kiedo höyryävä pyyhe pään ympärille puoleksi tunniksi. Huuhtele öljy pois hiuksista. Jos haluat erityisen syväpuhdistuksen, anna sen vaikuttaa vähintään 2 tuntia. Mitä pidemmät hiukset, sitä hoitavampi hoito.

FUSHI VINKKI:

Ayurvediset rituaalit: Hiusten öljyäminen on ikivanha ayurvedinen rituaali, joka koskee sekä päänahan että hiusten terveyttä ja itsehoitoa. Sanskritin kielessä ilmaukset "rakastaa" ja "öljytä" ovat yksi ja sama - Sneha. Osoita hiuksillesi ja itsellesi rakkautta Fushi Really Good Hair Oil -hiusöljyllä.

SOPII HYVIN YHTEEN:

- todella hyvä E-vitamiiniöljy - täydentää, korjaa ja ravitsee ihoa syvästi.

- Vegaaninen kollageenin rakentaja - auttaa ihon kollageenin muodostumista.

EI SAA:

Ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille.

Tulos:Ravitut, terveet ja vahvemmat hiukset.

Tärkeimmät ainesosat:

Arganöljy - sisältää runsaasti antioksidantteja ja rasvahappoja, kosteuttaa ja ravitsee intensiivisesti

Makea manteliöljy - ravitsee, pehmentää ja ehkäisee kuivumista

Avokadoöljy - rauhoittaa, pehmentää ja syväkosteuttaa. Stimuloi solujen uudistumista ja tuotantoa.

Ainesosat (INCI): Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*+, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*+, Persea Americana (Avocado) Oil*+, Prunus Dulcis (Sweet Almond) Oil*+, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*+, Brahmi Herpestis (Brahmi) Fruit Extract*F, Jasminum Officinale (Jasmin Absolute) Oil*+, Tocopherol (Vitamin E), Azadirachta Indica (Neem) Oil*+, Benzyl Benzoateε, Linaloolε, Eugenolε, Benzyl Alcoholε, Geraniolε.

Näitä kemikaaleja esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä

* Orgaaniset ainesosat

E - Eteerisen öljyn ainesosat

Yhteensä 99 % luonnonmukaista, 100 % luonnollista alkuperää:

+ -Fushi-öljyt, luonnonmukaiset, kylmäpuristetut ja sadonkorjuu tuoreet

F - Fushi-yrtit, luonnonmukaisia, vastapoimittuja ja kolminkertaisesti täytettyjä

Valmistettu juuri sadosta puristetuista öljyistä.

Ei sisällä:Kemikaaleja, säilöntäaineita, makuaineita tai lisäaineita.

Varastointiolosuhteet:Säilytä viileässä, pimeässä paikassa ja käytä öljy 12 kuukauden kuluessa avaamisesta.

-------------------------------------------------------------------

Miten käyttää todella hyvää hiusöljyä?

Sitä käytetään parhaiten hiustenhoitotuotteena tai hiusnaamiona. Öljyä tulisi hieroa hellävaraisesti päänahkaan ja hiuksiin vähintään 10-15 minuutin ajan, jotta päänahan verenkierto vilkastuu ja ravinnerikkaasta öljystä pääsee kosteutta ja keskeisiä vaikuttavia aineita päänahkaan. Parhaan tuloksen saat, kun jätät sen päälle yöksi, mutta jos sinulla ei ole aikaa, voit jättää sen päälle kahdeksi tunniksi ja pestä sen pois orgaanisella tai luonnollisella shampoolla, joka ei poista hiuksista niiden luonnollisia öljyjä.

Voiko Really Good Hair Oil -hiusöljyä käyttää värjätyille hiuksille?

Kyllä, Really Good Hair Oil -hiusöljyä voidaan käyttää värjätyille hiuksille, mutta mieluiten ei heti värjäyksen jälkeen vaan 24 tuntia sen jälkeen. Se sisältää vain 100-prosenttisesti puhtaita orgaanisia ainesosia, eikä se värjää hiuksia.

Mitkä ovat Brahmi-hiusöljyn edut?

Brahmi on perinteinen ayurvedinen yrtti, joka säännöllisesti käytettynä antaa voimaa ja ravintoa päänahalle ja vähentää kuivuutta ja kutinaa. Brahmi sisältää runsaasti alkaloideja, jotka vahvistavat hiusten proteiineja, tekevät hiussuikaleista paksumpia ja ravitsevampia ja ehkäisevät hiusten halkeilua.

Onko hyvä hiusöljy todella hyvä oheneville hiuksille?

Tämä 5-öljysekoitus sisältää kaikki eteeriset öljyt, jotka auttavat vahvistamaan ja ravitsemaan hiuksia, kun taas brahmi-infuusio auttaa palauttamaan hiusten terveyden ja kunnon. Öljyä suositellaan aina käytettäväksi päänahan hierontaan. Päänahan hieronta ei ole vain tärkeä rentoutumistekniikka, vaan se edistää myös hiusten kehitystä lisäämällä hapen virtausta hiusjuuriin, palauttamalla hiusten terveyden, vahvuuden ja kiillon sekä ravitsemalla päänahkaa. Kaikki nämä osatekijät toimivat yhdessä stimuloiden hiusten kasvua ja lopulta hiusten paksuutta.

Voiko Really Good Hair Oil -hiusöljyä käyttää raskauden aikana?

Sitä pidetään turvallisena, koska se on hiusten paikallisesti käytettävä öljy. Se sisältää jasmiinin eteeristä öljyä, ja kaikki allergeenit on lueteltu etiketissä, joten jos olet herkkä eteerisille öljyille ja vältät niitä raskauden aikana, voit varmistaa, ettet käytä tätä öljyä suoraan ihollesi, vaan ainoastaan hiuksiin.

Voiko Really Good Hair Oilia käyttää hiusöljynä?

Tämä hiusöljy on muotoiltu terapeuttiseksi öljyksi, joka tekee hiuksista melko rasvaiset. Jos haluat jättää sen päälle, on suositeltavaa levittää vain muutama tippa hiusten päihin tai kuiville kiharoille alueille tasoittamaan hiusläikkiä ja lisäämään hiuksiin kiiltoa.

Mitä allergeeneja tässä öljyssä on?

Se on sertifioitu luonnonmukainen ja sisältää vain eteerisissä öljyissä luonnostaan esiintyviä allergeeneja. Tässä tapauksessa käytettiin jasmiinin eteeristä öljyä, ja bentsyylibentsoaatti, linalooli, eugenoli, bentsyylialkoholi ja geranioli ovat kemikaaleja, joita esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä, kuten jasmiinissa. Niiden pitoisuus 100 ml:ssa öljyä on 0,0143 %.

Ovatko kaikki ainesosat luonnollisia tai luonnonmukaisia?

Kaikki Really Good Hair Oil -hiusöljyn ainesosat ovat luonnonmukaisia, Cosmos Soil Associationin sertifioimia.

Kuinka paljon öljyä minun pitäisi käyttää hiuksiini?

Se riippuu hiusten pituudesta ja paksuudesta; voit käyttää niin paljon kuin tarvitset hieroaksesi päänahkaa ja antaaksesi hiuksillesi tarpeeksi peittävyyttä.

Kuinka usein minun pitäisi käyttää Really Good Hair Oil -hiusöljyä?

Jos hiuksesi ovat hyvin kuivat, vaurioituneet ja hauraat, 2-3 kertaa viikossa on paras, kun taas 1-2 kertaa viikossa riittää säännölliseen huoltoon.

Hiustyyppi
Heikoille, kuiville hiuksille
Kaikille hiustyypeille
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
100 ml
Similar products
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
2044 €
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Gluteeniton Gluteeniton
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Orgaaninen Orgaaninen
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock