Eukalyptuksen eteerinen öljy, Ancient, 10 ml
Tuotemerkki: Ancient
Eukalyptuksen eteerinen öljy, Ancient, 10 ml
  • Eukalyptuksen eteerinen öljy, Ancient, 10 ml

Eukalyptuksen eteerinen öljy, Ancient, 10 ml

Tuotemerkki: Ancient

Latinankielinen nimi: Eucalyptus Globulus

Käytetyt kasvinosat: Lehdet ja oksat

Alkuperä: Kiina

Uuttomenetelmä: Höyrytislaus

507 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 4 yksikkö
Tuotekoodi: EO-03

Eteerinen öljy on tiivistetty neste, joka sisältää Eucalyptus Globulus -puun haihtuvia aromaattisia yhdisteitä. Se on yleensä

tislattu, joskus puristettu tai liuotinuutettu. Eukalyptuksen eteerisellä öljyllä sanotaan olevan antibakteerisia, desinfioivia ja kipua lievittäviä ominaisuuksia. Sitä on käytetty yskän, vilustumisen ja muiden vastaavien hengitystievaivojen lievittämiseen. Se lievittää lihas- ja nivelkipuja ja auttaa parantamaan haavoja, palovammoja, haavaumia ja hyönteisten puremia.

Aromaterapiassa eukalyptuksen sanotaan edistävän aktiivisuutta, elinvoimaa ja energiaa.

Hengitystieongelmiin voidaan hengittää sisään suun kautta muutama tippa tätä öljyä kudokseen levitettynä ja hengittää ulos nenän kautta puolen minuutin ajan. Sitä käytetään suoraan haavoihin, ihottumiin ja hyönteisten puremiin. Lisää muutama tippa kylpyveteen, niin tunnet olosi virkistyneeksi ja virkistäväksi. Liota kipeät jalat kulhossa lämpimässä vedessä, johon on lisätty 4-5 tippaa tätä öljyä, niin saat helpotusta. Muutaman pisaran öljyä diffuusorissa sanotaan tappavan pöpöjä ja ilmassa olevia bakteereja - hyvä idea sairaan huoneessa.

Eukalyptuksen eteerinen öljy on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön; ota aina yhteys valtuutettuun lääkäriin, jos käytät sitä terveyslääkkeenä.

Muinaisessa Egyptissä, Kiinassa ja muualla maailmassa eteerisiä öljyjä käytettiin parantamiseen. Niiden sanotaan olevan vanhimpia lääkinnällisiä ja kosmeettisia lääkkeitä, koska ne tislataan kasveista ilman monimutkaisia prosesseja tai koneita, mutta se on kuitenkin taidetta. Muinaiset ihmiset pitivät niitä kultaakin arvokkaampina niiden parantavien ja aromaattisten ominaisuuksien vuoksi.

Varoitus: eteeriset öljymme eivät sovellu sisäiseen käyttöön.

Alkuperämaa:
Kiina
Valmistusmaa:
Yhdistynyt kuningaskunta
Määrä:
10 ml
Similar products
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock
Out of stock
  • Uutuus
Out of stock
Out of stock
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Orgaaninen Orgaaninen
Out of stock