Korjaava hiusöljy Rose Repair, Khadi, 50 ml
Tuotemerkki: Khadi
Atstatantis plaukų aliejus ROSE REPAIR, Khadi Naturprodukte, 50 ml
  • Atstatantis plaukų aliejus ROSE REPAIR, Khadi Naturprodukte, 50 ml
  • Atstatantis plaukų aliejus ROSE REPAIR, Khadi Naturprodukte, 50 ml
  • Atstatantis plaukų aliejus ROSE REPAIR, Khadi Naturprodukte, 50 ml
  • Atstatantis plaukų aliejus ROSE REPAIR, Khadi Naturprodukte, 50 ml

Korjaava hiusöljy Rose Repair, Khadi, 50 ml

Tuotemerkki: Khadi

Khadi Rose Repair Ayurvedic Hair Oil on uudistava ja korjaava ayurvedinen hoito kuiville, vaurioituneille hiuksille.

* ravitsee ja korjaa rakenteellisesti vaurioituneita ja kuivia hiuksia

* syvähoito vaurioituneille hiuksille ja hiushalkeamille

* tehokas ravintoainekoktail hiuksille: kosteutta, vitamiineja, antioksidantteja, mineraaleja

* khadi Elixirin ayurvedinen voima: suojaavat kasviuutteet hoitavat ja säilyttävät hiusten luonnollisen värin

* perustuu ayurvediseen reseptiin: 100 % luonnollinen ja vegaaninen

"Khadi Rose Repair Hair Oil ravitsee ja uudistaa hiuksia. Se uudistaa ja vahvistaa vaurioituneita hiuksia ja hiuspäätä. Käytä sitä täydellisenä tehohoitona: se tasoittaa hiusten rakennetta ja palauttaa hiusten akselin luonnollisesti.

"Khadi Hair Rose" -hiusöljyn uudistava salaisuus on Khadi Elixirin maaginen voima: valikoidut intialaiset lääkekasvit keitetään perinteisesti hellävaraisesti avotulella vuosituhansia vanhojen ayurvedisten reseptien mukaan.

Tämä yrttiuute yhdistää kukkaisen Queen Rose -ruusun kuninkaallisiin yrtteihin Triphalaan ja superfood Moringaan luodakseen intensiivisesti ravitsevan eliksiirin. Täydellinen ravintoainekoktail hiuksillesi: kosteus, vitamiinit, antioksidantit ja mineraalit antavat hiuksille syvähoitoa ja silkkisen pehmeän tunteen ilman, että ne painavat.

Onko sinulla kuivat, vaurioituneet hiukset? Ärsyttävätkö hiustenlähtö ja katkeilu? Kaipaavatko hiuksesi kipeästi syvähoitoa? Silloin Khadi Rose Repair Hair Oil on täydellinen sinulle!

Ayurvedassa pää- ja hiusöljyä on aina käytetty hiusten syvähoitona. Hiusöljy ravitsee hiuksia sisältäpäin. Niinpä hiukset eivät ainoastaan "näytä" terveiltä, vaan myös osoittavat luonnollisen kauneutensa ja terveen voimansa.

Ruusulla, kukkien kuningattarella, ei ole ainoastaan ainutlaatuinen tuoksu, vaan sitä pidetään myös voimakkaasti kosteuttavana ja uudistavana. Se ravitsee hiuksia ja korjaa rakenteellisia vaurioita.

Ayurvedinen menestyskolmikko Tripahala koostuu hedelmistä Haritaki, Amalaki ja Bibithaki. Se sisältää runsaasti antioksidantteja ja sitä pidetään nuorentavana aineena.

Moringa on runsaasti ravintoaineita sisältävä superfood - myös hiuksille. Se antaa hiuksille ja päänahalle vitamiineja ja kivennäisaineita, ja sen sanotaan edistävän hiusten kasvua.

1495 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: KH-HOE-5-XX

Ravista ennen käyttöä!

Käyttö:

Khadi Scalp and Hair Oil käytetään perinteisesti ennen hiusten pesua:

Hiero yksinkertaisesti käteen 2-3 kertaa. Hiero öljyä ensin päänahkaan ja levitä loput öljystä pitkin pituutta latvoihin. Jos päähuomio on hiusten hoidossa, aloita latvoista ja hiero loput hiusöljystä päänahkaan.

Vaihtoehtoisesti voit levittää öljyä Khadi-hiustenhoitoharjalla - luonnonharjakset levittävät öljyn tasaisesti hiuksiin ja päänahkaan.

Kiedo nyt pyyhe hiusten ympärille pitämään ne lämpiminä. Anna öljyn imeytyä vähintään 30-60 minuuttia ennen hiusten pesua Khadi-shampoolla. Jos haluat voimakkaamman vaikutuksen, anna öljyn imeytyä yön yli ja pese hiukset aamulla.

Käytä luonnollista hiustenhoitotuotetta kahdesti viikossa. Voit käyttää hiusöljyä myös pieninä annoksina.

Khadi Hair Oil ROSE REPAIR -hiusöljy voidaan yhdistää täydellisesti seuraavien Khadi-tuotteiden kanssa:

- khadi Rose Repair -shampoo, joka antaa syvävaikutteisen hoitotuloksen vaurioituneille hiuksille

- khadi Amla Shampoo vahvoille hiusjuurille ja paksuille, terveille hiuksille

- khadi Shikakai Shampoo intensiivistä kosteutta ja henkeäsalpaavaa kiiltoa

BDIH-sertifioitu luonnontuote!

Ainesosat (INCI): Sesamum Indicum Seed Oil*, Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Isoamyl Laurate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Eclipta Alba Leaf Extract*, Murraya Koenigii Leaf Extract, Moringa Oleifera Leaf Extract*, Centella Asiatican lehtiuute*, Emblica Officinalis hedelmäuute*, Terminalia Chebula hedelmäuute*, Terminalia Bellirica hedelmäuute*, Bacopa Monnieri lehtiuute*, Trigonella Foenum-Gaecum siemenuute*, Glycyrrhiza Glabra juuriuute*, Lawsonia Inermis lehtiuute*, Indigofera Tinctoria lehtiuute*, Cedrus Atlantica -kuoriuute, Cyperus Scariosus -juuriuute*, Rosa Damascena -kukkauute, Ficus Benghalensis -juuriuute, Hibiscus Sabdariffa -kukkauute*, Pelargonium Graveolens -öljy, Vitis Vinifera -siemenöljy, Vetiveria Zizanoides -juuriöljy, Azadirachta Indica -siemenöljy*, Lavandula Angustifolia -öljy, Cananga Odorata -kukkaöljy, Ocimum Sanctum -lehtiöljy, Mentha Piperita -öljy, Arnica Montana -kukkauute, Acacia Concinna -hedelmäuute*, Thymus Vulgaris -lehtiuute, sitraali**, geranioli**, linalool**, sitronelloli**, limoneeni**, bentsyylisalisylaatti**, farnesoli**, bentsyylibentsoaatti**, eugenoli**

* valvotusti luonnonmukaisilta tiloilta

** Luonnollisten eteeristen öljyjen komponentti

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Määrä:
50 ml
Similar products
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Aito ayurveda Aito ayurveda
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Vegaani Vegaani
Nolla jätettä Nolla jätettä
1327 €
Out of stock
Out of stock