Sitopaladi yrttiseos jauheena, Ayucare, 100g
Sitopaladi yrttiseos jauheena, Ayucare, 100g
  • Sitopaladi yrttiseos jauheena, Ayucare, 100g

Sitopaladi yrttiseos jauheena, Ayucare, 100g

Sitopaladi on suosittu ja tunnettu yrttisekoitus, jota suositellaan Ayurveda-oppaassa Kapha-doshan häiriöihin eli flunssaan, nenän ja kurkun limakalvoihin ja nuhaan.

Sitopaladia voidaan käyttää myös ruoansulatuksen parantamiseen. Muinaisissa ayurvedisissa kirjoituksissa Sitopaladi mainitaan ilmavaivoja lievittävänä.

2044 €

By buying this product you can collect up to 1 point points. Your cart will total 1 point that can be converted into a voucher of 1,00 €.

Saatavuus: 3 yksikkö
Tuotekoodi: 4260492110489

Sitopaladi-jauhe edistää tervettä liman poistumista keuhkoputkien sairauksissa ja auttaa ylläpitämään keuhkojen ja sivuonteloiden asianmukaista toimintaa, poistaa ylimääräisen Vata-, Pita- ja Kapha-liman pään ja rintakehän alueelta ja auttaa palauttamaan terveen hengityksen. Sillä on yskänlääkkeitä, yskää vähentäviä, antiallergisia, immunomoduloivia, lämpöä vähentäviä ja tonisoivia ominaisuuksia.

Ayurvedassa niitä käytetään perinteisesti rentouttamaan ylempiä hengitysteitä (keuhkot, nenäontelo, nenäkäytävät) ja lievittämään yskää erilaisissa hengitystiesairauksissa, kuten keuhkoputkentulehduksessa, astmassa, keuhkokuumeessa, tuberkuloosissa ja keuhkosyövässä, nuhassa, poskiontelotulehduksessa, kurkunpään tulehduksessa ja nielutulehduksessa, flunssa, rintakehän tukkoisuus, nokkosihottuma, allergiat, kuiva yskä, ruokahaluttomuus, jano, raajojen polttelu, krooninen kuume, heikkous, nenä- ja suuvuodot, liiallinen krooninen yskä ja vilustuminen, hidas ruuansulatus, kielen herkkyyden menetys, kurkkukipu, vatsa- ja kylkikivut sekä ruokahaluttomuus.

Ayurvedan mukaan Sitopaladi-jauhe on tunnustettu rasayana (nuorentaja) ja tonic, ja sitä voidaan käyttää turvallisesti päivittäin.

Käyttötapa:

Sisäiseen käyttöön (ayurvedisten kirjoitusten mukaan): 3-5 grammaa 2-3 kertaa päivässä aterioiden jälkeen lämpimän veden, sulatetun voigheen tai hunajan kanssa tai ayurvedisen asiantuntijan ohjeiden mukaan.

Vasta-aiheet: Suvaitsemattomuus yksittäisille komponenteille, diabetes mellitus, halvaus, raajojen vapina. On suositeltavaa neuvotella ayurvedialääkärin kanssa ennen käyttöä.

Ainesosat: Raaka ruokosokeri*, Pippali* (pitkä pippuri), kardemumma*, Ceylon-kaneli*, bambu*

*peräisin sertifioiduilta luomutiloilta

Nettosisältö: 100 g jauhettua jauhetta

Säilytysolosuhteet: Säilytä kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa lasten ulottumattomissa.

Alkuperämaa:
Intia
Valmistusmaa:
Saksa
Paino / määrä:
100 g
AyurMarket.fi suosittelee
Kaikki tuotteet
Out of stock
Out of stock
Out of stock