Hiusnaamio arganöljyllä, Dabur Vatika, 500g
Tuotemerkki: Dabur
  • Uutuus
Hiusnaamio arganöljyllä, Dabur Vatika, 500g
  • Hiusnaamio arganöljyllä, Dabur Vatika, 500g

Hiusnaamio arganöljyllä, Dabur Vatika, 500g

Tuotemerkki: Dabur

Arganöljyuutetta sisältävä hiusnaamio auttaa pitämään päänahan terveenä ja vähentää hiusten halkeilua ja hiustenlähtöä.

1327 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 5022496006699

12 kuukautta avaamisen jälkeen

Dabur Vatika-hiusnaamio on rikastettu yrttiuutteilla, jotka ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia ja antavat niille silkkisen sileän lopputuloksen. Se sisältää myös arganöljyuutetta, joka auttaa pitämään päänahan terveenä ja vähentää hiusten halkeilua ja hiustenlähtöä. Kun käytät tätä naamiota säännöllisesti, voit olla varma, että hiuksistasi tulee kauniit, kiiltävät ja terveet. Dabur Vatika Hair Mask on ainutlaatuinen kasviperäinen koostumus, joka auttaa antamaan sinulle pehmeät, silkkiset hiukset, joita olet aina halunnut. Sen tärkein ainesosa, arganöljyuute, ravitsee päänahkaasi ja antaa maksimaalisen kosteuden terveille hiuksille. Se tunkeutuu syvälle hiuksiisi ja antaa intensiivistä hoitoa juuresta latvoihin. Tämä hiusnaamio on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat, että heidän tylsät, kuivat ja elottomat hiuksensa näyttävät jälleen elinvoimaisilta. Säännöllisellä käytöllä voit nauttia salonkituloksista mukavasti kotonasi!

VITAMIINI A-, E-, F-SEKOITUS: Ravitsee hiuspohjaa, auttaa ylläpitämään hiuksia juuresta kärkeen ja tarjoaa perustan hiusten maksimaaliselle terveydelle.

ARGANÖLJY: Sisältää runsaasti luonnollisia aktiivisia ainesosia ja E-vitamiinia.

SOIJAÖLJY: Parantaa hiusten kosteutta ja kiiltoa.

Levitä pestyihin hiuksiin ja hiero kevyesti hiuspohjaan koko hiusten pituudelta. Anna vaikuttaa hiuksissa 10-15 minuuttia ja huuhtele hyvin.

Naamiota voidaan käyttää erityisenä ravitsevana hoitona, jolloin suosittelemme folion asettamista päänahkaan naamion levittämisen jälkeen, ja jos haluat intensiivisemmän vaikutuksen, voit kietoa lämpimän pyyhkeen hiusten ympärille tai lämmittää niitä lämpimällä ilmasuihkulla tai hiustenkuivaajalla. Voit myös jättää sen hiuksiin yöksi. Huuhtele sitten hiukset huolellisesti ja muotoile ne normaalisti.

Ainesosat (INCI): Aqua , Paraffinum Liquidum , Cera Alba (Beeswax) , Steareth-2 , Cetearyl Alcohol , Isopropyl Myristate , Steareath-21 , Glyceryl Stearate (and) PEG-100 Stearate , Cyclomethicone , Propylene Glycol , Argania Spinosa (Argan) Oil , Parfum , Carbomer , Phenyltrimethicone , Bis (C13-15 Alkoxy) PG Amodimethicone , Panthenol , Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Extract , Eclipta Alba (Bhringraj) Powder , Aloe Barbadensis (Aloevera) Powder , Sodium Hydroxide , DMDM Hydantoin , Potassium Sorbate , BHT , Methylparaben , Propylparaben , Benzyl Salicylate , Butylphenyl Methylpropional , CI 47005 , CI 16035 , CI 77266.

Hiustyyppi
Heikoille, kuiville hiuksille
Kaikille hiustyypeille
Alkuperämaa:
Yhdistyneet arabiemiirikunnat
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
500 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock