Neti-pannu, suuri, 200ml
Indas nosies valymui-plovimui Neti Pot, didelis, 200ml
  • Indas nosies valymui-plovimui Neti Pot, didelis, 200ml
  • Indas nosies valymui-plovimui Neti Pot, didelis, 200ml
  • Indas nosies valymui-plovimui Neti Pot, didelis, 200ml
  • Indas nosies valymui-plovimui Neti Pot, didelis, 200ml

Neti-pannu, suuri, 200ml

Mukava, klassisen kokoinen nenänpuhdistusmalja.

Sisältää enemmän vettä kuin pienempi astia, valkoinen keramiikka.

Tilavuus: 200 ml

Kärjen halkaisija: 12 mm

1629 €

No reward points for this product.

Saatavuus: 10 yksikkö
Tuotekoodi: 11048

Jala Neti on alkuperäinen sanskritin kielinen nenän puhdistusmenetelmä. Intiassa tämä perinteinen ayurveda-menetelmä on tunnettu ja arvostettu jo tuhansia vuosia.

Muinaisissa vedalaisissa kirjoituksissa Jala Neti kuvataan nenän päivittäiseksi pesuksi-puhdistukseksi nenänpuhdistusmaljalla. Se on erittäin tehokas tapa päästä eroon limasta ja epäpuhtauksista nenän alueella. Jala Neti -hoito auttaa vähentämään epätasapainoa ja helpottaa nuorekkuuden ylläpitämistä.

Käyttöohjeet:
Täytä Neti Pot nenänpuhdistusastia lämpimällä, hieman suolalla maustetulla vedellä. Vältä jodilla rikastettua suolaa; on parasta käyttää vain hyvää ja luonnollista suolaa ilman lisäaineita, kuten Himalajan kristallisoitua suolaa tai puhdasta merisuolaa. Suolan pitoisuus on noin 1 % (tämä tarkoittaa 2,5 g suolaa 1/4 litraa vettä kohti). Työnnä nenänpuhdistusastian suppilo sieraimeen. Säädä pään ja nenänpuhdistussuppilon asentoa niin, että vesi pääsee virtaamaan toisesta sieraimesta ulos. Hengitä toimenpiteen aikana rauhallisesti suun kautta.

Tekniikka ei ole niin vaikea tai epämukava kuin miltä se aluksi saattaa tuntua. Tulet yllättymään iloisesti tästä yksinkertaisesta ja tehokkaasta terveydenhoitomenetelmästä. Kun olet tottunut siihen, toimenpide voidaan tehdä noin kolmessa minuutissa, ja se voidaan helposti sisällyttää päivittäiseen kehonpuhdistusrutiiniin, kuten suihkussa käyntiin ja hampaiden harjaukseen.

Säiliön tilavuus: 200 ml.

Säiliön kärjen halkaisija: 12 mm

Valmistusmaa:
Saksa
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Vegaani Vegaani
Kasviperäinen ravintolisä Kasviperäinen ravintolisä
Out of stock