Kosteuttava arganöljy hiuksille, Dabur Vatika, 200 ml
Tuotemerkki: Dabur
Kosteuttava arganöljy hiuksille, Dabur Vatika, 200 ml
  • Kosteuttava arganöljy hiuksille, Dabur Vatika, 200 ml

Kosteuttava arganöljy hiuksille, Dabur Vatika, 200 ml

Tuotemerkki: Dabur

Auringolle, kuivalle ilmalle ja kemiallisille väriaineille altistuminen tekee hiuksista kiharat, elottomat ja tylsät. Marokkolainen arganöljy on paras ratkaisu näihin ongelmiin.

Se sisältää runsaasti hyödyllisiä luonnollisia ainesosia, E-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka kosteuttavat hiuksia tehden niistä silkkisen pehmeät, parantaen niiden kimmoisuutta ja palauttaen niiden kiillon.

917 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 5 yksikkö
Tuotekoodi: HL1860

12 kuukautta avaamisen jälkeen

"Dabur Vatika Moroccan Argan Oil" on suunniteltu kosteuttamaan kuivia, tylsiä ja värjättyjä hiuksia. Se suojaa UV-säteiltä, kuivalta ilmalta ja muotoilun tai kemiallisen värjäyksen aiheuttamilta vaurioilta.

Arganöljyllä on vertaansa vailla olevat kosteuttavat ominaisuudet, jotka palauttavat kosteutta auringon kuivattamiin tai väärin käsiteltyihin hiuksiin. Irrotetut, elottomat ja tylsät hiukset saavat takaisin terveiden hiusten kiillon ja elinvoiman, ja ne ovat sileät, käsiteltävät, pehmeät ja sileät Vatika Moroccane Argan Oil -öljyn käytön jälkeen.

Arganöljyssä on runsaasti antioksidantteja ja A-, E- ja F-vitamiineja sekä omega-6- ja omega-9-tyydyttymättömiä rasvahappoja. Se on luonnollinen UV-suodatin ja arvokas kosteuttaja, joka tekee hiuksista uskomattoman silkkiset ja pehmeät.

"Dabur Vatika Argan Oil on koostumukseltaan kevyttä ja huuhtoutuu helposti pois jättämättä rasvaista tunnetta. Käytön jälkeen hiukset näyttävät siltä kuin ne olisi kosteutettu kampaamossa. Väri on kirkkaampi ja täyteläisempi, ja siinä on terve ja elinvoimainen kiilto.

Edut:

  • * Täydellinen nesteytys;
  • * Kiharoista tulee pehmeät, kiiltävät ja silkkiset;
  • * Helpompi kammata ja muotoilla;
  • * Suojaa vaurioilta;
  • * Voidaan käyttää kosteuttamaan juuria, päänahkaa ja halkaistuja päitä;
  • * Huuhtoutuu helposti pois;
  • * Ei jätä rasvaista kalvoa.

Vinkkimme: Levitä öljyä hiuspohjaan ja levitä se koko hiusten pituuteen. Mitä kuivemmat kiharat, sitä kauemmin naamion on kestettävä: 1-8 tuntia (voidaan jättää päälle yöksi). Sen jälkeen shampoohiukset. Toista hoito 2-3 kertaa viikossa, jos haluat intensiivistä kosteutusta. Ennaltaehkäisevään hoitoon riittää kerran viikossa.

Ainesosat (INCI): Canola Oil, Paraffinum liquidum, Elaeis guineensis oil, Phenyl Trimethicone, Argania spinosa(Agran) oil, Olive Oil, Parfum, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Iocopheryl Acetate, Rosmarinus officionalis oil, BHT, Amyl Cinnamal, Benzyl salicylate, Benzyl Alcohol, Citronellol Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxy citronellal, Limonene, Linalool, Hydroxyisohexyl 3- cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-isomethyl ionone, CI 61565, CI 26100, CI 47000.

Hiustyyppi
Heikoille, kuiville hiuksille
Kaikille hiustyypeille
Alkuperämaa:
ei EU
Valmistusmaa:
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
Määrä:
200 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock