Mänty eteerinen öljy PINE, Sattva Ayurveda, 10ml
Tuotemerkki: Sattva Ayurveda
Pušų eterinis aliejus PINE, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Pušų eterinis aliejus PINE, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Pušų eterinis aliejus PINE, Sattva Ayurveda, 10ml

Mänty eteerinen öljy PINE, Sattva Ayurveda, 10ml

Tuotemerkki: Sattva Ayurveda

Männyn eteerisellä öljyllä on antimikrobisia, antineuralgisia, antiseptisiä, antiviraalisia, bakteereita tuhoavia, tulehdusta ehkäiseviä, diureettisia, yskänlääkkeitä, hyönteisten torjunta-aineita (hyönteiskarkotteet), vahvistavia ja hermostoa stimuloivia ominaisuuksia. Erityisen hyödyllinen hengityselimille ja kipeille lihaksille.

815 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 5903794180932

Männyn eteerisellä öljyllä on raikas ja virkistävä tuoksu. Sen lämmittävät ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen kipeille lihaksille ja nivelille. Mäntyöljypisaroita sisältävien inhalaatioiden avulla saat helpotusta vilustumiseen, poskiontelotulehdukseen ja ylähengitysteiden sairauksiin. Muutaman tipan eteerisen öljyn lisääminen takkaan raikastaa ilmaa ja vähentää henkisen väsymyksen oireita. Öljy vahvistaa immuunijärjestelmää ja lisää elimistön vastustuskykyä.

Käyttökohteet

Aromaattiseen sisäkäyttöön lisää 1-2 tippaa männyn eteeristä öljyä aromaattisiin lamppuihin ja kynttilänjalkaan, inhalointiin käytä 4-5 tippaa männyn eteeristä öljyä litraan kuumaa vettä ja hengitä höyryä. Nämä käsittelyt ovat hyödyllisiä vilustumiseen, flunssaan, ilman desinfiointiin, tupakanhajun poistoon, yskään, nuhaan, uneliaisuuteen, krapulaan jne.

Kylpyyn sekoita 7-8 tippaa tätä eteeristä öljyä lasilliseen kefiiriä, kermaa, jogurttia tai ruokalusikalliseen suolaa, hunajaa, mietoa öljyä ja lisää kylpyyn.

Hierontaan, lisää 5 - 6 tippaa männyn eteeristä öljyä 20 g:aan perusöljyä ja käytä hierontaan lihas- tai nivelkipuihin, selluliittiin jne.

Kosmetiikassa sekoita 3-4 tippaa männyn eteeristä öljyä 20 g mihin tahansa voiteeseen ja käytä ihon ravitsemiseen.

Yhdistelmä

Männyn eteerinen öljy toimii parhaiten santelipuun, eukalyptuksen, laventelin, niaoulin, rosmariinin ja salvian eteeristen öljyjen kanssa.

Varoitukset: Eteeristä öljyä saa käyttää vain laimennettuna hierontaöljyyn. Jos öljy joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä käytä suoraan iholle.

Ei suositella alle 6-vuotiaille lapsille!

Vain ulkoiseen käyttöön!

Allerginen herkkyys on tarkistettava! Ennen eteeristen öljyjen käyttöä on suositeltavaa tarkistaa ihon ja hengitysteiden allerginen herkkyys: sekoita 1-2 tippaa öljyä 0,5-1 tl kasviöljyä ja levitä vanupalalla kyynärvarren sisäpuolelle, ranteeseen tai kyynärpään rypistykseen. Jos allergisia reaktioita, kuten punoitusta ja kutinaa, ei esiinny jonkin ajan kuluttua (enintään 12 tuntia), voit käyttää öljyä ihonhoitoon.

Säilytä ilmatiiviissä astiassa viileässä ja pimeässä paikassa.

100 % puhdas männyn eteerinen öljy

Alkuperämaa:
Intia
Määrä:
10 ml
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock
Aito ayurveda Aito ayurveda