Amla Jasmine Hair Oil, Dabur, 200 ml
Amla Jasmine Hair Oil, Dabur, 200 ml
  • Amla Jasmine Hair Oil, Dabur, 200 ml

Amla Jasmine Hair Oil, Dabur, 200 ml

Amla (intialainen karviainen) - ayurvedinen lääke, C-vitamiinin lähde - on lääke niille, jotka haluavat parantaa merkittävästi hiustensa laatua ja tiheyttä ja nopeuttaa niiden kasvua.

Estää hiustenlähtöä ja ennenaikaista harmaantumista.

1020 €

No reward points for this product.

Saatavuus: Šiuo metu išparduota
Tuotekoodi: 5022496001298
Šiuo metu išparduota


Amla (intialainen karviainen) - ayurvedinen lääke, C-vitamiinin lähde - on lääke niille, jotka haluavat parantaa merkittävästi hiustensa laatua ja tiheyttä ja nopeuttaa niiden kasvua. Estää hiustenlähtöä ja ennenaikaista harmaantumista. Amla-hiusöljy kuivattaa rasvaisia hiuksia ja päänahkaa. Vahvistaa hiusjuuria, ehkäisee hiustenlähtöä ja stimuloi hiusten kasvua. Käytetään vain tummiin hiuksiin puhtaassa muodossa. Intialaiset naiset ovat käyttäneet Amla-hiusöljyä muinaisista ajoista lähtien antamaan hiuksilleen kiiltävän ja silkkisen rakenteen. Luonnollinen hiustenhoitoaine.

Käyttö: Hiero 8-10 ml öljyä hiusten pituudesta ja määrästä riippuen päänahkaan ja koko hiusten pituuteen. Öljyä suositellaan käytettäväksi ennen nukkumaanmenoa ja jätettäväksi yön yli, ja hiusten pesu aamulla. Jos et halua jättää öljyä hiuksiin pitkäksi aikaa, huuhtele se pois 30-40 minuuttia käytön jälkeen. On suositeltavaa lisätä 2-3 tippaa öljyä shampooseen joka kerta, kun peset hiukset. Toista prosessi 2-3 kertaa viikossa.

Mineraaliöljy, rypsiöljy, Elaeis guineesis -öljy, Phyllantus Embica (Amla) -uute, hajuste (jasmiini), isopropyylimyristaatti, syklopeneenisiloksaani, fenyylitrimetikoni, butyylimetoksidibentsoyylimetaani, Rosmarinus officinalis -öljy, tokoferyyliasetaatti, tertiäärinen butyylihydrokinoni, D&C Yellow No. 11 (CI47000), D&C Green No.6 (CI61565).

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
Määrä:
200 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock