Salvia eteerinen öljy, Sattva Ayurveda, 10ml
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Salvia eteerinen öljy, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Salvia eteerinen öljy, Sattva Ayurveda, 10ml

Salvia eteerinen öljy, Sattva Ayurveda, 10ml

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda

Salvia auttaa masennuksesta, stressistä ja unettomuudesta kärsiviä. Sitä on käytetty aphrodisiacina.

Se on arvokas öljy, joka on jo pitkään ollut tärkeä ja hyödyllinen aromaterapiassa ja luonnonlääkinnässä.

2762 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 2 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794187924

Salvian eteerinen öljy uutetaan höyrytislaamalla Salvia sclarea -kasvin kukkivista latvoista ja lehdistä. Se on kotoisin Etelä-Euroopasta, ja sitä viljellään öljyn vuoksi Ranskassa ja Venäjällä. Öljyn suurin hyöty on sen hermoja rauhoittava vaikutus, minkä vuoksi se on erityisen hyödyllinen naisten vaivoihin ja vaivoihin. Sen sanotaan myös auttavan iho-ongelmiin, kuten akneen, haavaumiin ja haavaumiin, ja lievittävän lihas- ja nivelkipuja.

Salvia auttaa masennuksesta, stressistä ja unettomuudesta kärsiviä. Sitä käytetään naisten ongelmiin, kuten kivuliaisiin kuukautisiin, epäsäännöllisiin kuukautisiin ja synnytyksen aikana. Vaihdevuosien aikana öljyn uskotaan vähentävän kuumia aaltoja, yöhikoilua, sydämentykytystä, ärtyneisyyttä sekä päänsärkyä ja huimausta. Sitä on käytetty aphrodisiacina. Se on myös hyvä ruoansulatukselle ja munuaisille.

Keskiajalla salvia tunnettiin nimellä Oculus Christi eli "Kristuksen silmä". Siitä lähtien se on ollut erittäin arvostettu lääke. Jamaikalla alkuperäiskansat ovat käyttäneet sitä haavaumien puhdistamiseen ja viilentämiseen sekä silmätulehdusten hoitoon. Se on arvokas öljy, joka on jo pitkään ollut tärkeä ja hyödyllinen aromaterapiassa ja luonnonlääkinnässä.

Käyttökohteet

Tuoksuta huoneita lisäämällä 1-2 tippaa eteeristä öljyä aromilamppuihin ja kynttilänjalkaan.

Kylpyyn sekoita 7-8 tippaa tätä eteeristä öljyä lasilliseen kefiiriä, kermaa, jogurttia tai ruokalusikalliseen suolaa, hunajaa, mietoa öljyä ja kaada kylpyyn.

Kosmetiikkaan Sekoita 3 - 4 tippaa eteeristä öljyä 20 grammaan mitä tahansa voidetta ja käytä ihon ravitsemiseen.

Varoitukset. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä käytä suoraan iholle.

Ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille!

Käytä vain ulkoisesti!

Allerginen herkkyys on tarkistettava! Ennen eteeristen öljyjen käyttöä on suositeltavaa tarkistaa ihon ja hengitysteiden allerginen herkkyys: sekoita 1-2 tippaa öljyä 0,5-1 tl kasviöljyä ja levitä vanupalalla kyynärvarren sisäpuolelle, ranteeseen tai kyynärpään rypistykseen. Jos allergisia reaktioita, kuten punoitusta ja kutinaa, ei esiinny jonkin ajan kuluttua (enintään 12 tuntia), voit käyttää öljyä ihonhoitoon.

Säilytä ilmatiiviissä astiassa viileässä ja pimeässä paikassa.

Ainesosat: 100 % puhdas salvia eteerinen öljy.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Intia
Määrä:
10 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen